Galeria Tofika :)
Galeria Tofika :)
Hej teraz kolej na mnie. Witam wszystkich forumowiczów.
Trafiłam tutaj dzięki poziomce26
Styczność ze storczykami mam już około 5 lat, ale dopiero od kilku miesiecy mam swoje wlasne. Wielka maniaczką jest moja mama i to przez nią się zaraziłam tymi pięknościami
Pokaże Wam moje storczyki.
Dodam ze w czerwcu sie przeprowadzilam i od tamtej pory spia ale... powoli sie budza do zycia
To jest moj pierwszy. Pierwsze zdjecie jest od razu po zakupie. Dwa nastepne sa aktualne. Nie wiem czemu wypuscil tylko dwa paczki. Jeden urosl pod spinka trzymajaca, odpielam, dotknelam, odpadl .
Trafiłam tutaj dzięki poziomce26
Styczność ze storczykami mam już około 5 lat, ale dopiero od kilku miesiecy mam swoje wlasne. Wielka maniaczką jest moja mama i to przez nią się zaraziłam tymi pięknościami
Pokaże Wam moje storczyki.
Dodam ze w czerwcu sie przeprowadzilam i od tamtej pory spia ale... powoli sie budza do zycia
To jest moj pierwszy. Pierwsze zdjecie jest od razu po zakupie. Dwa nastepne sa aktualne. Nie wiem czemu wypuscil tylko dwa paczki. Jeden urosl pod spinka trzymajaca, odpielam, dotknelam, odpadl .
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 31 sie 2008, o 23:09
Ale co do dziwności tego pierwszego chyba masz rację. Liście ma całkiem inne niż reszta. Nie są jędrne, są małe i lekko pomarszczone. Czy mam rozumieć przez to że on już taki pozostanie??
Kolejny, ale mam problem bo nie wiem co to za odmiana, podpowiecie?
Zdjęcia mam tylko aktualne i co najważniejsze zaczął kwitnąć
Kolejny, ale mam problem bo nie wiem co to za odmiana, podpowiecie?
Zdjęcia mam tylko aktualne i co najważniejsze zaczął kwitnąć
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję wszystkim
Jest jeszcze jeden, ale on taki najbidniejszy i nie ma czym się chwalić. Spadł z parapetu, wszystko się wysypało. I od tamtej pory żółkną mu liście.
Miał kwiaty jak go kupiłam, niestety mnie już nie obdarzył , czekam i nic. Teraz jeszcze ten wypadek, mam nadzieję że odżyje.
Nie wiem co ta za odmiana. Proszę podpowiedzcie jak teraz się z nim obchodzić? Czy lepiej go zostawić i obserwować?
Jest jeszcze jeden, ale on taki najbidniejszy i nie ma czym się chwalić. Spadł z parapetu, wszystko się wysypało. I od tamtej pory żółkną mu liście.
Miał kwiaty jak go kupiłam, niestety mnie już nie obdarzył , czekam i nic. Teraz jeszcze ten wypadek, mam nadzieję że odżyje.
Nie wiem co ta za odmiana. Proszę podpowiedzcie jak teraz się z nim obchodzić? Czy lepiej go zostawić i obserwować?
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wygląda mi na Miltonidium,ale jakie, musisz poczekać aż zakwitnie
tutaj będziesz mogla poszukać swojego
http://images.google.com/images?q=milto ... a=N&tab=wi
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki