Setka!!!! Z czym się kojarzy?
Kiedyś była dostępna po 13-tej
Sto dni spokoju - niejeden o to prosił A my??
My będziemy biec na setkę!!! Przez zimę, śnieg i mrozy!!!!!
Na razie nie zapowiadają mrozów, śniegu i innych kataklizmów.
Ja jutro mam zamiar sadzić szczawiki i iryski
Tosia nie ścinaj chryzantem niech pozostaną tak do Wiosny lepiej przetrwają zimę ,której wcale nie pragnę Patrząc na fotki z sezonu na pewno nie życzyłabym sobie tego obywatela ze ścieżki
Jaki to obywatel najwyrzej gorliwy adorator siewek roslin i cebulek swoją drogą skąd u was winniczki ? U mnie tylko pomrowy i slimak luzytanski w rekordowych ilosciach
Tosiu - wyczytałam nie pamietam u której forumki, że miała podobny problem jak my z pnącą Gloria Dei - zakulkowała i kwitnie jak ta lalalalala, w tym roku muszę też tak zrobić, jak wypełnię lukę /SKS/ w pamięci gdzie to podrzucę link hm!
Piękna wiosna Tosiu! Mam nadzieję, że i u mnie coś za te sto dni zacznie kwitnąć.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Tośka - to ja z wywalonym ozorem biegnę sprawdzić ile to dni do wiosny a Ty gdzie schowałaś billboardy? - masz szczęście że serwujesz takie piękności wiosenne ale te białe narcyze to przepiękne, dlaczego ja takich nie mam - wiem bo zawsze zapomnę