Agrazka - mój ogród.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam, witam jak miło i od razu się cieplej zrobiło.
Z ta pogodą to też już straciłam nadzieję na ciepło. Mówili, że koniec września będzie ciepły,
a tu co? Dziecko moje chore zapalenie oskrzeli, choć w kominku palę od tygodnia.
Z ta pogodą to też już straciłam nadzieję na ciepło. Mówili, że koniec września będzie ciepły,
a tu co? Dziecko moje chore zapalenie oskrzeli, choć w kominku palę od tygodnia.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Witaj Grażko! Właśnie dziś obejrzałam cały twój ogród,i co się okazało? Jesteśmy sąsiadkami! Bardzo mnie to cieszy bo miło mieć w pobliżu kogoś tak doświadczonego i przy tym sympatycznego. My wkrótce zamieszkamy ale nasz ogród(właściwie to go jeszcze nie ma)dopiero powstaje.Przegapiliśmy szmat czasu.
twój ogród jest piękny. Masz tyle różnorodnych okazów.Może kiedyś będę mogła zobaczyć je osobiście.Jeśli pozwolisz będę wpadać do twojego ogródka. ;:91
twój ogród jest piękny. Masz tyle różnorodnych okazów.Może kiedyś będę mogła zobaczyć je osobiście.Jeśli pozwolisz będę wpadać do twojego ogródka. ;:91
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dzięki za miłe wpisy, myslałam, że tu pusto.
Bardzo mnie to cieszy, że tęsknicie za mną troszeczkę, ja za Wami też,
dlatego Hania ma racje, ja bardziej przemykam po waszych ogrodach i jestem na bieżąco, co kto kupił i gdzie, co posadził i jakie macie piękne jesienie
Ja też byłam trochę na zakupach w Rogowie - kupiłam kilka cyprysów.
Oczywiście jak czytam u różanych koleżanek (Hanki, Liski, Karo, Tess - to mnie nie omineło)
Kupiłam MR. Lincolna, Mozarta i taki niebiański zapach - bo wąchałam - Chocago Pace.
Na Piruetkę się zapisałam Widzicie jak na bieżąco jestem
Dodam jeszcze trochę mojej jesieni, jakąś taka mało kolorowa jeszcze
i to jeszcze dla Was,;:215
uczę się szybko i przyjemnie się słucha czytając
http://pl.youtube.com/watch?v=AgrXcySYJXs
Bardzo mnie to cieszy, że tęsknicie za mną troszeczkę, ja za Wami też,
dlatego Hania ma racje, ja bardziej przemykam po waszych ogrodach i jestem na bieżąco, co kto kupił i gdzie, co posadził i jakie macie piękne jesienie
Ja też byłam trochę na zakupach w Rogowie - kupiłam kilka cyprysów.
Oczywiście jak czytam u różanych koleżanek (Hanki, Liski, Karo, Tess - to mnie nie omineło)
Kupiłam MR. Lincolna, Mozarta i taki niebiański zapach - bo wąchałam - Chocago Pace.
Na Piruetkę się zapisałam Widzicie jak na bieżąco jestem
Dodam jeszcze trochę mojej jesieni, jakąś taka mało kolorowa jeszcze
i to jeszcze dla Was,;:215
uczę się szybko i przyjemnie się słucha czytając
http://pl.youtube.com/watch?v=AgrXcySYJXs
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...