Mój zielony świat cz.4
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój zielony świat cz.4
Aniu jaka to pysznogłówka, że jeszcze kwitnie. Moja już dawno uschnięta Kocimiętka jak ktoś nawał polska lawenda to bardzo wdzięczna roślina
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu witaj gdzie ty się podziewasz kochana byłam u Ciebie a tam cichutko i zdjęć brak
Aguniu i Aneczko powojnik bardzo szybko się rozrasta mój ma dwa lata a dostałam go od sąsiadki jako malutką sadzonkę. Polecam go bardzo bo jest bezobsługowy i pachnie bajecznie
Marysiu to jest pysznogłówka cytrynowa, niestety jednoroczna, będę zbierać nasiona i jak by co to służę
Aguniu i Aneczko powojnik bardzo szybko się rozrasta mój ma dwa lata a dostałam go od sąsiadki jako malutką sadzonkę. Polecam go bardzo bo jest bezobsługowy i pachnie bajecznie
Marysiu to jest pysznogłówka cytrynowa, niestety jednoroczna, będę zbierać nasiona i jak by co to służę
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu ja o takiej nawet nie wiedziałam proszę mnie ująć w rozdzielniku
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,śliczny Twój jesienny ogród,i taka różnorodność ,dalijki też piękne
-
- 200p
- Od: 16 wrz 2010, o 23:37
Witaj Aniu!
Z ogromną przyjemnością, cichutko odwiedzam Twój ogród i zawsze trafiam na widoki, które cieszą oczy i serce. Serdecznie pozdrawiam - Halina.
Z ogromną przyjemnością, cichutko odwiedzam Twój ogród i zawsze trafiam na widoki, które cieszą oczy i serce. Serdecznie pozdrawiam - Halina.
- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Aniu, czy ta głowienka którą masz z nasion, kwitnie różnokolorowo, czy tylko w jednym kolorze? Widziałam nasiona w necie ( chyba mix kolorów) i zastanawiałam się czy warto kupować teraz na przyszły sezon do wysiania, czy dać sobie spokój i kupić na wiosnę. No i chciałam, aby to była mieszanka kolorów, bo różową już mam.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu w piękny dzioneczek
kocimiętka śliczna u mnie też powtórzyła kwitnienie
Dalie nasz śliczne
kocimiętka śliczna u mnie też powtórzyła kwitnienie
Dalie nasz śliczne
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu jestem i Ja w kolejnej części Twojego wątku nie mogło mnie tu zabraknąć
Pięknym i ślicznym widoczkiem rozpoczęłaś
Powojnik Casssandra piękny, głowienka siana wiosną pięknie zakwitła
kłosowiec, Janota, niedźwiedzie futro śliczniutkie
Kocimiętka ślicznie powtórzyła kwitnienie
Pysznogłówka przepięknie wciąż kwitnie. Trzcinnik śliczny
I wszystkiego po trochu piękniutkie
Pięknym i ślicznym widoczkiem rozpoczęłaś
Powojnik Casssandra piękny, głowienka siana wiosną pięknie zakwitła
kłosowiec, Janota, niedźwiedzie futro śliczniutkie
Kocimiętka ślicznie powtórzyła kwitnienie
Pysznogłówka przepięknie wciąż kwitnie. Trzcinnik śliczny
I wszystkiego po trochu piękniutkie
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu moja głowienka wyhodowana z nasion gdzieś przepadła, może ją chwasty na skalaniaku zagłuszyły.
Kocimiętkę wyrzuciłam, gdyż kwiaty miała takie bladzizna, prawie szare, a Twoja jest cudna.
Piękny powojnik, u mnie także dopiero zakwitł, ale ma mało kwiatów.
Kocimiętkę wyrzuciłam, gdyż kwiaty miała takie bladzizna, prawie szare, a Twoja jest cudna.
Piękny powojnik, u mnie także dopiero zakwitł, ale ma mało kwiatów.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu,padało u Ciebie?? Ja latam z wężem, kto to słyszał....połowa września a tu taka susza. Kocimiętkę sobie rozmnożyłam z nasion. Ona się kładzie?
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Aniu, ależ cichcem otworzyłaś nowy wątek! O mało co, a bym cię zgubiła. Następnym razem mnie szturchnij, bo ja u ciebie bywać przecież muszę
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Marysiu już zapisałam
Martuniu dziękuję za ciepłe słowa miejmy nadzieję, że jesień będzie kolorowa i jeszcze długo będziemy cieszyć się z przebywania w naszych ogrodach.
Halinko bardzo się cieszę z Twojej wizyty i zapraszam bardzo serdecznie komentuj, pytaj będzie mi ogromnie miło.
Grażynko tak kupiłam mix kolorów i już widzę, że oprócz różowej zakwitnie niebawem biała, jeśli tylko się rozrośnie zrobię dla Ciebie sadzonkę
Aniu u mnie pogoda iście letnia tylko żeby jeszcze popadało bo u mnie niestety nadal susza
Paulii fajnie, że wszystko Ci się podoba dziękuję
Tajeczko kocimiętka najpiękniej kwitnie na wiosnę i mimo, że się wykłada uwielbiam ją za ten cudowny kolorek. Na wiosnę mogę Ci zrobić sadzonki bo rozsiewa się bardzo obficie.
Gosiu latam z wężem tak samo jak Ty i mam już tego serdecznie dosyć pisałam już to wiele razy ale nie pamiętam tak suchego lata. W prognozach pogody też nie widać deszczu...
Kocimiętka się wykłada ale mi to wcale nie przeszkadza, po kwitnieniu strzygę ją fajnie odrasta tworząc kule.
Wandziu dla Ciebie furtka mojego ogrodu jest zawsze otwarta, zapraszam
Martuniu dziękuję za ciepłe słowa miejmy nadzieję, że jesień będzie kolorowa i jeszcze długo będziemy cieszyć się z przebywania w naszych ogrodach.
Halinko bardzo się cieszę z Twojej wizyty i zapraszam bardzo serdecznie komentuj, pytaj będzie mi ogromnie miło.
Grażynko tak kupiłam mix kolorów i już widzę, że oprócz różowej zakwitnie niebawem biała, jeśli tylko się rozrośnie zrobię dla Ciebie sadzonkę
Aniu u mnie pogoda iście letnia tylko żeby jeszcze popadało bo u mnie niestety nadal susza
Paulii fajnie, że wszystko Ci się podoba dziękuję
Tajeczko kocimiętka najpiękniej kwitnie na wiosnę i mimo, że się wykłada uwielbiam ją za ten cudowny kolorek. Na wiosnę mogę Ci zrobić sadzonki bo rozsiewa się bardzo obficie.
Gosiu latam z wężem tak samo jak Ty i mam już tego serdecznie dosyć pisałam już to wiele razy ale nie pamiętam tak suchego lata. W prognozach pogody też nie widać deszczu...
Kocimiętka się wykłada ale mi to wcale nie przeszkadza, po kwitnieniu strzygę ją fajnie odrasta tworząc kule.
Wandziu dla Ciebie furtka mojego ogrodu jest zawsze otwarta, zapraszam
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Piękne,jesienne dekoracje