Pomoc dla Szkoły moich dzieci cz.1
- MoWo
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 13 wrz 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Pomoc dla Szkoły moich dzieci
Pierwsza dwudziestka cały czas się oddala.
Sądzę że aby mieć jakiekolwiek szanse trzeba więcej ludzi przyciągnąć, bo mało kto tu zagląda.
Ja proponowałbym zmianę tytułu wątku na taki co się od razu rzuci w oczy i przyciągnie uwagę np.
- RATUNKU - POMÓŻCIE - to nic nie kosztuje a mnóstwo zadowolenia sprawicie
Sądzę że aby mieć jakiekolwiek szanse trzeba więcej ludzi przyciągnąć, bo mało kto tu zagląda.
Ja proponowałbym zmianę tytułu wątku na taki co się od razu rzuci w oczy i przyciągnie uwagę np.
- RATUNKU - POMÓŻCIE - to nic nie kosztuje a mnóstwo zadowolenia sprawicie
Pozdrawiam Wojtek
-
- 50p
- Od: 22 paź 2012, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie ma mowy o poddaniu się. Dopiero się rozkręcamy.
To jest jak fala, najpierw mały kamyczek i ledwie słyszalny plusk, a na końcu rozchodzi się jak tsunami.
I nasze tsunami będzie większe
+4 dzisiaj i jest 2301
Syn podzwonił do swoich kolegów, mają głosować. Ja dzwoniłam wczoraj do kolejnych trzech znajomych i wytłumaczyłam, o co chodzi.
Wieszanie informacji na tablicy na Facebooku nie jest zbyt skuteczne, bo wiele osób to pomija.
Dobrze jest osobiście powiedzieć/napisać o co chodzi, z delikatnym naciskiem na maksymalne wykorzystanie IP.
I naprawdę ważne jest wklejenie linku do stopki, bo w ten sposób inni się dowiadują.
Ja dziękuję za to dwóm pierwszym osobom (już nie pamiętam z którego linku konkretnie weszłam) bo z racji braku czasu przeglądam tylko kilka wątków na forum.
No to jedziemy dalej
To jest jak fala, najpierw mały kamyczek i ledwie słyszalny plusk, a na końcu rozchodzi się jak tsunami.
I nasze tsunami będzie większe
+4 dzisiaj i jest 2301
Syn podzwonił do swoich kolegów, mają głosować. Ja dzwoniłam wczoraj do kolejnych trzech znajomych i wytłumaczyłam, o co chodzi.
Wieszanie informacji na tablicy na Facebooku nie jest zbyt skuteczne, bo wiele osób to pomija.
Dobrze jest osobiście powiedzieć/napisać o co chodzi, z delikatnym naciskiem na maksymalne wykorzystanie IP.
I naprawdę ważne jest wklejenie linku do stopki, bo w ten sposób inni się dowiadują.
Ja dziękuję za to dwóm pierwszym osobom (już nie pamiętam z którego linku konkretnie weszłam) bo z racji braku czasu przeglądam tylko kilka wątków na forum.
No to jedziemy dalej
-
- 100p
- Od: 2 cze 2014, o 19:47
Ode mnie dzisiaj +6, wczoraj było tak samo. Założyłem temat na forum.knives i forum szosowych, ale poszło zaledwie kilka głosów. Rozmawiałem nawet z administratorem jednego z nich. Powiedział mi, że jest tyle podobnych akcji, iż ludzie traktują je jako spamy i pomijają je lub nie czytają. Potrzeba więcej osób.
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Re: Wrocław i okolice - spotkajmy się - cz. 5
Mariola , z interi głos przechodzi a z tlenu nie chce.
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Klikamy, klikamy i i gonimy...
Ode mnie od rana poszło już 9 głosów; czekam na jeszcze 3
Ja jestem antytalent techniczny , ale może by akcję rozpropagować np. w wątku wymiany nasion?
Błażeju, Ty jesteś kumaty
Ode mnie od rana poszło już 9 głosów; czekam na jeszcze 3
Ja jestem antytalent techniczny , ale może by akcję rozpropagować np. w wątku wymiany nasion?
Błażeju, Ty jesteś kumaty
Pozdrawiam, Mila.
- BobejGS
- Od: 31 lip 2013, o 17:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Z lekkim poślizgiem, ale poszło kolejne 5głosów Comcia dziękuje za pomysł i pomoc
Co do umieszczenia informacji o głosowaniu w wątku o akcji, to to nie przejdzie. Niestety ale musimy trzymać się w wątkach merytorycznych tematu głównego wątku. Jedyne co możemy zrobić, to informować swoich znajomych z FO, aby umieszali info w wątkach swoich znajomych, by dotarło to do większej ilości forumowiczów. Taki łańcuszek.
Co do umieszczenia informacji o głosowaniu w wątku o akcji, to to nie przejdzie. Niestety ale musimy trzymać się w wątkach merytorycznych tematu głównego wątku. Jedyne co możemy zrobić, to informować swoich znajomych z FO, aby umieszali info w wątkach swoich znajomych, by dotarło to do większej ilości forumowiczów. Taki łańcuszek.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Potrzeby dzieci są bardzo ważne więc niech ten łańcuszek dobrej woli powiększa sie szybciutko bo czas leci nieubłaganie ...
https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,75 ... iecka.html
GŁOSY: 2405
GŁOSY: 2405
- MoWo
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 13 wrz 2013, o 15:11
Comcia
Dziękuję za PW
namordowałem się ale doklikałem do 10
Dziękuję za PW
namordowałem się ale doklikałem do 10
Pozdrawiam Wojtek
- Anitaaa
- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Kontakt:
KOCHAM WAS
Dziękuje za wsparcie
Cieszę się ogromnie z każdego głosu
Trwajcie do 14 listopada
Razem damy radę
2460
Dziękuje za wsparcie
Cieszę się ogromnie z każdego głosu
Trwajcie do 14 listopada
Razem damy radę
2460
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
W zasadach głosowania jest wyraźny zapis że codziennie jeden głos z każdego konta mailowego i nie więcej niż 10 głosów z każdego IP.
Ja codziennie wysyłam 10 głosów z każdego IP. Uważam że trzeba pomóc małej szkole bo sami nie dadzą po prostu rady.
No i Anitaaa jest nasza, forumowa.
Ja codziennie wysyłam 10 głosów z każdego IP. Uważam że trzeba pomóc małej szkole bo sami nie dadzą po prostu rady.
No i Anitaaa jest nasza, forumowa.