Mój zielony świat cz.4
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.4
Jak pięknie
- alicjad31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu pięknie komponujesz swoje kwiaty ,trawy wyglądają rewelacyjnie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
Piękne masz te kompozycje, takie gęste i pełne. Nie wiem, jak udaje ci się to osiągnąc mając porządek na rabatach.... Zazdraszczam pozytywnie. Ja w ten weekend mam plan zakońzyc rabatę z przodu. A co mi z tego wyjdzie... okaże się.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Ja też wprowadziłam przypadkiem dwie chryzantemki-jeszcze wielkimi kulami nie są ,ale na pewno pięknie zakwitną
Pozdrawiam. Ewa
- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Aniu zwiedziłam Twój ogród i się zachwyciłam. Jest przepiękny i w życiu nie pomyślałabym że ma tylko 1000 m2. Czyli tyle co mój. Jak Ty te wszystkie drzewka, krzewy i byliny upchałaś że tworzą taki fantastyczny klimat, a jednocześnie nie dają wrażenia buszu? Wszystko masz takie wysmakowane i na swoim miejscu. Bajkowo i kolorowo-czyli tak jak lubię. Oj będę częstym gościem w Twoim ogrodzie Piękne tworzysz kompozycje tarasowe-te z poprzednich wątków są równie fantatyczne jak ta ostatnia. Jestem zachwycona
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,zagapiłam się i dopiero wpisuję się w nowy wątek.Masz niesamowite trawy, a czy masz jakieś do przechowania,nie zimujące w gruncie?
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Gosiu jeśli będą w pełni rozkwitnięte poradzą sobie jestem tego pewna.
Mati cieszę się, ze ci się podoba
Alu trawy uwielbiam mam na ich punkcie takiego bzika, że dziś kupiłam kolejne dwa. Miejsca w ogrodzie mało i całe popołudnie kombinowałam gdzie je wcisnąć ale udało się i jestem szczęśliwa.
Aga jak zaczynałam przygodę z ogrodem sadziłam wszystko jak leci byle było dużo a teraz długo się zastanawiam co i gdzie posadzić. Czasami doniczki z zakupionymi roślinkami stoją i czekają kilka dni a nawet tygodni zanim znajdę dla nich odpowiednie miejsce. Chociaż nie powiem trochę się przez te wszystkie lata na przesadzałam, żeby to wszystko jako tako wyglądało
Ewka jeśli byś chciała mieć duże kule to musisz często uszczykiwać wierzchołki ja mojej trzy razy skubałam czubki i teraz ma mnóstwo pączków.
Andzia witaj u mnie cieszą mnie twoje słowa i jeśli mój klimat Ci się podoba to zapraszam jak najczęściej. Każdy zielono zakręcony u mnie mile widziany
Małgosiu mąż kupił mi pennisetum rubrum bo była przeceniona ale nie doczytał, że ona zimy nie przetrwa. Zadołowałam ją w donicach a na zimę pójdzie do piwnicy. Zobaczymy czy mi się uda ją przetrzymać.
Z powodu suszy na pocieszenie kupiłam sobie dzisiaj turzyce comans
a w ogrodzie dzwonki i szałwia powtórzyły kwitnienie
przywrotnik również
i zakwitła piękna szałwia szkarłatna, szkoda, że tylko jedna wiosną zmarzło mi kilkanaście sadzonek
i dwa widoczki
Miłego wieczoru
Mati cieszę się, ze ci się podoba
Alu trawy uwielbiam mam na ich punkcie takiego bzika, że dziś kupiłam kolejne dwa. Miejsca w ogrodzie mało i całe popołudnie kombinowałam gdzie je wcisnąć ale udało się i jestem szczęśliwa.
Aga jak zaczynałam przygodę z ogrodem sadziłam wszystko jak leci byle było dużo a teraz długo się zastanawiam co i gdzie posadzić. Czasami doniczki z zakupionymi roślinkami stoją i czekają kilka dni a nawet tygodni zanim znajdę dla nich odpowiednie miejsce. Chociaż nie powiem trochę się przez te wszystkie lata na przesadzałam, żeby to wszystko jako tako wyglądało
Ewka jeśli byś chciała mieć duże kule to musisz często uszczykiwać wierzchołki ja mojej trzy razy skubałam czubki i teraz ma mnóstwo pączków.
Andzia witaj u mnie cieszą mnie twoje słowa i jeśli mój klimat Ci się podoba to zapraszam jak najczęściej. Każdy zielono zakręcony u mnie mile widziany
Małgosiu mąż kupił mi pennisetum rubrum bo była przeceniona ale nie doczytał, że ona zimy nie przetrwa. Zadołowałam ją w donicach a na zimę pójdzie do piwnicy. Zobaczymy czy mi się uda ją przetrzymać.
Z powodu suszy na pocieszenie kupiłam sobie dzisiaj turzyce comans
a w ogrodzie dzwonki i szałwia powtórzyły kwitnienie
przywrotnik również
i zakwitła piękna szałwia szkarłatna, szkoda, że tylko jedna wiosną zmarzło mi kilkanaście sadzonek
i dwa widoczki
Miłego wieczoru
- mati1999
- 1000p
Te widoczki ogromnie mnie urzekły i te srebrno czerwone kolory
A to w przyszłym sezonie się pobawię bo przyjdzie kilka niebawem
Pozdrawiam. Ewa
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
Do tej pory nie zwracałam uwagi na szałwię, a to chyba błąd. Twoja szkarłatna jest super
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Mnie też ta szałwia szkarłatna w oko wpadła szkoda że jest jednoroczna
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Mati moim zamiarem było właśnie posadzenie szkarłatnej z omączoną bo fajnie by się kontrastowały szkoda tylko, że ta czerwona mi przemarzła i jest tylko jedna.
Ewka warto się tak pobawić
Wolusiu witaj polecam tą szałwię bo kolorek ma niesamowity i tak teraz sobie pomyślałam, że fajnie wyglądałaby w towarzystwie hortensji bukietowych.
Tesiu mnie też bardzo się podoba i w przyszłym roku też zamierzam ją posiać bo ten kolor mnie zachwycił
Na dobranoc trochę zakamuflowana uśmiecham się do Was
Miłego weekendu życzę
Ewka warto się tak pobawić
Wolusiu witaj polecam tą szałwię bo kolorek ma niesamowity i tak teraz sobie pomyślałam, że fajnie wyglądałaby w towarzystwie hortensji bukietowych.
Tesiu mnie też bardzo się podoba i w przyszłym roku też zamierzam ją posiać bo ten kolor mnie zachwycił
Na dobranoc trochę zakamuflowana uśmiecham się do Was
Miłego weekendu życzę
- mati1999
- 1000p
O Ania fajne selfie