Storczyki po mojemu ;)
Re: Storczyki po mojemu ;)
Widze ,ze mamy takie same marzenia ,moze kiedys sie dorobimy zimowego ogrodu ,takiej swojej prywatnej palmiarni
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No,ładna prezentacja a za Kasią się powtórzę,rzeczywiście wypieszczone masz te storki
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- michal32524
- 10p - Początkujący
- Od: 12 sty 2014, o 20:25
Moderacja postu..
Wycofany został cytat który w całości był tekstem i plikiem zdjęć przekopiowanych z wypowiedzi
autora wątku /stąd ---> POST AUTORA
Cytat może dotyczyć wyłącznie kwestii do której się odnosimy;nie do całości.... i nie ma innej interpretacji.
Pisząc komentarz/odpowiedź wystarczy podać link do źródła, jeżeli dotyczy całości spraw.
mod.J dn.2.07.14
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p4447535
Przepiękne storczyki , szczególnie Magical Niestety nigdzie nie mogę kupić w rozsądnej cenie
Wycofany został cytat który w całości był tekstem i plikiem zdjęć przekopiowanych z wypowiedzi
autora wątku /stąd ---> POST AUTORA
Cytat może dotyczyć wyłącznie kwestii do której się odnosimy;nie do całości.... i nie ma innej interpretacji.
Pisząc komentarz/odpowiedź wystarczy podać link do źródła, jeżeli dotyczy całości spraw.
mod.J dn.2.07.14
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p4447535
Przepiękne storczyki , szczególnie Magical Niestety nigdzie nie mogę kupić w rozsądnej cenie
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dusiu, ta szkarada ma bardzo ciekawie ułożone płatki zewnętrzne ... Bardzo ciekawie to wygląda
Witaj.Piękny Magical reszta też śliczna
Szkoda że parapety nie są z gumy
Pozdrawiam Iza
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=78078
Pozdrawiam Iza
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=78078
Witam
Dusiu bardzo ładna kolekcja, wspaniałe kwitnienie. Czy nie za wcześnie przycinasz pędy,
bo nieraz paczki pojawiają się na koniuszkach pędów.
Powodzenia
Dusiu bardzo ładna kolekcja, wspaniałe kwitnienie. Czy nie za wcześnie przycinasz pędy,
bo nieraz paczki pojawiają się na koniuszkach pędów.
Powodzenia
Pozdrawiam Stefanek
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
staram sie obcinac jak widze ze koncowka podsycha,ale czasem jak kondycja storcza jest nieco gorsza to scinam od razu jak skonczy kwitnac,zeby sie roslina bardziej wzmocila
milo ze czasem ktos tu zjarzy ja za bardzo nie mam czasu ani dla storczy ani dla forum...ale jeszcze 2 lub 3 miesiece i sytuacja nieco sie zmieni,wiec będę czesciej zagladac
milo ze czasem ktos tu zjarzy ja za bardzo nie mam czasu ani dla storczy ani dla forum...ale jeszcze 2 lub 3 miesiece i sytuacja nieco sie zmieni,wiec będę czesciej zagladac
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Podziwiam Twe storczyki, czekam, aż wrócisz i pochwalisz się zdjęciami
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
nie wiem czy ktoś tu jeszcze czasem zagląda i mnie pamięta ale postanowiłam troszkę odświeżyć wątek
niby siedzę w domu cały czas ale jakoś nie mam czasu żeby się udzielać, ale czasem przeglądam Wasze okazy
na początek kilka zdjęć z wcześniejszego kwitnienia, nie mogę narzekać bo odpukać w niemalowane, wszystkie mi pięknie rosną, mimo moich nieudolnych prób przesadzania
z nowości pojawił się u mnie taki falek /prezent od męża na rocznicę/ jedyny kwitnący na chwilę obecną :P
a teraz zapowiedzi...
Golden Beauty, kwitł poprzednio na dwóch pędach więc teraz dla odmiany będzie miał tylko jeden ale stare dalej nie zasuszone i wygląda na to że jakies odbicie się już pojawiło
szkarada, która dalej wygląda szkaradnie nawet jak nie kwitnie ale zaskoczyła mnie bo aż dwa nowe pędy puszcza a że jest to multiflorka to pewnie kwiatów będzie sporo
no i szaleniec tegoroczny, nie dawno skończył bardzo długie kwitnienie na dwóch pędach, teraz nie dość że też wypuścił dwa nowe to jeszcze na starych pędach po odbiciu
a tak wygląda mój jedyny parapet..
..palca już nie wcisnę :P
Piko Fantasy tyle co przekwitł więc na razie odpoczywa, liczę na jakieś odbicie może i w spoczynku jest też fioletowy Tinny Honey
no to tyle, postaram się być bardziej regularna;)
niby siedzę w domu cały czas ale jakoś nie mam czasu żeby się udzielać, ale czasem przeglądam Wasze okazy
na początek kilka zdjęć z wcześniejszego kwitnienia, nie mogę narzekać bo odpukać w niemalowane, wszystkie mi pięknie rosną, mimo moich nieudolnych prób przesadzania
z nowości pojawił się u mnie taki falek /prezent od męża na rocznicę/ jedyny kwitnący na chwilę obecną :P
a teraz zapowiedzi...
Golden Beauty, kwitł poprzednio na dwóch pędach więc teraz dla odmiany będzie miał tylko jeden ale stare dalej nie zasuszone i wygląda na to że jakies odbicie się już pojawiło
szkarada, która dalej wygląda szkaradnie nawet jak nie kwitnie ale zaskoczyła mnie bo aż dwa nowe pędy puszcza a że jest to multiflorka to pewnie kwiatów będzie sporo
no i szaleniec tegoroczny, nie dawno skończył bardzo długie kwitnienie na dwóch pędach, teraz nie dość że też wypuścił dwa nowe to jeszcze na starych pędach po odbiciu
a tak wygląda mój jedyny parapet..
..palca już nie wcisnę :P
Piko Fantasy tyle co przekwitł więc na razie odpoczywa, liczę na jakieś odbicie może i w spoczynku jest też fioletowy Tinny Honey
no to tyle, postaram się być bardziej regularna;)
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
-
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
Hej
Piękne storczunie, w bardzo dobrej kondycji. Pięknie Ci kwitną i zapowiedzi kwitnień też dużo. Gratuluję nowych pędów. Czekam na dalszą fotorelację
Piękne storczunie, w bardzo dobrej kondycji. Pięknie Ci kwitną i zapowiedzi kwitnień też dużo. Gratuluję nowych pędów. Czekam na dalszą fotorelację
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Hej zaglądają podziwiają ale nie zawsze ślad zostawiają
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
Biały z fioletowymi pieguskami !!! Cudowny !!! Mam dwa takie urocze są piękny widok na zielony parapet, uwielbiam takie storczykowe dżungle i zdjęcia zbiorowe
Rozczarowanie to gniew dla mięczaków ...
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
Jasne, że pamiętamy ostatnio się zastanawiałam co tam u Dusi słychać Widzę, że ten wymarzony magical pokazał śliczne buźki