Effkowe pole III
-
- 200p
- Od: 24 lut 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Effkowe pole III
Może nawet prędzej, jak będę chciała pokazać moje tegoroczne piękności Tyko jestem zła sama na siebie, bo często wychodzi mi 1 zdjęcie na 10, albo i więcej. Pod koniec sezonu, to już wcale nie robiłam zdjęć ze złości
Pozdrawiam Lidka
Pozdrawiam Lidka
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć Tadziulku
W Przemyślu nadal szaro i buro śniegu jeszcze nie ma i widoków na śnieg póki co nie ma.
W weekend nie pszlam na działeczkę bo przyjechała Monika i pomogla mi kleić uszka juz na święta.
Ona będzie pracowała do wigilii włącznie więc w niczym mi nie pomoże jeśli chodzi o święta dlatego zdecydowałyśmy obie że nadrobimy troszkę
W Przemyślu nadal szaro i buro śniegu jeszcze nie ma i widoków na śnieg póki co nie ma.
W weekend nie pszlam na działeczkę bo przyjechała Monika i pomogla mi kleić uszka juz na święta.
Ona będzie pracowała do wigilii włącznie więc w niczym mi nie pomoże jeśli chodzi o święta dlatego zdecydowałyśmy obie że nadrobimy troszkę
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Cześć Ewulku
Czas nieubłaganie leci . Już tylko miesiąc do świąt. A jak uszka to tylko ''swojej roboty'' Sklepowe nawet jak dobre w miarę , to też nie umywają się do domowych.
Trochę popracowałem , ganiałem krety , co już zanikło a wymaga okrycia , okryłem.
Czas nieubłaganie leci . Już tylko miesiąc do świąt. A jak uszka to tylko ''swojej roboty'' Sklepowe nawet jak dobre w miarę , to też nie umywają się do domowych.
Trochę popracowałem , ganiałem krety , co już zanikło a wymaga okrycia , okryłem.
- Galicjanka
- 100p
- Od: 16 wrz 2013, o 14:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No jednak się udało! W sobotę wykopałam wszystkie dalie (był już najwyższy czas), ubłociłam się niemiłosiernie, ale wreszcie sumienie mnie nie "gryzie"
Pozdrawiam Gosia
-
Gosia , w ostatniej chwili wykopałaś , noce mają być coraz zimniejsze. Jak płytko pod ziemią bulwy były , może ich ''złapać''.
- Galicjanka
- 100p
- Od: 16 wrz 2013, o 14:11
Z daliami powinno być wszystko OK. Gorzej, że o eukomisie zapomniałam, a on bidula w doniczce Byle do wiosny
Pozdrawiam Gosia
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
A to widok szczególnie dla Dorotki
[/quote]
Effcia ....kocham te Twoje schodki ...i znów sie nie wybrałam...ale ja to jestem jednak maupa
Effciu..u mnie sie zrobiło zimnooooo...wczoraj ścięłam róze do wazonu bo mi ich było szkoda zostawic na ten zapowiadany mróz...sezon zakończyłam...jeszcze tylko jakies kopczyki,donice z różami zadałuję ,przygnę pienne, iglaki podleję i szlus
A ty co tam...uszka juz polepione...no no...bedziesz się lenić jak nic
[/quote]
Effcia ....kocham te Twoje schodki ...i znów sie nie wybrałam...ale ja to jestem jednak maupa
Effciu..u mnie sie zrobiło zimnooooo...wczoraj ścięłam róze do wazonu bo mi ich było szkoda zostawic na ten zapowiadany mróz...sezon zakończyłam...jeszcze tylko jakies kopczyki,donice z różami zadałuję ,przygnę pienne, iglaki podleję i szlus
A ty co tam...uszka juz polepione...no no...bedziesz się lenić jak nic
-
- 200p
- Od: 22 maja 2013, o 20:58
Witajcie,Keetee to nie jest tak że Ewcia się będzie lenić,bo kto u mnie polepi uszka,nie ma lekko.Jak zwykłe u Ewci jest Przepięknie i tylko mnie tam brak by się rozkoszować pięknem przebarwień jesiennych,pozdrawiam piotr
- E@K66
Witajcie kochani
Fajnie że mnie odwiedzacie ,ja niestety jestem niewdziécznicą i zbyt rzadko bywam na forum aby z wami pogadać.
Na górce nie bylam juz 2 tygodnie ,tęskni mi sie za nią ,ale jakoś nie mam na to czasu nawet w weekend.
Piotruś chętnie polepię uszka z Gienią u ciebie jak tylko z czasem sie "dogadam" bo póki co nijak nie mozemy dojść do porozumienia
Dorotko małpą to ja cię zacznę nazywać juz na przyszły rok jak nie przyjedziesz a tak serio to wiedziałam że schodki ci sie spodobają.
-- N 07 gru 2014 09:04 --
Gosiu mam nadzieję że juz wszystko wykopałaś co trzeba było i możesz zimować spokojnie
-- N 07 gru 2014 09:06 --
Tadziulku u ciebie pewnie podobnie zimno jak u mnie .Najciekawsze jest to że mrozik jest na poziomie 2stopni na minusie a odczucie jest dużo silniejsze i nie przyjemne.
Fajnie że mnie odwiedzacie ,ja niestety jestem niewdziécznicą i zbyt rzadko bywam na forum aby z wami pogadać.
Na górce nie bylam juz 2 tygodnie ,tęskni mi sie za nią ,ale jakoś nie mam na to czasu nawet w weekend.
Piotruś chętnie polepię uszka z Gienią u ciebie jak tylko z czasem sie "dogadam" bo póki co nijak nie mozemy dojść do porozumienia
Dorotko małpą to ja cię zacznę nazywać juz na przyszły rok jak nie przyjedziesz a tak serio to wiedziałam że schodki ci sie spodobają.
-- N 07 gru 2014 09:04 --
Gosiu mam nadzieję że juz wszystko wykopałaś co trzeba było i możesz zimować spokojnie
-- N 07 gru 2014 09:06 --
Tadziulku u ciebie pewnie podobnie zimno jak u mnie .Najciekawsze jest to że mrozik jest na poziomie 2stopni na minusie a odczucie jest dużo silniejsze i nie przyjemne.
-
Effcia , upałów już nie należy się spodziewać , jak na razie nie jest źle . Na rękę mi , że ziemia zamarzła, mogłem rośliny okryć. I tego czarnego szkodnika zatrzymał, już nie nastarczałem kopców rozrzucać.
''Uszków'' to ja nie umiem lepić , ale do świąt też rękę przyłożyłem Wczoraj wędziłem kiełbaski i inne kąski. Nie ma jak swoje, bez chemii i wody.
''Uszków'' to ja nie umiem lepić , ale do świąt też rękę przyłożyłem Wczoraj wędziłem kiełbaski i inne kąski. Nie ma jak swoje, bez chemii i wody.
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Tadziu ale rodzinka ma fajnie z tobą zadbasz o prawdziwą kiełbaskę na Święta a ja niestety pocieszę się sklepową szyneczką mój M. jakoś nie ma tego daru dbania o takie rzeczy o meczach za to wie wszystko. Ale narobił już się chłopina jest teraz w takim zawieszeniu pracy i czekanie na wcześniejszy zasiek jak się uda.takie ni żyć ni umierać dlatego ja mam ogród wiem że żyję jak potem kości bolą to tym bardziej wiem że żyję. Jakoś na starość to ja mam tyle planów i zamierzeń że aż mnie to czasami przeraża. Dobrze że teraz wolno się ruszam bo by ktoś pomyślał że halny szaleje.
-
- 200p
- Od: 24 lut 2013, o 22:22
Jola, a ja sobie sama szyneczki, schabik, boczusie i baleronki sama zamarynowałam i sama uwędzę.
A jeśli chodzi o "stare lata" to tak się przez całe życie nie "nazasuwałam" jak teraz na zasłużonej emeryturze
Pozdrawiam Lidka
A jeśli chodzi o "stare lata" to tak się przez całe życie nie "nazasuwałam" jak teraz na zasłużonej emeryturze
Pozdrawiam Lidka
- E@K66
Kochani moi tak sie cieszę z kolejnych waszych odwiedzin
Wszyscy zaczynamy nabierać tempa w pracach świątecznych bo święta juz wielkimi krokami nadchodzą .
Nie mam pojęcia czy przed świętami jeszcze bedę miała czas na luknięcie na forum,dlatego gdyby mnie nie było to:
ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM,PRZYJACIOŁOM I TYM ODWIEDZAJĄCYM MÓJ WĄTEK
Wszyscy zaczynamy nabierać tempa w pracach świątecznych bo święta juz wielkimi krokami nadchodzą .
Nie mam pojęcia czy przed świętami jeszcze bedę miała czas na luknięcie na forum,dlatego gdyby mnie nie było to:
ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM,PRZYJACIOŁOM I TYM ODWIEDZAJĄCYM MÓJ WĄTEK