Antooosiowo - Anolkowe baniaczki cz I
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak mi się właśnie wydawało,że ktoś sobie zakpił tą nazwą...ale wsuwały dziś karmę dla glonków .
A rano musiałam aż oczy ze zdumienia przecierać?Czy to możliwe jest,by glonek zmienił kolorek?No bo ten czarny przyssał się do piaskowca...i zbladł!!!
Przed chwilą patrzyłam,siedzi gdzieś na dnie i jest już"normalny".
A we wtorek jadę na giełdę(tym razem z M).Zostałam oszukana przez pana( ) ,u którego kupowałam grzałkę.Sprzedał mi 50w w opakowaniu ze 100w!Draństwo!
Niech się boi,bo ja o swoje umiem walczyć!!!
A rano musiałam aż oczy ze zdumienia przecierać?Czy to możliwe jest,by glonek zmienił kolorek?No bo ten czarny przyssał się do piaskowca...i zbladł!!!
Przed chwilą patrzyłam,siedzi gdzieś na dnie i jest już"normalny".
A we wtorek jadę na giełdę(tym razem z M).Zostałam oszukana przez pana( ) ,u którego kupowałam grzałkę.Sprzedał mi 50w w opakowaniu ze 100w!Draństwo!
Niech się boi,bo ja o swoje umiem walczyć!!!
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
-
- 500p
- Od: 6 sty 2008, o 07:24
zalogowalem się, bo nie cierpię czytać kopiowanych bzdur
opis i zdjęcie grążela japońskiego przedstawiłem tutaj:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... c&start=32
w akwarium można sobie z głowy wybić hodowlę tej rośliny
wegetacja podobna do naszego krajowego grążela, musi mieć okres zimowego spoczynku
to jest zabawa tylko w oczku wodnym, w żadnym wypadku nie w akwarium
powiedz temu debilowi, który sprzedał tobie tą roślinę żeby się dobrze dokształcił i nie wciskał klientowi kitu
opis i zdjęcie grążela japońskiego przedstawiłem tutaj:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... c&start=32
w akwarium można sobie z głowy wybić hodowlę tej rośliny
wegetacja podobna do naszego krajowego grążela, musi mieć okres zimowego spoczynku
to jest zabawa tylko w oczku wodnym, w żadnym wypadku nie w akwarium
powiedz temu debilowi, który sprzedał tobie tą roślinę żeby się dobrze dokształcił i nie wciskał klientowi kitu
pozdrawiam
Jacek
Jacek
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Jacku powiem tak:na tym forum obowiązuje kultura,a wyzwiska pod adresem osoby,której się nie zna,zdcydowanie nie są na miejscu.Może ja chciałam tą roślinę?
To,że jesteś tu,bo nikt nie chciał skasować Twoich dotychczasowych (na ogół złosliwych) postów,nie znaczy,że możesz wypowiadać obraźliwe słowa pod czyimś adresem.Zastanów się i albo bądź kulturalny i jadowitość żmii(przepraszam żmiję,że użyłam Jej niewinnej do porównania z Tobą) zostaw dla siebie,albo nie wypowiadaj się tam,gdzie Twoich wypowiedzi nie chcą.
To,że jesteś tu,bo nikt nie chciał skasować Twoich dotychczasowych (na ogół złosliwych) postów,nie znaczy,że możesz wypowiadać obraźliwe słowa pod czyimś adresem.Zastanów się i albo bądź kulturalny i jadowitość żmii(przepraszam żmiję,że użyłam Jej niewinnej do porównania z Tobą) zostaw dla siebie,albo nie wypowiadaj się tam,gdzie Twoich wypowiedzi nie chcą.
Pozdrawiam,Kinga.