Pomoc dla Szkoły moich dzieci cz.1
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pomoc dla Szkoły moich dzieci
razem na razie poszło dziś 37
mam propozycję jeśli możecie to klikajcie mały komunikat: np, kliknąłem, poszło, zagłosowałem, itp zwrócono mi na to uwagę, to takie mobilizujące że jesteśmy grupą, przepraszam jeśli popełniam gafę
potrzebuję pilnie 20 kont nie zdążę sama
mam propozycję jeśli możecie to klikajcie mały komunikat: np, kliknąłem, poszło, zagłosowałem, itp zwrócono mi na to uwagę, to takie mobilizujące że jesteśmy grupą, przepraszam jeśli popełniam gafę
potrzebuję pilnie 20 kont nie zdążę sama
-
- 100p
- Od: 12 sie 2011, o 12:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
BobejGS,
"Ja również głosuję codziennie, mimo iż moim telefonem musiałem się trochę nakombinować by oddawać głos Na szczęście główka pracowała i teraz już mam na to sposób"
Bardzo, bardzo proszę o podpowiedź, jak wysłać głos z telefonu komórkowego mając dostęp tylko do internetu i założonych kont pocztowych? Nie działają mi niebieskie klawisze "ZAGŁOSUJ", a przez to nie możliwości otrzymania na skrzynkę potwierdzenia oddania głosu. To dla mnie bardzo ważne, bo przez kilka dni mam dostęp do internetu tylko za pomocą telefonu NOKIA C5 - niestety tylko ten ma zasięg w pobliżu obszarów leśnych.
W oczekiwaniu na szybką odpowiedź (może być na pw) z góry pięknie dziękuje za okazana mi pomoc.
"Ja również głosuję codziennie, mimo iż moim telefonem musiałem się trochę nakombinować by oddawać głos Na szczęście główka pracowała i teraz już mam na to sposób"
Bardzo, bardzo proszę o podpowiedź, jak wysłać głos z telefonu komórkowego mając dostęp tylko do internetu i założonych kont pocztowych? Nie działają mi niebieskie klawisze "ZAGŁOSUJ", a przez to nie możliwości otrzymania na skrzynkę potwierdzenia oddania głosu. To dla mnie bardzo ważne, bo przez kilka dni mam dostęp do internetu tylko za pomocą telefonu NOKIA C5 - niestety tylko ten ma zasięg w pobliżu obszarów leśnych.
W oczekiwaniu na szybką odpowiedź (może być na pw) z góry pięknie dziękuje za okazana mi pomoc.
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Ja głosuję ze stacjonarnego a tylko potwierdzam głosy z komórki.
-- 3 lis 2014, o 13:28 --
Może ktoś tobie naklika troszkę głosów a Ty będziesz tylko potwierdzać... niestety ja nie mogę bo już zagłosowałam a to trzeba zrobić przed głosowaniem, chyba że dopiero wieczorem.
-- 3 lis 2014, o 13:28 --
Może ktoś tobie naklika troszkę głosów a Ty będziesz tylko potwierdzać... niestety ja nie mogę bo już zagłosowałam a to trzeba zrobić przed głosowaniem, chyba że dopiero wieczorem.
- krysp50
- Od: 22 lut 2007, o 12:05
Za głosowanie nie trzeba dziękować - dla mnie to oczywiste O akcji dowiedziałam się na innym forum i od razu zaczęłam klikać. Później dostałam info na naszym forum i jestem i sprawdzam tu codziennie, bo tu są moje "korzenie" a na innych podczytujęrtk10 pisze:krysp50,
Krysiu, dziękuję za Twoje głosy. Może mogłabyś i udałoby Ci się wysłać jeszcze dziś dodatkowo 8 głosów.
Głosuję już od..... nie pamiętam /nie zawsze piszę bo ja mało piszę/, ale od dawna codziennie po północy stopniowo zwiększając ilość kont - mam 7 i brak pomysłu na dalsze trzy.... Jak będą jakieś wolne, to poproszę o brakujące 3 konta.
Pozdrawiam Krystyna
- tara
pw - krysp50
tez uważam, że jest to akcja w szczytnym celu sami sobie tym dziękujemy że nasze głosy mogą pomóc
tez uważam, że jest to akcja w szczytnym celu sami sobie tym dziękujemy że nasze głosy mogą pomóc
- calka
- Od: 14 paź 2012, o 19:56
9 poszło, na jedno potwierdzenie jeszcze czekam
Pozdrawiam
Nareszcie, mam komplet
Pozdrawiam
Nareszcie, mam komplet
Ewa
Klikamy, klikamy
Już poszło 28, reszta po południu i wieczorem. Zamelduję
W tej chwili jest 14077.
Już poszło 28, reszta po południu i wieczorem. Zamelduję
W tej chwili jest 14077.
Pozdrawiam, Mila.
-
- Od: 8 sty 2014, o 12:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Może mnie ktoś uświadomić jak można zwiększyć ilość oddawanych głosów.Czy należy założyć więcej kont?
- MoWo
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 13 wrz 2013, o 15:11
Są takie ograniczenia że z jednego punktu dostępu do internetu można oddać 10 głosów dziennie.
Dlatego trzeba założyć 10 kont pocztowych i wtedy z każdego można oddać po jednym głosie.
Trochę to czasu zajmuje no ale jeśli się chce pomóc trzeba coś poświęcić.
Jeśli będą problemy z zakładaniem wystarczy poprosić na forum.
Dlatego trzeba założyć 10 kont pocztowych i wtedy z każdego można oddać po jednym głosie.
Trochę to czasu zajmuje no ale jeśli się chce pomóc trzeba coś poświęcić.
Jeśli będą problemy z zakładaniem wystarczy poprosić na forum.
Pozdrawiam Wojtek
Należy założyć .
Jeżeli potrafisz sam to super, jeżeli nie, napisz a z całą pewnością ktoś Ci pomoże. Wiem bo sama skorzystałam :Db
Jeżeli potrafisz sam to super, jeżeli nie, napisz a z całą pewnością ktoś Ci pomoże. Wiem bo sama skorzystałam :Db
Pozdrawiam - Danuta
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam :-)!
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam :-)!
Tak;dziennie można oddać tylko jeden głos z jednego konta. Z jednego IP można oddać 10 głosów, więc możesz głosować z 10 kont- jeśli nie masz tylu a chcesz pomóc ( ) to albo załóż brakujące albo pisz, to ktoś pomoże
Pozdrawiam, Mila.
- tara
poradziłeś sobie?klon pisze:Może mnie ktoś uświadomić jak można zwiększyć ilość oddawanych głosów.Czy należy założyć więcej kont?
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Witam wspaniale działającą grupę w kolejny dzień naszej owocnej współpracy
Przed chwilką założyłam 8 kont na tlenie
Naklikane linki do głosowania na kilka dni i sprawdzone działanie...
Komu potrzeba to szybciutko pisać na PW - zaraz podeślę
Przed chwilką założyłam 8 kont na tlenie
Naklikane linki do głosowania na kilka dni i sprawdzone działanie...
Komu potrzeba to szybciutko pisać na PW - zaraz podeślę