W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
- Ala66
- 50p
- Od: 28 sie 2014, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
Pozdrawiam
Największe bogactwo, to robienie tego, co kochasz. - Colin P. Sisson
Największe bogactwo, to robienie tego, co kochasz. - Colin P. Sisson
CUDNOŚCI nie da się nie kochać takich ,,futer,,
Ooo... Ale luksusy - dwa w jednym - takie akwarium to pewnie grzeje od góry lampą a i telewizor żywy jak spojrzeć w dół ;D
A kotki i pudełka?... Pudełka to koty kochajją najbardziej
A kotki i pudełka?... Pudełka to koty kochajją najbardziej
Ala
Tak ..gazety,pudełka i porozkładane ksiażki i zeszyty dzieci.No koniecznie muszą się uwalić centralnie.Dziś TOŚKA wlazła między mnie,a lusterko na parapecie.No co sobie pańcia będzie brwi skubać,a kot sie nudzi Mamuniu..czym się nie zajmę na dłuższą chwilę to już są i majtają mi puchatymi ogonami przed nosem,ale jak one śpią to.....NIE PRZESZKADZAĆ!W RAZIE POŻARU PRZENIEŚĆ W BEZPIECZNE MIEJSCE!
- kasiuta74
- 500p
- Od: 1 sty 2012, o 21:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie po stracie Zuzi pojawił się Edek. Miał być towarzystwem dla Citki (córki Zuzki) ale ?
ona go nie lubi. Bardzo jest za to lubiany przez nasze dwa psy.
Edziulek
Czy może ktoś miał kotka, który ssie np.rękę ?Ja się z tym pierwszy raz spotkałam mimo,że wiele kotów w swoim życiu miałam. Jak Edzio był malutki to myślałam ,że brakuje mu matki ale teraz ma ok.10 miesięcy i dalej to robi
ona go nie lubi. Bardzo jest za to lubiany przez nasze dwa psy.
Edziulek
Czy może ktoś miał kotka, który ssie np.rękę ?Ja się z tym pierwszy raz spotkałam mimo,że wiele kotów w swoim życiu miałam. Jak Edzio był malutki to myślałam ,że brakuje mu matki ale teraz ma ok.10 miesięcy i dalej to robi
To taki odruch i możliwe, że zostanie mu na całe życie Kojarzy mu się z mamą i bezpieczeństwem, uspokaja go i relaksuje, a może wręcz tak okazuje, że czuje się w Twoim towarzystwie dobrze i bezpiecznie.
Moja kicia, już prawie starsza pani, ma podobny nawyk od zawsze; czasem dopada czegoś miękkiego leżącego na kanapie, jakiś sweter, koc czy poduszka, siada na nim i ugniata łapkami długo i mruczy, gdy ją dotknąć, to jakby wytrącało się ją z transu
Moja kicia, już prawie starsza pani, ma podobny nawyk od zawsze; czasem dopada czegoś miękkiego leżącego na kanapie, jakiś sweter, koc czy poduszka, siada na nim i ugniata łapkami długo i mruczy, gdy ją dotknąć, to jakby wytrącało się ją z transu
Ala
- kasiuta74
- 500p
No raczej z takiej ,,miłości,,nie wyrośnie Moje dorosłe koty też ssały rękę lub gramoliły się pod pachę i tarmosiły najbardziej syna hihi.LEOŚ nie robi nic,ale TOŚKA to mistrzyni w masażu co mi się osobiście bardzo podoba Ciut mniej o 4 rano kiedy delikatny masaż i mruczenie,a także lizanie po twarzy nie pomaga,bo wtedy zaczyna sie masowanie fakira-Z PAZURAMI
- kasiuta74
- 500p
Śliczna czarnulka Moja Toska dziś zrobiła pobudkę...Córka zostawiła na stoliku kartki i ołówki.Kot postanowił pouczyć się o 4 rano Myślałam ,że zwariuje.Co ją wyniosłam z pokoju to wracała,jak zamknęłam drzwi to darła pyska i drapała drzwi.Zebrałam kartki ,to sobie gdzieś znalazła ołówek ,jak ołówek zabrałam,znalazła gumkę,jak już udało mi się pozbierać wszystko zachciało jej się mruczeć i masować mi klatkę.Zrobiło się nawet miło,ale zadzwonił budzik -7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!