Ogród marzeń KDanuta-teraz
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród marzeń KDanuta-teraz
Wcale nie wypociny.
Bardzo ładne rzeczy
Ogród jesienny chyba jest najbardziej kolorowy.
Mimo, że to koniec sezonu, bardzo lubie tę porę roku
Bardzo ładne rzeczy
Ogród jesienny chyba jest najbardziej kolorowy.
Mimo, że to koniec sezonu, bardzo lubie tę porę roku
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajny stroik zrobiłaś. Nie jest przeładowany. Elegancki taki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Najbardziej podoba mi sie broszka w formie kwiatu kolczyki z wisiorkiem również ,ale trzeba sie lubować w takiej biżuterii..Zrobiłam sobie frywolitkową biżuterię ,ale jej nie noszę więc oddałam w prezencie .Niestety to nie przychodzi w mig u mnie to trwaaaaaaało i trwało .Najważniejsze chęci .Są też kursiki na Youtube i to mnóstwo .Pokazuje tam też Maranta całkiem powoli tylko innym sposobem niż p. Stawasz .Wole jego sposób jest szybszy
- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Przyszłam podziwiać twoją rozplenicę, jest okazała i dobrze wyeksponowana, o takiej właśnie marzę. U mnie rośnie pomiędzy zebrinusem a jałowcem ma zbyt mały obszar aby mogła się rozpanoszyć,w grę wchodzi tylko przesadzenie ale na razie musi tak być bo miejsca brak.
Danusia zdolna z ciebie kobieta ......tworzysz piękne rękodzieła.
Danusia zdolna z ciebie kobieta ......tworzysz piękne rękodzieła.
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Danusiu jakie ty masz zdolne paluszki Biżuteria wymarzona na tę porę roku właśnie Mojego grudnika przestawiłam w trakcie kwitnienia i zdenerwował się A wiedziałam,że tego nie lubi
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Danusiu Śliczne masz grudniki
Biżuteria piękna ale z Ciebie zdolniacha chciałabym mieć takie zdolne i sprawne paluszki
Pozdrawiam
Biżuteria piękna ale z Ciebie zdolniacha chciałabym mieć takie zdolne i sprawne paluszki
Pozdrawiam
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Danusiu, pomyślności w Nowym Roku!
Według mnie filcowa biżuteria bardzo udana. A co do ogrodu - jak zwykle urzekły mnie barwne, jesienne widoki. No i ta niezwykle romantyczna biała altanka wśród róż... Swoje tawulce muszę zacząć dyscyplinować Twoim sposobem, bo rozlazły się niemiłosiernie.
Według mnie filcowa biżuteria bardzo udana. A co do ogrodu - jak zwykle urzekły mnie barwne, jesienne widoki. No i ta niezwykle romantyczna biała altanka wśród róż... Swoje tawulce muszę zacząć dyscyplinować Twoim sposobem, bo rozlazły się niemiłosiernie.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Danusiu!
Śliczny ten jasnoróżowy grudnik u mnie większość to ciemnoróżowe, ale też je lubię szczególnie teraz jak kwitną
Niespokojne Twoje łapki ciągle coś tworzą
Śliczny ten jasnoróżowy grudnik u mnie większość to ciemnoróżowe, ale też je lubię szczególnie teraz jak kwitną
Niespokojne Twoje łapki ciągle coś tworzą
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Danusiu, byłaś u mnie z wizytką, więc myślałam, że odświeżyłaś też swój wątek. A wiesz, że niedawno o tobie myślałam w kontekście osób, które jakoś zniknęły z forum, a do których z chęcią przychodziłam do wąteczku.
Pewnie róże kwitną u ciebie obłędnie przy tej białej altance, którą zapamiętałam najbardziej. Może byś je pokazała?
Pewnie róże kwitną u ciebie obłędnie przy tej białej altance, którą zapamiętałam najbardziej. Może byś je pokazała?