Jak tam kiełbaska ?Neko pisze: .....Ten przepis jest zaskakująco prosty, na pewno skorzystam jak już zjem tę kiełbasę, którą jutro będę robić wg Twojego przepisu.
Czuję lekkiego stresa .
Ciekaw jestem wrażeń
Jak tam kiełbaska ?Neko pisze: .....Ten przepis jest zaskakująco prosty, na pewno skorzystam jak już zjem tę kiełbasę, którą jutro będę robić wg Twojego przepisu.
Czuję lekkiego stresa .
Dzięki za wskazówkiboggi pisze:Hmm ... nie wiem , czy umiesz dzielić mięso na poszczególne klasy.
Podam tak po prostu dla zrozumienia :
ok 20 % Mięso chude, ładne bez tłuszczu
ok 70 % Mięso tzw kl II chude z tłuszczem ( średniotłuste)
ok 10 % Wołowina KL I ( mięso chude i nieścięgniste np. polędwica )
To tak na szybko
Jak tam kiełbaski ?