Mój kawałek marzeń cz.2
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Wiem, że to nie taka prosta sprawa z tym tenisem, mój tata gra Myślę, że tak jest z każdym uprawianym sportem. Dopóki moje dziewczyny nie zaczęły się uczyć jazdy konnej nie wiedziałam, że to aż takie trudne. Odpowiednio ułożone łydki, ręce, dłonie, kolana, odpowiedni dosiad, półsiad,........dużo tego jest Córki dalej się kształcą a szczególnie młodsza Gosia, też jeździ na zawody w skokach i nawet raz udało się jej stanąć na podium Asia po raz pierwszy była na obozie w ładnych okolicach, wróciła zadowolona Codzinnie miały po dwie godziny jazd, koleżanki fajne a jedzenie pyszne.
Ciekawa jestem twoich planów co do nowej rabatki
Buziaczki .
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Grażynko wpadam z kawusią . Czytam że hortenki nie pocieszą naszych oczu w tym roku Oj ciekawe czemu się zbuntowały. Podejrzewam że mają zbyt małą publikę. Nie pokazywałaś ich na fo i oto efekt. Nie oglądamy ich my to i Ty. Tenis bardzo fajna sprawa. Ja co prawda grywam tylko na kinekcie hehe Uwielbiam za to speeedmintona.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie:)
Piękna jesień...
Podziwiam jej uroki podczas codziennych spacerów i myślę sobie, że to najpiękniejsza pora roku pod względem ilości kolorów jakie może prezentować natura... Wiewiórki szaleją po drzewach, jest ich naprawdę dużo w tym roku.. w ogrodzie szukają orzechów i ....wyglądają fantastycznie:) Korzystam z tych chwil kiedy tylko mogę i cieszy mnie to ogromnie...
Prace ogrodowe skutecznie odciągnęły mnie od FO, jednak wiem, że wybaczycie mi tę nieobecność Zmieniłam otoczenie tarasu, które wymagało sporej ilości czasu i pracy... O wszystkich Was pamiętam i myślę, że jesień będzie czasem kiedy nadrobię zaległości:)
Agunia witaj Jak stoisz z czasem dzisiaj?
Iwonko , ależ pięknie u Ciebie Oczami wyobraźni widzę Twój ogód za parę lat..będzie cuuudnie!!! Wiesz...otoczenie wokówł tarasu zostało wyczyszczone i jest nowa koncepcja jego wyglądu Ogrodówki nie zakwitły i po prostu najnormalniej w świecie wkurzyłam się na nie Będzie inaczej!
Reniu
Ze sportem dokładnie tak jest, jak piszesz...bez ciężkiej pracy ani rusz:) Pamiętam swoje pierwsze próby w bieganiu...wooow, dzisiaj myślę, ze to była totalnie ciężka praca...dzisiaj wiem, ze bez ogromu samozaparcia, samodyscypliny i za każdym razem pokonywania swoich słabości nie można niczego osiągnąć, a im więcej włożonej pracy tym większa dzisiaj satysfakcja, której nikt nie jest w stanie mi zabrać:)
Dziewczyny jeżdżą dalej...to super! Moja Julka też i myślę, że to jest jej prawdziwa pasja Niech się dziewczyny rozwijają!
Pozdrawiam serdecznie!
Madziula witaj
Ja myślę, że z ogrodówkami tak jest...po prostu są kapryśne i postawiłam na zmiany...Madzia cały czas sadzę, przesadzam, coś się dzieje! Buziaki!
Piękna jesień...
Podziwiam jej uroki podczas codziennych spacerów i myślę sobie, że to najpiękniejsza pora roku pod względem ilości kolorów jakie może prezentować natura... Wiewiórki szaleją po drzewach, jest ich naprawdę dużo w tym roku.. w ogrodzie szukają orzechów i ....wyglądają fantastycznie:) Korzystam z tych chwil kiedy tylko mogę i cieszy mnie to ogromnie...
Prace ogrodowe skutecznie odciągnęły mnie od FO, jednak wiem, że wybaczycie mi tę nieobecność Zmieniłam otoczenie tarasu, które wymagało sporej ilości czasu i pracy... O wszystkich Was pamiętam i myślę, że jesień będzie czasem kiedy nadrobię zaległości:)
Agunia witaj Jak stoisz z czasem dzisiaj?
Iwonko , ależ pięknie u Ciebie Oczami wyobraźni widzę Twój ogód za parę lat..będzie cuuudnie!!! Wiesz...otoczenie wokówł tarasu zostało wyczyszczone i jest nowa koncepcja jego wyglądu Ogrodówki nie zakwitły i po prostu najnormalniej w świecie wkurzyłam się na nie Będzie inaczej!
Reniu
Ze sportem dokładnie tak jest, jak piszesz...bez ciężkiej pracy ani rusz:) Pamiętam swoje pierwsze próby w bieganiu...wooow, dzisiaj myślę, ze to była totalnie ciężka praca...dzisiaj wiem, ze bez ogromu samozaparcia, samodyscypliny i za każdym razem pokonywania swoich słabości nie można niczego osiągnąć, a im więcej włożonej pracy tym większa dzisiaj satysfakcja, której nikt nie jest w stanie mi zabrać:)
Dziewczyny jeżdżą dalej...to super! Moja Julka też i myślę, że to jest jej prawdziwa pasja Niech się dziewczyny rozwijają!
Pozdrawiam serdecznie!
Madziula witaj
Ja myślę, że z ogrodówkami tak jest...po prostu są kapryśne i postawiłam na zmiany...Madzia cały czas sadzę, przesadzam, coś się dzieje! Buziaki!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko ależ zaciekawiłaś mnie tą zmianą aranżacji przytarasowej rabaty zdradzisz co wymyśliłaś???
- Grazka226
- 1000p
Agunia będzie bardzo prosto i minimalistycznie, po kolei: tuje Szmaragdy, hortensje Limelight i tuje Danica bądź bukszpany (to jeszcze w przypiarkach) Jaki będzie efekt- zobaczymy!
Buziaki i dobrego dnia!
Buziaki i dobrego dnia!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Będzie elegancja....jak ja lubię zmiany.
- Grazka226
- 1000p
Witaj Dorotko
Ja też lubię zmiany tylko...na lepsze Mam nadzieję, że takie też będą:)
Pozdrawiam serdecznie
Ja też lubię zmiany tylko...na lepsze Mam nadzieję, że takie też będą:)
Pozdrawiam serdecznie
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Dobry wieczór Grażynko
Dawno a nawet bardzo dawno nie byłem u Ciebie w wątku...Wszedłem i podziwiam hortensje.Śliczne.
Pozdrawiam i do usłyszenia tu lub w Oazie.
Dawno a nawet bardzo dawno nie byłem u Ciebie w wątku...Wszedłem i podziwiam hortensje.Śliczne.
Pozdrawiam i do usłyszenia tu lub w Oazie.
- Grazka226
- 1000p
Witaj Jacku
Bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin:) i miło mi, ze taką masz opinię na temat moich "byłych" hortensji Są zmiany, mam nadzieję, że na lepsze, będzie się działo:)
Pozdrawiam Cię Jacku, serdecznie
Bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin:) i miło mi, ze taką masz opinię na temat moich "byłych" hortensji Są zmiany, mam nadzieję, że na lepsze, będzie się działo:)
Pozdrawiam Cię Jacku, serdecznie
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
Skoro będzie się działo,to obowiązkowo będę tu częstym gościem
- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
Szczęka odbiła mi się od podłogi jak zobaczyła hortensje. Jak Ty to robisz kochana że one tak pięknie kwitną.
-
Grażynko, co słychać? Przedwiośnie już do Ciebie dotarło? Skrobnij nam coś. Przyszłam z kawusią. Tą spóźnioną.
-
Nawołuję Cię i nawołuję a Ty nic. Odezwij się, pokaż kilka zdjęć. Jak tam Twoje piękne,cudne hortenki po "zimie" ?