Pytanie techniczne.
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Pytanie techniczne.
Poczta oczyszcza się sama- automatycznie, z najstarszych wiadomości,
po osiągnięciu limitu w zawartości skrzynki.
Aby tego uniknąć, należy po prostu od czasu do czasu, samemu usuwać te wiadomości,
które uznajemy za zbędne do zatrzymania.
po osiągnięciu limitu w zawartości skrzynki.
Aby tego uniknąć, należy po prostu od czasu do czasu, samemu usuwać te wiadomości,
które uznajemy za zbędne do zatrzymania.
Mam pytanie w czym wam przeszkadzali ludzie czytający Wyspę czy posty o robótkach ręcznych itp?Czy czytając ciekawe wpisy a bardzo rzadko udzielając się szkodziłam wam?coś ukradłam tym czytaniem?czy to znaczy że lepiej by było gdybym pisała ble ble ble?Ale pisała?Już raz Administrator Karo oskarżyła mnie o jakieś podwójne Nicki !!Oskarżenie okazało się nie prawdą.Może ja nie mam nic ciekawego do pokazania czy powiedzenia a może zwyczajnie po ludzku się wstydzę tacy ludzie też są.I nie jest to powód do dyskryminacji!!!Może ja potrzebuję czasu aby się przemóc!Uważam też że zamiast pisać jakie śliczne,piękne i nabijać sztucznie posty lepiej poczytać.Naprawdę zaczynacie być coraz dziwniejsi..Jestem osobą nieśmiałą,po różnych przeżyciach ale nie lubię być przyciskana do muru.Uważam że nic złego nie robiłam tym czytaniem.jeśli niestety nic się nie zmieni to proszę wykasować mój profil.
Basa Gabriela vel maciejka99
Basa Gabriela vel maciejka99
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Proponuję takie sprawy i żale załatwiać szanowna Pani na PW z osobami do których ma Pani żale a nie skarżyć się publicznie. To chyba niczego nie wnosi. Takie sprawy najlepiej załatwiać spokojnie i pokojowo na PW.
Życzę dobrej i spokojnej nocy.
Życzę dobrej i spokojnej nocy.
- Pulpa222
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak można wyczyścić spis w 'Wątkach z Twoimi postami'?. Część osób zakończyła wątki i otworzyła nowe, a u mnie są wszystkie i trochę tego za dużo. Czasem widzę opcję 'zrezygnuj z obserwowania' czy coś podobnego, ale tu, gdzie chcę, czegoś takiego nie ma. Może coś przeoczyłam?.
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
- BobejGS
- Od: 31 lip 2013, o 17:44
- Kontakt:
Tego nie można wyczyścić Jak sama nazwa wskazuje, zamieszczone są tam wszystkie wątki, w których umieściłaś swój wpis. Te zamknięte wątki z czasem zostaną wypchnięte na dalsze strony, na rzecz nowszych wątków. Jednak one nie znikną
- Pulpa222
- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Rozumiem - dziękuję .
Pozdrawiam Ania
- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam, czy jest mozliwość pomniejszenia zdjęć w 1 części mojego wątku na stronach 1-17? Nie wiem, co się stało, że otwierają się takie wielkie, pozdrawiam.
Pozdrawiam, Iwona.
- ekopom
- -Moderator Forum-.
- Od: 3 cze 2010, o 17:32
pozdrawiam Ludwik
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Usłyszałam zaraz sprawdzęIvona44 pisze:Ratunku, czy ktoś mnie słyszy?
- Ivona44
- Od: 31 mar 2013, o 14:44
Dzięki za odzew, lecę sprawdzić czy się udało, pozdrawiam
Pozdrawiam, Iwona.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
-
- 200p
- Od: 11 mar 2012, o 08:19
W moim wątku w dzisiejszym moim poście stało się to samo. Wklejałem jak zwykle a zdjęcia są ponad gabarytowe.Ivona44 pisze:Witam, czy jest mozliwość pomniejszenia zdjęć w 1 części mojego wątku na stronach 1-17? Nie wiem, co się stało, że otwierają się takie wielkie, pozdrawiam.
Pozdrawiam ! Bolek