Mój zielony świat cz.4
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.4
Aniu, bardo miło Cię zobaczyć, fotka
Piękna ta nowa hortensja Paniculata Diamantino
Wianek jesienny właśnie taki kolorowy powinien być
Piękna ta nowa hortensja Paniculata Diamantino
Wianek jesienny właśnie taki kolorowy powinien być
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Dorotko uwielbiam zapach świecznic, przypomina trochę poziomki
Wandziu ja bardzo rzadko kupuje ozdoby do wianków, wykorzystuje wszystko co znajdę w ogrodzie, na łące lub w lesie. Suszę dużo kwiatów i traw i nawet podkłady robię sama, wtedy wiem, że jest niepowtarzalny i tylko mój.
Marysiu każdy z nas jest inny i dobrze, że tak jest bo byłby nudno Cieszę się, ze mój wianek przypadł Ci do gustu
Agus nie wyobrażam sobie jesieni bez traw, ciągle myślę o nowych i przeglądam oferty w szkółkach. Marzy mi się spartyna tylko przestrzegają o jej ekspansywności ale chyba się skuszę. Ma jedno miejsce w ogrodzie i tam mogłaby się rozrastać do woli.
Aluś dziękuję lubię robić zdjęcia a jak jeszcze modelki są piękne to już sama przyjemność
Aniu jeszcze trochę i będzie zmiana czasu i wtedy czasu będzie więcej na tworzenie
Mariolko jesień już za progiem, jeszcze chwila i zwolnimy, odpoczniemy a potem znów będziemy tęsknić za wiosną. Wszystko ma swój czas...
Aniu-Annes77 spaceruj do woli i wróć jeszcze
Iwonko wczoraj popadało 15 min, dziś ani kropli wciąż czekam.
Tesiu ja też myślę, że jesienne wianki czy ozdoby powinny być kolorowe kiedy buro i szaro na dworze to fajnie jest sobie popatrzeć na barwny wianuszek
Może przynudzam bo pokazuje ciągle to samo ale myślę, że w takim dniu jak dziś słoneczne obrazki są jak najbardziej wskazane
Wandziu ja bardzo rzadko kupuje ozdoby do wianków, wykorzystuje wszystko co znajdę w ogrodzie, na łące lub w lesie. Suszę dużo kwiatów i traw i nawet podkłady robię sama, wtedy wiem, że jest niepowtarzalny i tylko mój.
Marysiu każdy z nas jest inny i dobrze, że tak jest bo byłby nudno Cieszę się, ze mój wianek przypadł Ci do gustu
Agus nie wyobrażam sobie jesieni bez traw, ciągle myślę o nowych i przeglądam oferty w szkółkach. Marzy mi się spartyna tylko przestrzegają o jej ekspansywności ale chyba się skuszę. Ma jedno miejsce w ogrodzie i tam mogłaby się rozrastać do woli.
Aluś dziękuję lubię robić zdjęcia a jak jeszcze modelki są piękne to już sama przyjemność
Aniu jeszcze trochę i będzie zmiana czasu i wtedy czasu będzie więcej na tworzenie
Mariolko jesień już za progiem, jeszcze chwila i zwolnimy, odpoczniemy a potem znów będziemy tęsknić za wiosną. Wszystko ma swój czas...
Aniu-Annes77 spaceruj do woli i wróć jeszcze
Iwonko wczoraj popadało 15 min, dziś ani kropli wciąż czekam.
Tesiu ja też myślę, że jesienne wianki czy ozdoby powinny być kolorowe kiedy buro i szaro na dworze to fajnie jest sobie popatrzeć na barwny wianuszek
Może przynudzam bo pokazuje ciągle to samo ale myślę, że w takim dniu jak dziś słoneczne obrazki są jak najbardziej wskazane
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
A tam, zaraz przynudzasz Mnie żadne fotki z kwiatkami nie przynudzają, a zwłaszcza takie na których są dalie. A wianuszek fajny, z tym chaosem który uwielbiam
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
W taka pogodę ,tylko takie fotki musimy oglądać , bo humor lepszy
Aksamitki to podstawa w moim ogrodzie
Aksamitki to podstawa w moim ogrodzie
Kwiatki w taką pogodę to super widok. Popadało przyzwoicie? A co to jest to to to na drugim zdjęciu?
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu koniecznie przynudzaj, bo rośliny masz w świetnej kondycji dużo lepsze niż te z krainy deszczowców
Ja nawet ze swoich nasion zebrać nie mogę
Ja nawet ze swoich nasion zebrać nie mogę
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Przydają się Aniu nam takie obrazki, ja dzisiaj z rana miałam trochę słonka, więc powiększyłam rabatkę, przesadziłam co nie co, dosadziłam co nie co i po południu jak zaczęło podlewać to podlewa do tej pory, mam nadzieję, że deszcz sobie do środy pójdzie do Ciebie
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
ale te pierwsze dalijki piękne
a dynia chyba taki sam gatunek jak moja, tylko większe moje porosły
ale te pierwsze dalijki piękne
a dynia chyba taki sam gatunek jak moja, tylko większe moje porosły
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Więcej takich fot na najbliższe dni
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,dalie przepiękne jak wszystko w Twoim ogrodzie,w ogóle nie widać jesieni ,pozdrawiam i pięknych snów życzę
- Pulpa222
- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
U Ciebie w ogrodzie jest jeszcze lato, chociaż niektóre kwiaty już jesienne . Ale kolory piękne i czyste. I tyle róż jeszcze kwitnie . Szkoda, że nie mam na nie miejsca (za dużo cienia).
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu jeszcze raz - podziwiam dalie
Miłego dnia
Miłego dnia
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38