Ogródek KaRo cz.3
Oj, w to nikt nie wątpi , bo w takim skarbcu, nie jeden brylant się znajdzie Jesień do Ciebie może zawitała, ale i w takiej oprawce ogród, zwłaszcza twój ma klasę . Widzę, że datura kwitnie. Muszę się pochwalić, że u mnie również obsypała się mnóstwem kwiatów i to pierwszy raz, odkąd u mnie jest, szkoda, że tak późno .KaRo pisze:Moje jesienne kolory ..tylko niektóre.
Róża znakomicie się prezentuje
Z kretami to też miałem problem, jednak pogodziłem się z ich obecnością. One kopią korytarze, budują nowe fortece, ale ogród nadal trwa i coś mi się zdaje, że trwać będzie
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Adres Haniu poproszę na Pw ale wyślę nieco później ...tuz przed schowaniem do piwnicy a zapowiada się jeszcze piękne babie lato podobno ,
więc jeszcze nie będę jej ciąć ani chować.
Grzesiu - dziękuję,dziękuję - u Ciebie po ostatnich przeobrażeniach ogrodu jest równiez cudownie...masz już bardzo bogata kolekcję roślin i z ogromnym smakiem urządzony ogród.
Czy pokazałeś dziś najnowsze zdjęcia ? Lecę popatrzeć bo podziwiam wszystko co zrobiłeś w swoim ogrodzie...
więc jeszcze nie będę jej ciąć ani chować.
Grzesiu - dziękuję,dziękuję - u Ciebie po ostatnich przeobrażeniach ogrodu jest równiez cudownie...masz już bardzo bogata kolekcję roślin i z ogromnym smakiem urządzony ogród.
Czy pokazałeś dziś najnowsze zdjęcia ? Lecę popatrzeć bo podziwiam wszystko co zrobiłeś w swoim ogrodzie...
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu, czy do Ciebie jeszcze październik nie dotarł? chyba gdzieś po drodze zakotwiczył. Tylko pozazdrościć tylu kolorów w ogrodzie.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
Krysiu. Wkleiłam zdjęcia mojego ognika. Czy byłabyś tak uprzejma, żeby na nie spojrzeć i powiedzić czy powinnam go podciąć jeszcze w tym miesiącu i jak duże zrobić to ewentualne cięcie.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam
Ślicznie Krysiu u Ciebie. Ładnie ujął to Grzegorz: ten ogród ma klasę. Podpisuję się obiema rękami (rękoma?).
Wczesnojesienny krajobraz nad oczkiem powala z nóg. Zwłaszcza, że datura ma takie pięlne kwiaty. Moje miały jeszcze mnóstwo ale ostatnie przymrozki załatwiły sprawę
Krysiu, wiem, że hortensja miękkolistna (aspera) jest Twoją ulubienicą. Jeśli teraz przymarzły mi górne listki, to mogę się już znowu pożegnać z kwiatkami w przyszłym roku? To samo bukietowa czerwona
Głaski i uściski dla Redy Wybacz jej "drobne zainteresowania ogrodnicze". Takie to już są te nasze ulubieńce
Nasz Cezarek zeżarł mi w tamtym tygodniu powojnika Ville de Liyon. Nawet korzonka nie uratowałam, bo rozczłonkował go bardzo pieczołowicie. Dzisiaj już się z tego śmieję, ale wtedy...
Pozdrawiam
Mirka
Ślicznie Krysiu u Ciebie. Ładnie ujął to Grzegorz: ten ogród ma klasę. Podpisuję się obiema rękami (rękoma?).
Wczesnojesienny krajobraz nad oczkiem powala z nóg. Zwłaszcza, że datura ma takie pięlne kwiaty. Moje miały jeszcze mnóstwo ale ostatnie przymrozki załatwiły sprawę
Krysiu, wiem, że hortensja miękkolistna (aspera) jest Twoją ulubienicą. Jeśli teraz przymarzły mi górne listki, to mogę się już znowu pożegnać z kwiatkami w przyszłym roku? To samo bukietowa czerwona
Głaski i uściski dla Redy Wybacz jej "drobne zainteresowania ogrodnicze". Takie to już są te nasze ulubieńce
Nasz Cezarek zeżarł mi w tamtym tygodniu powojnika Ville de Liyon. Nawet korzonka nie uratowałam, bo rozczłonkował go bardzo pieczołowicie. Dzisiaj już się z tego śmieję, ale wtedy...
Pozdrawiam
Mirka
- krzysztofjasik
- 100p
- Od: 22 lut 2007, o 12:41
Krysieńko!
Doznałam szoku!Mam wrażenie,że jesień omija Cię szerokim łukiem...tyle barw,i w ogóle...wszystko tętni życiem.
Twój ogród jest tak dostojny,majestatyczny wręcz...ach
Spędziłam w nim sporo czasu ostatnio(zaległości mam okrutne),widzę,że wciąż podnosisz poprzeczkę
Gratuluję,podziwiam!
Doznałam szoku!Mam wrażenie,że jesień omija Cię szerokim łukiem...tyle barw,i w ogóle...wszystko tętni życiem.
Twój ogród jest tak dostojny,majestatyczny wręcz...ach
Spędziłam w nim sporo czasu ostatnio(zaległości mam okrutne),widzę,że wciąż podnosisz poprzeczkę
Gratuluję,podziwiam!
Pozdrawiam.Magda.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
Krysiu, bardzo Ci dziękuję, że spojrzałaś na mojego ognika i w ogóle za wizytę w moim ogrodzie. Gościć Ciebie to dla mnie przyjemność. Ognika nie ruszam, nich sobie spokojnie rośnie.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia