Nowości bylinowe
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 24 lis 2014, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nowości bylinowe
Witam, mam do zrobienia prezentację na uczelnię na temat nowości bylinowych, chodzi o odmiany, które pojawiły się w tym roku bądź w poprzednim. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
-
- 0p - Nowonarodzony
Re: Nowości bylinowe
Szukałam w taki sposób, niestety nie mogę niczego znaleźć. Jeśli ktoś mi pomoże będę bardzo wdzięczna
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 gru 2011, o 07:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Serio?
Po wpisaniu nowości byliny 2014 wychodzi sporo informacji o nowościach w handlu - ale to mogą być te, które dana szkółka wprowadziła pierwszy raz)
Po wpisaniu "nowości bylinowe 2014 targi" wyskakują m.in. informacje o nowych odmianach które zdobyły nagrody na targach.
Można też wpisać "rośliny nowości 2014" - to samo (tu już pierwsza strona daje przykłady naprawdę ciekawych roślin...)
Po wpisaniu nowości byliny 2014 wychodzi sporo informacji o nowościach w handlu - ale to mogą być te, które dana szkółka wprowadziła pierwszy raz)
Po wpisaniu "nowości bylinowe 2014 targi" wyskakują m.in. informacje o nowych odmianach które zdobyły nagrody na targach.
Można też wpisać "rośliny nowości 2014" - to samo (tu już pierwsza strona daje przykłady naprawdę ciekawych roślin...)
Zielonym do góry!!!
-
- 0p - Nowonarodzony
ok, bardzo dziękuję
-
- Od: 8 gru 2011, o 07:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i przegwizdane, przez was się już nie uwolnię od powojnika Maria Curie Skłodowska a zwłaszcza od róży Babylon Eyes... Co mnie podkusiło żeby tam zaglądać...
Zielonym do góry!!!
Też złapałem tę chorobę,tak się nazywa: Hybrid Hulthemia persica.
Z nowości,trafiłem w tym roku, naparstnicę Ilumination.
Z nowości,trafiłem w tym roku, naparstnicę Ilumination.
- sangwinaria
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nowością od 2013 roku jest chryzantema Nicol. odmianę tę sprowadziłam w listopadzie 2012 roku . dostępna na rynku jest od 2013r
Co ciekawe w tym roku rozmawiałam z jej twórcą i niestety on sam już jej nie posiada - tym bardziej cenna i godna uwagi . A mnie to dopinguje aby dbać o nią w wyjątkowy sposób
Co ciekawe w tym roku rozmawiałam z jej twórcą i niestety on sam już jej nie posiada - tym bardziej cenna i godna uwagi . A mnie to dopinguje aby dbać o nią w wyjątkowy sposób
- sangwinaria
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja mam tylko odmiany zimujące Nicol zimuje bez problemu