Storczykowy festiwal kwiatów -Lady H
Re: Storczykowy festiwal kwiatów -Lady H
Jak tam ? CO kupiłaś ? Zobaczyłaś ?
,,Wiem, że nic nie wiem"
Radosław
Radosław
Oto moje dzisiejsze nabytki.Cieszę się jak dziecko
Mareczek z odbiciem a reszta z rosnącymi pędzikami.Fotki jutro w świetle dziennym bo dzisiaj późno wróciłam .Korzonki zdrowe i nawet przesadzać nie trzeba Jestem na siebie wściekła że byłam taka naiwna i kupiłam tego mizeraka Lidoro.Dzisiaj były piękne Lidoro nawet po 2 w doniczce z 3-4 pędami i niektóre już kwitnące po 75 zł.
Mareczek z odbiciem a reszta z rosnącymi pędzikami.Fotki jutro w świetle dziennym bo dzisiaj późno wróciłam .Korzonki zdrowe i nawet przesadzać nie trzeba Jestem na siebie wściekła że byłam taka naiwna i kupiłam tego mizeraka Lidoro.Dzisiaj były piękne Lidoro nawet po 2 w doniczce z 3-4 pędami i niektóre już kwitnące po 75 zł.
Umiesz zbudowac napiecie
noi kupilas 2 z mojej listy chciejstw!!! Zazdroszcze
noi kupilas 2 z mojej listy chciejstw!!! Zazdroszcze
- gapapl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 maja 2014, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ooo gratuluję zakupów
Czekam na fotki z niecierpliwością
Czekam na fotki z niecierpliwością
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluję i czekam na zdjęcia
- Russski
- Od: 3 lut 2013, o 13:32
Zazdroszczę paphiopedilum bellatulum, chociaż żadna z moich hybryd jeszcze nie zakwitła, to chciał bym mieć go w kolekcji nawet ze względu na liście
Gratuluję nowych zakupów
Gratuluję nowych zakupów
U mnie już kwitło Światło księżyca(Clair de lune ) Pozostałe dwa powinny zakwitnąć zimą ..No i dzisiejsza piękność też ma zalążek pączunia
Ja też gratuluję ,bo zakupy super.
Halinka dałaś czadu Nie wymigasz się od fotek
Halina gdzie fotki.
Szkoda że parapety nie są z gumy
Pozdrawiam Iza
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=78078
Pozdrawiam Iza
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=78078
-
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
Halinko świetne zakupy! Czekam na zdjęcia. Bellina var blue ślicznie kwitnie, sama ją mam i czekam aż pedziki urosna.
Czekamy na zdjęcia
Ja Twoje roślinki widziałem,bo widziałem Cię na wystawie,wybierałaś roślinki na stoliku przy zapleczu,a ja kupowałem psychopsisy .
Poznaję dlatego bo słyszałem jak mówiłaś o tym liodoro hehe .
Rośliny na wystawie były przepiękne i w dość przystępnych cenach.
Pozdrawiam
Ja Twoje roślinki widziałem,bo widziałem Cię na wystawie,wybierałaś roślinki na stoliku przy zapleczu,a ja kupowałem psychopsisy .
Poznaję dlatego bo słyszałem jak mówiłaś o tym liodoro hehe .
Rośliny na wystawie były przepiękne i w dość przystępnych cenach.
Pozdrawiam
Witaj Adek .Kupowałeś psychopsisy i Krzysiek doradzał Ci hydro...Tak??
Dopiero teraz mam chwilę bo musiałam rano zrobić zakupy a potem wykąpać moje storczaste towarzystwo Najpierw fota jednego z Lidorków jakie były w sprzedaży.Dwie rośliny w doniczce i każda z dwoma pędami
Pogoda od rana pod psem i ciemno jak diabli ale foteczka moich świeżo napojonych nabytków jest .U góry Mareczek po kwitnięciu ale z odbiciem,z lewej belinka z wyrastającym pędzikiem,z prawej gastruś ze sporym pędziorem (dwa kolejne w drodze ) a na dole paputek z zalążkiem pędzika w środku
Zdjęcia z wystawy powinnam chyba wrzucić w osobnym poście??Mam ich 15
Dopiero teraz mam chwilę bo musiałam rano zrobić zakupy a potem wykąpać moje storczaste towarzystwo Najpierw fota jednego z Lidorków jakie były w sprzedaży.Dwie rośliny w doniczce i każda z dwoma pędami
Pogoda od rana pod psem i ciemno jak diabli ale foteczka moich świeżo napojonych nabytków jest .U góry Mareczek po kwitnięciu ale z odbiciem,z lewej belinka z wyrastającym pędzikiem,z prawej gastruś ze sporym pędziorem (dwa kolejne w drodze ) a na dole paputek z zalążkiem pędzika w środku
Zdjęcia z wystawy powinnam chyba wrzucić w osobnym poście??Mam ich 15