Mój zielony kwadrat cz.5
- juni
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony kwadrat cz.5
- całkowite zadowolenie- można osiągnąć,ale nie w ogrodzie
Zawsze coś się wymyśli lub zobaczy u innych.
Pamiętasz jak ostro rozrywałaś trawę dla mnie i przyjęła się.
Z podziałem nie powinno być kłopotów.
Zawsze coś się wymyśli lub zobaczy u innych.
Pamiętasz jak ostro rozrywałaś trawę dla mnie i przyjęła się.
Z podziałem nie powinno być kłopotów.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Powiem tylko jedno....festiwal traw u Ciebie
U mnie za mały ogród na takie okazy zmiany na plus, a z rabatą wizja już jest a więc do dzieła.
Ja bym trawy przesadziłam już albo dopiero na wiosnę, decyzja należy do Ciebie. Znasz wszystkie za i przeciw.
Będzie pięknie
Ogrodowe zadowolenia, wg mnie to stan chwilowy jednak ja zaczynam go powoli odczuwać, ale jeszcze trochę zmian planuję
Buziam
U mnie za mały ogród na takie okazy zmiany na plus, a z rabatą wizja już jest a więc do dzieła.
Ja bym trawy przesadziłam już albo dopiero na wiosnę, decyzja należy do Ciebie. Znasz wszystkie za i przeciw.
Będzie pięknie
Ogrodowe zadowolenia, wg mnie to stan chwilowy jednak ja zaczynam go powoli odczuwać, ale jeszcze trochę zmian planuję
Buziam
Piękne trawy:)
Ja bym pewnie dzieliła, zresztą robiłam to wczoraj.
Lawendę wywaliłam z tej rabaty jak się wchodzi gdzie rosną Danici,już od jakiegoś czasu mnie wnerwiała.
Wczoraj udało mi się posadzić 11szt Limek ( tam przy schodkach) i myślę co dać im w nóżki
Może innym razem się uda wypić kawkę
Ja bym pewnie dzieliła, zresztą robiłam to wczoraj.
Lawendę wywaliłam z tej rabaty jak się wchodzi gdzie rosną Danici,już od jakiegoś czasu mnie wnerwiała.
Wczoraj udało mi się posadzić 11szt Limek ( tam przy schodkach) i myślę co dać im w nóżki
Może innym razem się uda wypić kawkę
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Dzień dobry Reniu
masz piękny okaz Morning Light, bardzo lubię tego miskanta i już nie mogę się doczekać, kiedy moje tak wyrosną. Z tą siekierą do dzielenia to wcale nie jest głupi pomysł , miałam ogromnego trzcinnika do wykopania w zeszłym roku i potraktowaliśmy go siekierą, inaczej się nie dało.
masz piękny okaz Morning Light, bardzo lubię tego miskanta i już nie mogę się doczekać, kiedy moje tak wyrosną. Z tą siekierą do dzielenia to wcale nie jest głupi pomysł , miałam ogromnego trzcinnika do wykopania w zeszłym roku i potraktowaliśmy go siekierą, inaczej się nie dało.
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mogę jeddynie patrzeć,wzdychać i ...patrzeć i wzdychać-piękny ogród
Reniu, miło było się znowu spotkać, tylko pogoda spłatała nam figla
Miłej niedzieli:)
Miłej niedzieli:)
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
RENIU Wątek odwiedzam ale mało piszę . Podziwiam u Ciebie cały ogród z częstymi zmianami ale szczególnie TRAWY masz ich trochę. Zdobią niesamowicie
Pozdrawiam Ewula
Reniuś wspaniale rabatki-trawy,hortusie,żurawki-a zdjęcia aż dech zapierają,Rozplenica jest wysoka?Tak mi się podoba ale ja muszę te malutkie kupować.Tylko wtedy nic nie szumi
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Weekend dobiega końca a ja korzystając z chwilowego braku zajęć mam czas, z czego się bardzo cieszę, żeby Wam odpisać
Beatko, ciekawa jestem co masz na myśli
Cieszę się, że trawka się przyjęła i to było ostatnia chwila żebym ci ja dała, bo już jej u mnie nie ma Mas racje, im wiecej ogladamy różnych ogrodów, tym wiecej chcemy zmieniać u siebie.........ostatnio na własnej skórze się o tym przekonałam
Pozdrawiam.
Aguś, teraz widzę, że dobrze zrobiłam sadząc dużo traw, tylko już wiem, że podczas przesadzania straszne z nimi są męczarnie Jak wiesz roplenice już przesadzone a dzielić jedną będę wiosną.
Póki co są w niezłej kondycji
Buziaczki.
Gabrysiu 11 Limek szalejesz Będzie jeszcze piękniej, wiesz już co posadzisz im w nogi?
Z dzieleniem rozplenicy poczekam do wiosny, na tych co teraz przesadzałam złamałam szpadel i musiałabym jeszcze dwie przesadzić i jedną podzielić......chyba teraz tego nie dokonam
Ja też dziękuję za przemiłe spotkanie Deszcz nie przeszkodził nam w obejrzeniu bajkowego ogrodu Ani
Ściskam.
Beatko, ciekawa jestem co masz na myśli
Cieszę się, że trawka się przyjęła i to było ostatnia chwila żebym ci ja dała, bo już jej u mnie nie ma Mas racje, im wiecej ogladamy różnych ogrodów, tym wiecej chcemy zmieniać u siebie.........ostatnio na własnej skórze się o tym przekonałam
Pozdrawiam.
Aguś, teraz widzę, że dobrze zrobiłam sadząc dużo traw, tylko już wiem, że podczas przesadzania straszne z nimi są męczarnie Jak wiesz roplenice już przesadzone a dzielić jedną będę wiosną.
Póki co są w niezłej kondycji
Buziaczki.
Gabrysiu 11 Limek szalejesz Będzie jeszcze piękniej, wiesz już co posadzisz im w nogi?
Z dzieleniem rozplenicy poczekam do wiosny, na tych co teraz przesadzałam złamałam szpadel i musiałabym jeszcze dwie przesadzić i jedną podzielić......chyba teraz tego nie dokonam
Ja też dziękuję za przemiłe spotkanie Deszcz nie przeszkodził nam w obejrzeniu bajkowego ogrodu Ani
Ściskam.
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- reniuniek
Iwonko z dzieleniem traw poczekam do wiosny, chyba, że coś mi odbije i zrobie to jeszcze w tym roku Ogrodowo jestem.......nieobliczalna
Morning Light też mi się podoba mam trzy sadzonki Jedną dostałam od Nelci
Pozdrawiam.
Asiu, bardzo dziękuję Takie słowa działają jak balsam.......
Ewiczko, jak dawno cie u mnie nie było
Co u ciebie słychać, już po remoncie ?
Traw już trochę mi sie nazbierało i bardzo mnie to cieszy
Miłego wieczorku.
Aniu, dziękuję za odwiedzinki
Takich wymmiarów rozplenicy się nie spodziewałam a mam ją dopiero dwa lata, co będzie potem, aż strach się bać Małe są słodziaśne, jak masz miejsce to koniecznie kup sobie
pozdrawiam.
Troszke zmieniona żurawkowa rabata
Było tak
Jest tak, jeszcze troszkę roślinek dojdzie
Prawdopodobnie zamiast kulek bukszpanowych będą tujowe
Morning Light też mi się podoba mam trzy sadzonki Jedną dostałam od Nelci
Pozdrawiam.
Asiu, bardzo dziękuję Takie słowa działają jak balsam.......
Ewiczko, jak dawno cie u mnie nie było
Co u ciebie słychać, już po remoncie ?
Traw już trochę mi sie nazbierało i bardzo mnie to cieszy
Miłego wieczorku.
Aniu, dziękuję za odwiedzinki
Takich wymmiarów rozplenicy się nie spodziewałam a mam ją dopiero dwa lata, co będzie potem, aż strach się bać Małe są słodziaśne, jak masz miejsce to koniecznie kup sobie
pozdrawiam.
Troszke zmieniona żurawkowa rabata
Było tak
Jest tak, jeszcze troszkę roślinek dojdzie
Prawdopodobnie zamiast kulek bukszpanowych będą tujowe
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
RENIU Pamiętałaś o moim trudno rozpoczynającym się remoncie kuchni i salonu . Dawno po - ale następne prace ala remontowe w tym roku by się przydały ale coś mi ochoty brak na te trudy . W ogóle jakoś czas mi szybko leci a nic pracy nie ubywa .Niewiele piszę na FO -czasem lubię poczytać. Córka skończyła 1-dną uczelnię AGH i w przyszłym roku UE -wszystko w Krakowie i trzeba myśleć o pracy. Pewnie zostanie w Krakowie . Co u Twoich córek. Nadal lubią jazdę konną Ogród jest dla nas odskocznią a jeszcze jak cieszą rezultaty nasadzeń to jest
Pozdrawiam Ewula
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jak ja lubię te Twoje rabaty
To jest moje marzenie, żeby mieć takie podejście do sadzenia.
Niestety jak zwykle przesadzam z sadzeniem
Co chwila coś dokupuję, a potem zastanawiam się gdzie to wcisnąc
To jest moje marzenie, żeby mieć takie podejście do sadzenia.
Niestety jak zwykle przesadzam z sadzeniem
Co chwila coś dokupuję, a potem zastanawiam się gdzie to wcisnąc
- reniuniek
Witam w słoneczny ranek
Ewiczko, o remoncie pamietałam, bo lubię wprowadzać zmiany w moim mieszkaniu i ogólnie oglądać wnętrza Latem działam w ogrodzie a jak przychodzi zima, to rozpiera mnie energia i chciałabym wszystko zmieniać ...........a mąż tego nie lubi
Córkę masz już dorosłą Moja starsza chodzi do trzeciej gimnazjum, więc teraz stoi przed wyborem nowej szkoły Na koniach dalej jeżdżą a szczególnie młodsza, nawet jednego dnia nie odpuści
Miłego tygodnia
Kwiat spartyny
Ewiczko, o remoncie pamietałam, bo lubię wprowadzać zmiany w moim mieszkaniu i ogólnie oglądać wnętrza Latem działam w ogrodzie a jak przychodzi zima, to rozpiera mnie energia i chciałabym wszystko zmieniać ...........a mąż tego nie lubi
Córkę masz już dorosłą Moja starsza chodzi do trzeciej gimnazjum, więc teraz stoi przed wyborem nowej szkoły Na koniach dalej jeżdżą a szczególnie młodsza, nawet jednego dnia nie odpuści
Miłego tygodnia
Kwiat spartyny
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata