Pod bocianim gniazdem - gdzie mgły i diabeł mówi dobranoc
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pod bocianim gniazdem - gdzie mgły i diabeł mówi dobranoc
Powroty z 2 listopada są najgorsze, ale już jesteśmy . Lepiej jednak wcześniej, bez nerwów, stresów a trasa z Lublina jest strasznie zatłoczona.
Grażynko tak mam nadzieje, że będzie pięknie, już się nie mogę doczekać. Więc trochę wspominek
Dorotko dziękuję 30-stki , będzie co oglądać
Ilona dałaś mi nadzieję, że moja to ten znakomity egzemplarz , który da radę jak nie to do sprzedawcy. Na pewno zrobię grubszą pierzynę z liści .
Krystyno dobrze, że się wprosiłaś, zawsze nowi zakręceni ogrodowo miło widziani . Zapraszam częściej. Co do bocianów, tak można je oglądać i oglądać, ja oczekuję w stresie co roku przyleci, czy nie , będą młode itd... . W tym roku na naszej trasie było też dużo pustych gniazd, niestety i mam nadzieję że bociany się nie zrażą naszą psotną pogodą ostatnich lat. Mówisz, że masz ogród do którego też dojeżdżasz co weekend, to znaczy że jesteś jak ja zakręcona, ja 60 km co weekend, pakowanie, wypakowanie, dzieci, pies, mąż i tak co tydzień, byle w ziemi pogrzebać . Z chęcią zobaczyłabym Twoje włości i piękną "aleję bocianową". Zachęcam do pokazania i zapraszam do siebie.
i specjalnie dla Ciebie
Ewciu nie martw się ja też nie wiem jak się nazywają z tamtego roku, z tej listy pewnie też nie będę potrafiła zidentyfikować, bo jak : był plan co i gdzie, ale pomocnice jak zwykle zrobiły po swojemu. Trudno będzie dopasować nazwy do kwiatów, bo kupiłam w podobnych, kształtach , kolorach , minimalne różnice. . Ale czy to ważne? , ważne żeby urosły i cieszyły wiosną oczy.
Przeglądając teraz zdjęcia zapomniałam o narcyzach, też miałam dokupić i wstyd się przyznać ale JA NIE MAM ŻADNEJ SASANKI
Grażynko tak mam nadzieje, że będzie pięknie, już się nie mogę doczekać. Więc trochę wspominek
Dorotko dziękuję 30-stki , będzie co oglądać
Ilona dałaś mi nadzieję, że moja to ten znakomity egzemplarz , który da radę jak nie to do sprzedawcy. Na pewno zrobię grubszą pierzynę z liści .
Krystyno dobrze, że się wprosiłaś, zawsze nowi zakręceni ogrodowo miło widziani . Zapraszam częściej. Co do bocianów, tak można je oglądać i oglądać, ja oczekuję w stresie co roku przyleci, czy nie , będą młode itd... . W tym roku na naszej trasie było też dużo pustych gniazd, niestety i mam nadzieję że bociany się nie zrażą naszą psotną pogodą ostatnich lat. Mówisz, że masz ogród do którego też dojeżdżasz co weekend, to znaczy że jesteś jak ja zakręcona, ja 60 km co weekend, pakowanie, wypakowanie, dzieci, pies, mąż i tak co tydzień, byle w ziemi pogrzebać . Z chęcią zobaczyłabym Twoje włości i piękną "aleję bocianową". Zachęcam do pokazania i zapraszam do siebie.
i specjalnie dla Ciebie
Ewciu nie martw się ja też nie wiem jak się nazywają z tamtego roku, z tej listy pewnie też nie będę potrafiła zidentyfikować, bo jak : był plan co i gdzie, ale pomocnice jak zwykle zrobiły po swojemu. Trudno będzie dopasować nazwy do kwiatów, bo kupiłam w podobnych, kształtach , kolorach , minimalne różnice. . Ale czy to ważne? , ważne żeby urosły i cieszyły wiosną oczy.
Przeglądając teraz zdjęcia zapomniałam o narcyzach, też miałam dokupić i wstyd się przyznać ale JA NIE MAM ŻADNEJ SASANKI
Nic nie szkodzi, że czegoś brakuje. Jest cudnie i pięknie. A tam gdzie Ci czegoś brakuje sadzaj zawsze dziewuszki ;)
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
-
Betinko tak wiosna już u mnie bo jesień smutna już i ponura........nic dodać nic ująć. To zlituj się kobieto nad tymi cebulami i daj im szansę by zakwitły wiosną
Milenko ale mnie rozbawiłaś . Właśnie przeglądając zdjęcia znalazłam króliczki wielkanocne, więc proszę, wsadzam dziewuszki i coś tam jeszcze.
po zbiorach
i takie piękności
Milenko ale mnie rozbawiłaś . Właśnie przeglądając zdjęcia znalazłam króliczki wielkanocne, więc proszę, wsadzam dziewuszki i coś tam jeszcze.
po zbiorach
i takie piękności
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Króliczki po prostu wymiatają
Ale wiosną tu dałaś po oczach,,,,jak się nie myśli, nie patrzy, to serce mniej boli
Ale wiosną tu dałaś po oczach,,,,jak się nie myśli, nie patrzy, to serce mniej boli
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Dorotko...
Kwiatuszki najładniejsze... Wyściskaj ode mnie...
A wiosna przyjdzie... Lubię zimę właśnie dlatego, że pokazujemy wspomnienia, wymieniamy się doświadczeniami, co rosło, co się wygłupiło, co focha strzeliło... A na fotkach to widać najlepiej...
Kwiatuszki najładniejsze... Wyściskaj ode mnie...
A wiosna przyjdzie... Lubię zimę właśnie dlatego, że pokazujemy wspomnienia, wymieniamy się doświadczeniami, co rosło, co się wygłupiło, co focha strzeliło... A na fotkach to widać najlepiej...
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Miłe wspomnienia zwłaszcza bociany i te dwa króliczki
-
Gosiu , a powiedz co ja mam
Wam pokazywać teraz , przecież nie będę pisać kolejnej strony ze sławojką w roli głównej. Najnowsze zdjęcia dopiero za tydzień, no 1 listopada nie da się spędzić na działce . Ale nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego za tydzień, więc Wy też nie, no chyba że deszcz wreszcie spadnie i moje oczko się napełni .
Dałam po oczach? ja już siedzę z nosem w zdjęciach .
Betinko dobrze powiedziane nic dodać...
Jadziu-dziękuję
Dorotko - właśnie, a fochy co albo kto strzeliło to takich zdjęć mam najwięcej . Właśnie szkoda że doświadczenia i wiedzę dopiero teraz zdobywam. Tak się cały czas zastanawiam nad tymi marchewkami i co jeszcze por wyrwałam też jakieś dziad.. wlazło. Nie chcę z chemią wchodzić, ale jak nie wejdę to w przyszłym roku będzie to samo. Z drugiej strony z chemią mogę na bazarze kupić, tylko może więcej tej chemii. Zaczynam się bić z myślami czy w przyszłym roku harować przy tym warzywniaku ...oj właśnie zimą muszę to przemyśleć
Wam pokazywać teraz , przecież nie będę pisać kolejnej strony ze sławojką w roli głównej. Najnowsze zdjęcia dopiero za tydzień, no 1 listopada nie da się spędzić na działce . Ale nie spodziewam się niczego nadzwyczajnego za tydzień, więc Wy też nie, no chyba że deszcz wreszcie spadnie i moje oczko się napełni .
Dałam po oczach? ja już siedzę z nosem w zdjęciach .
Betinko dobrze powiedziane nic dodać...
Jadziu-dziękuję
Dorotko - właśnie, a fochy co albo kto strzeliło to takich zdjęć mam najwięcej . Właśnie szkoda że doświadczenia i wiedzę dopiero teraz zdobywam. Tak się cały czas zastanawiam nad tymi marchewkami i co jeszcze por wyrwałam też jakieś dziad.. wlazło. Nie chcę z chemią wchodzić, ale jak nie wejdę to w przyszłym roku będzie to samo. Z drugiej strony z chemią mogę na bazarze kupić, tylko może więcej tej chemii. Zaczynam się bić z myślami czy w przyszłym roku harować przy tym warzywniaku ...oj właśnie zimą muszę to przemyśleć
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Jak zobaczyłam Twoje wiosenne tulipanki, to jakby już wiosna była Trochę prawdy w tym jest, przecież z każdym dniem do niej coraz bliżej.
Twoje dwa Króliczki urocze
Czekamy na więcej wiosennych fotek .
Twoje dwa Króliczki urocze
Czekamy na więcej wiosennych fotek .
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nawet tulipany mnie tak nie ruszyły jak króliczki i to te na studni wtrajające jajka czekoladowe
- wsiania
- 500p
- Od: 27 sty 2012, o 09:51
Dorotko, przybiegłam z rewizytą, obejrzałam wszystko od początku (już kiedyś u Ciebie byłam, bo pamiętałam kominek i zdjęcie Twojego eMa z dębu) Masz w zasięgu cudowne miejsce... Drzewa, grzyby, kwiaty, krzewy, stworzyliście sobie mały raj na ziemi! Ze zdjęcia na zdjęcie widoki coraz piękniejsze, aż strach pomyśleć, co będzie w przyszłym sezonie
Moje wsiowe poczynania - c.j.d.
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
Melduję się i ja
Jesień u Was cudna w tym roku chyba jedna z piękniejszych złotych, polskich
U nas też fajnie, rano mgły, słońce, które przebija się ponad lasem i te złoto - czerwone liście
PS. co do zdjęć i konkursów .. .fotosik moim zdaniem nie jest portalem godnym uwagi w temacie konkursów, z drugiej strony
na portalach foto tych bardziej i mniej profesjonalnych też "jadą" po człowieku strasznie.
ale każdy ocenia wg siebie , nie ma co się przejmować
Jesień u Was cudna w tym roku chyba jedna z piękniejszych złotych, polskich
U nas też fajnie, rano mgły, słońce, które przebija się ponad lasem i te złoto - czerwone liście
PS. co do zdjęć i konkursów .. .fotosik moim zdaniem nie jest portalem godnym uwagi w temacie konkursów, z drugiej strony
na portalach foto tych bardziej i mniej profesjonalnych też "jadą" po człowieku strasznie.
ale każdy ocenia wg siebie , nie ma co się przejmować
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Dorotko o matulu jak ja już tęsknie za takimi widokami a przecież jeszcze cała długa zima przed nami
Wstawiaj kochana takich zdjęć jak najwięcej bo jakoś lżej na sercu
Króliczkom Twoim dużo buziaczków się należy bo to słodziaczki niesamowite
Wstawiaj kochana takich zdjęć jak najwięcej bo jakoś lżej na sercu
Króliczkom Twoim dużo buziaczków się należy bo to słodziaczki niesamowite
- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12
O matko ale mnie ucieszyłaś tymi tulipankami , jesień jest ładna ale wiosna to sama radość.
Króliczki tylko do całowania no i zwiastują rychłą wiosnę.
Króliczki tylko do całowania no i zwiastują rychłą wiosnę.