Po bardzo długiej przerwie witam Was serdecznie!
Dziękuję, że podczas mojej nieobecności odwiedzaliście mnie i podziwialiście moje kwiaty
Raflezja dziękuję w imieniu begonii
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś! Twoje sukulenciki pięknie rosną i niektóre nawet próbują zakwitnąć! Koty to bardzo ciekawskie stworzenia, wszędzie ich pełno
Filigranowa27 faktycznie trochę begonii uzbierałam. Sama dobrze wiesz, ile jest jeszcze ciekawych odmian tych pięknych roślin! Co do medinilli to muszę spróbować
Tesia39 dziękuję bardzo - begonie całkiem dobrze sobie u mnie radzą!
PEPSI ![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Na swoją pasję już mam coraz mniej miejsca, bo roślin ciągle przybywa i przybywa! Ale jak tu się oprzeć jak wszystkie takie piękne
Anetta wielkie dzięki w imieniu futrzaków! Lespedez w chwili obecnej nie mam, ale na wiosnę będę mogła Tobie wysłać
Katiusha kociaki przesyłają buziaki
Dla begonii najgorszy okres dopiero się zacznie! Ale warto próbować, bo to naprawdę piękne rośliny!
Oxalis medinilla dziękuje za pochwały! Tak one nie lubią przelania. Nieraz zapominam je podlać - mam trzy potwory! I jakoś dają radę! Nie jeszcze nie wysiewałam medinilli - nie wiem, czy będę miała tyle cierpliwości, żeby czekać na dużą roślin, która nie wiadomo kiedy zakwitnie
Heliofitka dziękuję za dobre słowa! Koralowe, tamaje są bezproblemowe. Gorzej sprawa wygląda z begoniami rex - trzeba uważać, żeby nie przelać i nie przesuszyć! Trochę nazw już uzupełniłam - ale każda uwaga jest na wagę złota
Madosia witaj
Oj zwariowałam na punkcie begonii i hoyek, to prawda. Ale kocham wszystkie roślin i każda znajdzie u mnie swoje miejsce!
Dzastin na pochwały czekają wszyscy!
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Zgadzam się z Tobą, że ciapki kropki i kolorki na liściach dodają uroku każdej roślinie!
Agnessj witaj! Nie poddawaj się - do trzech razy sztuka!
Elcia1974 witaj ekspertko!
![poklon ;:180](./images/smiles/notworthy.gif)
Bardzo dziękuję w imieniu begonii - część nazw uzupełniłam. Faktycznie najtrudniej jest nazwać begonie rex.
Fraszka_1 dzięki
To już chyba ostatnie zakupy hoyowe w tym roku!
Wibergiae
Carnosa "SuZie"
Jenifer
![Obrazek](http://images68.fotosik.pl/262/55896118d8685690med.jpg)