Domowy ogród
Re: Domowy ogród
Fajne rośliny u Ciebie mieszkają, gratuluję
Nolina dla mnie the best
Nolina dla mnie the best
-
- 100p
- Od: 28 lis 2011, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przepiękne okazy u ciebie, ale w domu masz widno to mogą zaszaleć, gratuluje
W pięknej kondycji jest twoja nolina
Witam po długiej przerwie. Postanowiłam odświeżyć wątek, bo przecież mam trochę innych roślin niż storczyki.
tomek bogusz - Sansewieria rozrosła się niemiłosiernie i pewnego dnia pękła doniczkę. Podzieliłam ją na trzy części więc na razie jest mniejsza niż na ostatnim zdjęciu, ale już zaczęła znowu rosnąć. Pozostałe dwie powędrują do pracy we wrześniu.
Dziś zaczynam od rośliny, która mam od lutego tego roku. Nabyłam pęd do ukorzenienia, to hoja multiflora. Przyznam że się w niej zakochałam, rośnie rewelacyjnie i ma już kwiaty, jeden właśnie się rozwinął. Ma delikatny zapach. Pozostałe dwa są na razie malutkimi penduclami ale z dnia na dzień powiększają się. Cała roślina ma 26 cm wysokości i 3 penducle!!!!
tomek bogusz - Sansewieria rozrosła się niemiłosiernie i pewnego dnia pękła doniczkę. Podzieliłam ją na trzy części więc na razie jest mniejsza niż na ostatnim zdjęciu, ale już zaczęła znowu rosnąć. Pozostałe dwie powędrują do pracy we wrześniu.
Dziś zaczynam od rośliny, która mam od lutego tego roku. Nabyłam pęd do ukorzenienia, to hoja multiflora. Przyznam że się w niej zakochałam, rośnie rewelacyjnie i ma już kwiaty, jeden właśnie się rozwinął. Ma delikatny zapach. Pozostałe dwa są na razie malutkimi penduclami ale z dnia na dzień powiększają się. Cała roślina ma 26 cm wysokości i 3 penducle!!!!
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Już jeden pęd kwiatowy wygląda pięknie czekały na więcej
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo zgrabne drzewko i pięknie urosło
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia