Moja mala oaza
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja mala oaza
Podpatrzyłam pyszności na krzewach i drzewach,chyba będą mi się śnić po nocach i jeszcze ta przetwórnia,nic się ie zmarnuje ,podoba mi się ,będę wpadać na konfiturki
No masz troche daleko. Dziekuje za komplementy
? jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień, to upij się; jeśli chcesz być szczęśliwy jeden tydzień, to ożeń się,
jeśli chceszbyć szczęśliwy całe życie ? to załóż ogród? -------------- Pozdrawiam Riczi
Moja mala oaza
jeśli chceszbyć szczęśliwy całe życie ? to załóż ogród? -------------- Pozdrawiam Riczi
Moja mala oaza
- asma
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
Podziwiam wasze zbiory same pyszności,ale też zimą własne przetwory
Super
Zaintrygowała mnie borówka,która nie wymaga kwaśnej ziemi
Super
Zaintrygowała mnie borówka,która nie wymaga kwaśnej ziemi
- Margita
- 500p
- Od: 21 kwie 2012, o 19:37
To Twój, a nie mój ogród jest owocowy. Ale (mam nadzieję) mój też taki będzie. Będę zaglądać. Napisz coś więcej o swojej borówce. Gdzie w Polsce można ją kupić? Jak rośnie, owocuje itd. itp.
- badzia
- Od: 1 lip 2011, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Riczi,pokazałeś w wątku pomidorowym ślicznego pomidorka Ananas pochodzącego z USA. Masz może nasionka tegoż? Zamówienie na akcji już zrobiłam, bez tego pięknisia ,niestety.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Riczi
Lubie zaglądać do wątków nowych forumowiczów. Jesteś z nami niedawno ale Twój ogród, zainteresowania, podejście do naturalnej żywności mówią wiele.... nowicjusz na forum ale praktyk wieloletni co widac na załączonych zdjęciach.
Pozdrawiam i miło mi będzie śledzić losy Twego ogrodu.
Lubie zaglądać do wątków nowych forumowiczów. Jesteś z nami niedawno ale Twój ogród, zainteresowania, podejście do naturalnej żywności mówią wiele.... nowicjusz na forum ale praktyk wieloletni co widac na załączonych zdjęciach.
Pozdrawiam i miło mi będzie śledzić losy Twego ogrodu.