Witajcie wieczorkiem

Dwa dni świąteczno-rodzinne minęły, troszkę spokojnego odpoczynku po gościach i małym zamieszaniu
bardzo się przydały

Pokażę Wam kompozycję zrobioną z kapustek przywiezionych ze zlotu w Sulejowie
Mati ,bardzo mnie cieszy że Ci się u mnie podoba ............zapraszam serdecznie
Tereniu ,juk mam dziewięć o ile dobrze pamiętam siedem kwitło ............szkoda tylko że krótko
Jadziu ,nie wyrzucaj sobie ........ja mam spóźnienie wszędzie i zimy mi nie wystarczy

Z brzozą tak jakoś wyszło ........została skrócona brzoza i szkoda było spalić taki piękny pień , oto efekt
Krysiu ,rzeczywiście ogórek był dla mnie wyjątkowo pechowy

Na szczęście Ela dostała ode mnie nasionka i miałam okazję spróbować

Faszerowane pyszne były tylko trochę pracochłonne ............kilkanaście słoiczków zrobiłam w occie

Tak masz rację ..............ja też mam swoje małe mazury, do jeziora mam dwie minuty troszkę dalej drugie może 15 min. spacerkiem

Dlatego dzieci uwielbiają do nas przyjeżdżać
Marylko , dyptam podobno może poparzyć jak jest upalnie ,pięknie pachnie

Ogórki mam późno .......to są dzikie ogórki ...........cyklantera pedata ,achocha bardzo zdrowe
http://ccs.infospace.com/ClickHandler.a ... 18882476BC masz link do poczytania jak byś chciała to ........mam nasionka
[/b]Elu ,[/b] cieszę się że do mnie dotarłaś

Wiesz że foci się tylko ładne obrazki

Karmę mam w beczce ale na moich piaskach to wielki wysiłek ............wszystko jak przez sitko przelatuje
Elebele ,one lubią piasek

U Ciebie za dobra ziemia na juki