Romciu nie zebrałam nasion z dmuszka ponieważ nie chcę już go,on jest ładny do póki nie pada na niego i nie wieje.Po deszczu kłosy bardzo ciemnieją są takie szaro bure,no mnie się nie podobają
A tak wyglądał mój ogródek w połowie pażdziernika
Oj wcale nie maleńki ja mam mniejszy . Ale i tak nie dorównuję ci w kwitnieniu róż , pielęgnacji kwiatów i w niczym A to prawda że Małe jest piękne ! I z tobą zgadza się 100 procentach
Witaj Gieniu, miło mi że wpadłaś do mnie
Ja znam Twój ogród bo po cichu tam bywam
Różę Burgund Ice kupilam 2 lata temu w szkółce blisko mnie, to była i jest najdroższa róża w moim ogrodzie całe 65 zł zapłaciłam Warto ją mieć bo kolor i obfitość kwitnienia
Mam nadzieję,że w nowym sezonie w realu poznam ten wypieszczony ogródeczek Drugie zdjęcie od dołu to szałwia?W październiku taka kępa w ogrodzie to niezła ozdoba Nasioneczka jakieś zebrałaś?
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Witaj Mirko
Miło że oglądasz co u mnie w ogródku,ja leżę w łożu i też sobie chadzam to tu i tam,do Ciebie też zaglądam,ale pisać to już
Coś w tym roku choroby różnego rodzaju mnie dopadają,to i ogród poszedł w odstawkę dawno temu
Tak to szałwia trójbarwna,ona zawsze kwitnie bardzo długo,ja nie zbieram nasionek bo ona sama się wysiewa w nowym sezonie.Jeśli chcesz to wiosną wykopię siewki i pojadą dla Ciebie do Sulejowa.
Elu - czyżby dla naszego rocznika, ten rok jest szczególnie niepomyślny? Nie choruj, ja już to zrobiłam za siebie i za Ciebie.
Aż się cofnęłam do pierwszej strony, żeby obejrzeć Ice Burgund. To bardzo interesująca róża. Muszę o niej poczytać.
A Ty zdrowiej szybciutko, limit na chorowanie wyczerpany.
Popieram,popieram... Bardzo chętna jestem na sadzoneczki Muszę zapisać,żeby ci przypominać
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3