Czasopisma ogrodnicze
Potwierdzam informacje podane przez gienię 1230 , bo właśnie spoglądam na aktualny numer , ( Luty 2009 ) i wszystko jest tak samo . Najlepiej jednak skorzystać z adresu www.twoj-ogrodnik.com.pl
-
- 200p
- Od: 12 wrz 2008, o 13:24
przepis na ogród
czy ktoś może podzielić się doświadczeniem z magazynem "Przepis na ogród"? Co o nim sądzicie? Jak wygląda na tle innych czasopism poświęconych tej tematyce?
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: przepis na ogród
Ja zbieram od początku.
Mam wszystkie numery.
Gazetka ciekawa, zwykli ludzie piszą artykuły.
Ja wysłałem zdjęcie, ukazało się w gazecie i dostałem 75zł
Mam wszystkie numery.
Gazetka ciekawa, zwykli ludzie piszą artykuły.
Ja wysłałem zdjęcie, ukazało się w gazecie i dostałem 75zł
- magos13
- 500p
- Od: 2 lut 2010, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re:
Wszystko się zgadza. Bardzo dobre wydawnictwo, piękne i zdrowe rośliny.gienia1230 pisze:Agnieszko, wyczytałam na ostatniej stronie taką informację; "wszystkie informacje dotyczące prenumeraty uzyskacie w Wydawnictwie "Szarotka" tel 0 12 258-29-41"
adres redakcji: Twój Ogrodnik
Filipowice 273
32-065 Krzeszowice
(tel/fax 012-258-29-41)
Numer, z którego to wyciągnęłam jest z czerwca ub. roku ale myślę, że dane są aktualne.
Jeszcze strona http://www.twoj-ogrodnik.com.pl
W kwietniu oczekuję paczki od p. Lucyny.
Pozdrawiam. Gosia
Re: Czasopisma ogrodnicze
Ja tam lubię i 'działkowca' i 'Mój piękny ogród',wszystko w kółko się powtarza ale i tak lubię.
Bożena
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 8 mar 2011, o 07:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zgadzam się z bozkaw Ja też lubię te gazetki, a ponieważ mój ogród powstaje dopiero na papierze zachwycam się właśnie zdjęciami, które tam zamieszczają.
- Mlody_Ogrodnik
- 100p
- Od: 17 wrz 2011, o 19:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja postanowiłem że zakupię prenumeratę "Mój Piękny Ogród" i jest możliwość zakupienia od numeru 8/11 czyli czasopisma które zostały wydane od Sierpnia czyli jak wpłacę na konto pieniądze to sierpniowe i wrześniowe wydanie przyjdzie wraz z tym październikowym ?
"Każdy ma prawo kochać, każdy ma prawo do miłości. Nieważne czy jesteś homo czy hetero - kochaj, bo tylko dzięki miłości świat staje się piękniejszy i lepszy."
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lis 2012, o 18:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam taka sama opinię, trudno się odzwyczaićbozkaw pisze:Ja tam lubię i 'działkowca' i 'Mój piękny ogród',wszystko w kółko się powtarza ale i tak lubię.
-
- 500p
- Od: 9 paź 2013, o 11:33
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Właśnie kupiłem pierwsze polskie wydanie Gardener's World. To dwumiesięcznik. Na pierwszy rzut oka bardzo fajnie to wygląda. Załączony jest kalendarz warzywniczy. Cena 12PLN - ale to dwumiesięcznik pamiętajmy.