Mały ogródek Łukasza :)
Re: Mały ogródek Łukasza :)
Witaj!
Trafiłam do Ciebie od Tadeo i zaznaczam wątek. Będę podziwiać moje ukochane liliowce i lilie. No i żurawki.
Śliczny i zadbany ogród. Małe jest piękne
Pozdrawiam
Trafiłam do Ciebie od Tadeo i zaznaczam wątek. Będę podziwiać moje ukochane liliowce i lilie. No i żurawki.
Śliczny i zadbany ogród. Małe jest piękne
Pozdrawiam
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Łukaszu:)
Pięknie tu u ciebie,tak kolorowo i przytulnie.Rabatki super,widać zamiłowanie
Pozdrawiam.
Pięknie tu u ciebie,tak kolorowo i przytulnie.Rabatki super,widać zamiłowanie
Pozdrawiam.
-
- 200p
- Od: 25 cze 2011, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beato witaj
Bardzo mało mnie tu ostatnio, ale czytam czasami kilka wątków. Ogród przez rok przeszedł spore metamorfozy i większość zdjęć baardzo nieaktualna. Szkoda, że forum nie ma własnego hostingu zdjęć co ułatwiałoby sprawe, bo stare konta już zapełnione.
Pozdrawiam i może krótka aktualizacja wątku się pojawi
Bardzo mało mnie tu ostatnio, ale czytam czasami kilka wątków. Ogród przez rok przeszedł spore metamorfozy i większość zdjęć baardzo nieaktualna. Szkoda, że forum nie ma własnego hostingu zdjęć co ułatwiałoby sprawe, bo stare konta już zapełnione.
Pozdrawiam i może krótka aktualizacja wątku się pojawi
Pozdrawiam Łukasz!
Ogród Łukasza
Ogród Łukasza
Aktualizacja wątku wskazana
Czekamy
Czekamy
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
-
- 200p
Dwa lata temu pisałem, że w ogrodzie brakuje miejsca na jakiekolwiek nowe rośliny... jaki człowiek jest niemądry
Od tego czasu ogród drastycznie się zmienił, pomieścił dwa razy tyle roślin i jeszcze troszkę się rozrósł o kilka rabat, tym sposobem działka została całkowicie zagospodarowana.
Zamieszczam kilka zdjęć z tego roku na początek
Od tego czasu ogród drastycznie się zmienił, pomieścił dwa razy tyle roślin i jeszcze troszkę się rozrósł o kilka rabat, tym sposobem działka została całkowicie zagospodarowana.
Zamieszczam kilka zdjęć z tego roku na początek
Pozdrawiam Łukasz!
Ogród Łukasza
Ogród Łukasza
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łukaszu ! Włożyłeś sporo pracy,ale efekt imponujacy
-
- 200p
Pracy nie powiem było ogromnie dużo, bo trudniej coś przerabiać niż zakładać od nowa jeszcze pozostało sporo planów do zrealizowania
Pozdrawiam Łukasz!
Ogród Łukasza
Ogród Łukasza
Łukaszu ALE POSTARAŁEŚ się
Przepięknie
Przepięknie
-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie i tak wszystko fachowo! Zaglądłam do kosza i tam znalazlam sprzedażowy post twój , Łukaszu i tak do ciebie tu trafiłam, masz piękne kwiaty , ogród!
Pozdrawiam .
Pozdrawiam .
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łukaszu ! Mimo,suchego lata - pokaż swój piękny ogród .Proszę o foty , pozdrawiam
-
- Od: 16 kwie 2012, o 16:50
Łukaszu .
Ogladam ogrody ,bo chciałam sobie coś niecoś podpatrzeć.
I tak oto trafiłam do Ciebie .Normalnie jestem w szoku,jak można z tak mało miejsca zrobic takie cuda .A myślałam ,że potrzeba wielkiego ''pola''na wspaniały ogród .Myliłam sie.
Ja mam tez bardzo mało miejsca,i chyba zrobie tak jak u Ciebie ,nad płotem kawałkiem i nad domem tam gdzie znajde miejsce.Bo całe podwórko jest wykorzystane do wjazdów do garazy,a jak przydzie lato to i przyczepami nie można sie wyrobić .Tak,że nie ma mowy o jakims dzieleniu podwórka.
Skąd Ty bierzesz te inspiracje,bo ja normalnie zielona jestem i nie wiem od czego zacząć ?Normalnie masz tak przytulnie,elegancko i w ogóle super
A te kostki które oddzielają trawnik,co masz wkoło rabat,masz takie czyściutkie,Pryskasz je czymś,że Ci miedzy nimi nie wchodzi chwast?
Ogladam ogrody ,bo chciałam sobie coś niecoś podpatrzeć.
I tak oto trafiłam do Ciebie .Normalnie jestem w szoku,jak można z tak mało miejsca zrobic takie cuda .A myślałam ,że potrzeba wielkiego ''pola''na wspaniały ogród .Myliłam sie.
Ja mam tez bardzo mało miejsca,i chyba zrobie tak jak u Ciebie ,nad płotem kawałkiem i nad domem tam gdzie znajde miejsce.Bo całe podwórko jest wykorzystane do wjazdów do garazy,a jak przydzie lato to i przyczepami nie można sie wyrobić .Tak,że nie ma mowy o jakims dzieleniu podwórka.
Skąd Ty bierzesz te inspiracje,bo ja normalnie zielona jestem i nie wiem od czego zacząć ?Normalnie masz tak przytulnie,elegancko i w ogóle super
A te kostki które oddzielają trawnik,co masz wkoło rabat,masz takie czyściutkie,Pryskasz je czymś,że Ci miedzy nimi nie wchodzi chwast?