Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)
Re: Tam gdzie kumkają żaby, pieją koguty i szczekają psy :-)
Trochę mnie nie było... a tu proszę - urlop w Zakopanym- dziękuję, że dodałaś zdjęcia roślin stamtąd- dalie cudne zauroczyły mnie Twoje złocienie... cebulek moc- będzie kolorowa wiosna, słoneczniki- szorstki i karłowate- piękne, goździki także, chryzantema- ma niesamowitą wręcz liczbę kwiatuszków...
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
- Viola K
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pauli ten pełny słoneczniczek cudowny jest .. będę siała ..
Śliczne zdjęcie Ty i jeżówka ... jeżówka piękny kolor
bardzo ładne chryzantemki i flox - bajka
Bardzo mocno Cię pozdrawiam ściskam i całuję
Śliczne zdjęcie Ty i jeżówka ... jeżówka piękny kolor
bardzo ładne chryzantemki i flox - bajka
Bardzo mocno Cię pozdrawiam ściskam i całuję
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Paulinko przydreptałam się przywitać po długiej nieobecności i pozdrowienia zostawiam.
Witaj Pauli piękna ta chryzantema,śliczny kolorek.
Zapraszam: Ogród "Nad strumykiem"
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Moniś- chalaputkowo Ta chryzantema niestety raczej nie jest wieloletnia.Floks tak ładny i fakt t oczko ciemniejsze ładnie kontrastuje. Dalie niestety nie u mnie takie piękniutkie rosną
Wiolu ? Wolusia Ja chryzantem nigdy nie siałam. Kupiłam sadzonkę
Kasiu - Kasiula17 Dalie cudne tylko niestety nie moje tylko zakopiańskie. Cieplutko Pzdrawiam
Patii- patusia336 Fakt pięknie jest przy tym Sanktuarium
Mateuszu Już doszłam do siebie, bo usunięciu zęba mądrości
Ewuś - ewa321 Chryzantema owszem jest prześliczna bardzo Mi się podoba jej kolorek kwiatuszków. A floks bardzo uroczy jest. Już wróciłam do formy
Małgosiu ? PEPSI No właśnie nazwa floksa jest myląca powinien mieć odcień łosośiowo-pomarańczowy
Celionko ? trzynastka Floks pięknie kwitnie a te dalie nie moje niestety.
Basiu ? baseda Floks owszem śliczny
Jadziu - e-babcia Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Te dalie, co je pokazała to niestety nie moje tylko zakopiańskie
Aniu ? anym Mi również taki kolor chryzantem się podoba
Elu- maika Tak floksik bardzo ładny jest. A zakupy
Natalio - Fraszka_1 Tak chryzantema cudna jest
Mateuszu - mati1999 Fakt Dalie z Zakopanego cudne są
Haniu - hanna133 Chryzantemę mam tylko jedną a dalie to nie moje są takie rosną przy Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej w Zakopanem
Melasa Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Słonecznik Ozdobny karłowy jak najbardziej nadaje się na balkon do donicy lubi stanowisko słoneczne a złocienie trójbarwne również mogą być siane do donicy na balkonie
Stasiu- stasia109 Chryzantema raczej nie przezimuje, bo ona raczej nie jest z tych
co zimują w gruncie. Jeszcze żadnej chryzantemy nie udało Mi się przezimować, więc raczej kupuję te, co nie zimują
Kasiu - 123katex Racja chryzantem cudna
Aleksiku Racja chryzantema pięknie kwitnie i piękny ma kolorek taki, jaki lubię
Karolinko ? Klepie Bardzo się Cieszę ze już jesteś. Racja ze dalie z Zakopanego cudne są. Mnie tez zauroczyły Moje złocienie pierwszy raz je siałam i już co roku siać będę.
Violu - Viola K Słonecznik karłowy pełny cudny jest. Tak śliczne zdjęcie Ja i jeżówka. A jeżówka ma bardzo piękny kolor. Ja również Bardzo mocno Cię pozdrawiam ściskam i całuję
Marysiu ? MariaWy ] Bardzo się Cieszę ze już jesteś i powoli wracasz do Nas
Ewo - ewka17 Tak chryzantema ma bardzo śliczny kolorek. Dalie nie moje są
Bo robi się ogrodzenie wracam strasznie późno i okropnie padnięta i na nic nie ma już ochoty jak tylko wskoczyć do łóżeczka.
Niestety w ogrodzie już zrobiło Mi się jesiennie i niewiele już kwitnie prawie nic
Owoce Ognika szkarłatnego
Owoce Berberysa
Berberys
Owoc Pigwowca
Rozchodnik okazały
Wiolu ? Wolusia Ja chryzantem nigdy nie siałam. Kupiłam sadzonkę
Kasiu - Kasiula17 Dalie cudne tylko niestety nie moje tylko zakopiańskie. Cieplutko Pzdrawiam
Patii- patusia336 Fakt pięknie jest przy tym Sanktuarium
Mateuszu Już doszłam do siebie, bo usunięciu zęba mądrości
Ewuś - ewa321 Chryzantema owszem jest prześliczna bardzo Mi się podoba jej kolorek kwiatuszków. A floks bardzo uroczy jest. Już wróciłam do formy
Małgosiu ? PEPSI No właśnie nazwa floksa jest myląca powinien mieć odcień łosośiowo-pomarańczowy
Celionko ? trzynastka Floks pięknie kwitnie a te dalie nie moje niestety.
Basiu ? baseda Floks owszem śliczny
Jadziu - e-babcia Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Te dalie, co je pokazała to niestety nie moje tylko zakopiańskie
Aniu ? anym Mi również taki kolor chryzantem się podoba
Elu- maika Tak floksik bardzo ładny jest. A zakupy
Natalio - Fraszka_1 Tak chryzantema cudna jest
Mateuszu - mati1999 Fakt Dalie z Zakopanego cudne są
Haniu - hanna133 Chryzantemę mam tylko jedną a dalie to nie moje są takie rosną przy Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej w Zakopanem
Melasa Witam Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Słonecznik Ozdobny karłowy jak najbardziej nadaje się na balkon do donicy lubi stanowisko słoneczne a złocienie trójbarwne również mogą być siane do donicy na balkonie
Stasiu- stasia109 Chryzantema raczej nie przezimuje, bo ona raczej nie jest z tych
co zimują w gruncie. Jeszcze żadnej chryzantemy nie udało Mi się przezimować, więc raczej kupuję te, co nie zimują
Kasiu - 123katex Racja chryzantem cudna
Aleksiku Racja chryzantema pięknie kwitnie i piękny ma kolorek taki, jaki lubię
Karolinko ? Klepie Bardzo się Cieszę ze już jesteś. Racja ze dalie z Zakopanego cudne są. Mnie tez zauroczyły Moje złocienie pierwszy raz je siałam i już co roku siać będę.
Violu - Viola K Słonecznik karłowy pełny cudny jest. Tak śliczne zdjęcie Ja i jeżówka. A jeżówka ma bardzo piękny kolor. Ja również Bardzo mocno Cię pozdrawiam ściskam i całuję
Marysiu ? MariaWy ] Bardzo się Cieszę ze już jesteś i powoli wracasz do Nas
Ewo - ewka17 Tak chryzantema ma bardzo śliczny kolorek. Dalie nie moje są
Bo robi się ogrodzenie wracam strasznie późno i okropnie padnięta i na nic nie ma już ochoty jak tylko wskoczyć do łóżeczka.
Niestety w ogrodzie już zrobiło Mi się jesiennie i niewiele już kwitnie prawie nic
Owoce Ognika szkarłatnego
Owoce Berberysa
Berberys
Owoc Pigwowca
Rozchodnik okazały
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Ogrodzenie to dobra rzecz bo u mnie kawałek działki nie ogrodzony a działka blisko lasu i sarny w zimie buszuja po ogrodzie i ogrodzie A owocki superowe
- pisanka
- 100p
- Od: 21 lip 2011, o 08:34
Ogrodzenie to bardzo ważna sprawa, zawsze jakieś utrudnienie dla złodzieja , będziesz miała szansę oglądać przekwitające w przyszłym roku tulipany,
Pozdrawiam - Hanka
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
U mnie też kwitnie coraz mniej kwiatów, ale tylko patrzeć, jak liście zaczną zmieniać barwy, a krzewy ubiorą się w korale
Jeszcze będzie co pokazywać. Oczywiście w tej chwili zajmij się ogrodzeniem, bo to priorytetowa praca.
Życzę, żebyście, jak najszybciej i bezboleśnie je zrobili
Jeszcze będzie co pokazywać. Oczywiście w tej chwili zajmij się ogrodzeniem, bo to priorytetowa praca.
Życzę, żebyście, jak najszybciej i bezboleśnie je zrobili
- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Paulii - wcale się nie dziwię, że nie masz ochoty na wieczorne spacerki wirtualne, po długim dniu trzeba odpocząć
Niby nic nie kwitnie, ale za to jakie piękne owoce
Ognik szkarłatny obłędny !!
Berberys taki energetyczny !!
Ale gdybyś nie podpisała fotki, że to owoc pigwowca, to myślałabym, że to zwykłe jabłko
A jak on smakuje ?
Dużo zdrówka
Niby nic nie kwitnie, ale za to jakie piękne owoce
Ognik szkarłatny obłędny !!
Berberys taki energetyczny !!
Ale gdybyś nie podpisała fotki, że to owoc pigwowca, to myślałabym, że to zwykłe jabłko
A jak on smakuje ?
Dużo zdrówka
Pozdrawiam i zapraszam
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Jak jadłem pigwowca to był taki kwaskowy albo słodki
Ale zmiany - to buduj i odpoczywaj... potem nadrobisz wszystko... jesienny ogród u Ciebie, może mniej kwitnie- ale i tak jest bardzo kolorowy i urzeka swoim pięknem
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
Ale z ogrodzenia same plusy-cień w jakimś miejscu,można pnącza dać
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
To spóźniona przybiegam do Ciebie Paulinko....i już wiem dlaczego nie masz dla nas czasu. A owoce jesieni zawsze są piękne....Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w pracach budowlanych