Domek dla dziecka
Re: Domek dla dzieci i miejsce na drzewo
Witaj Stefanie.
Fachowa robota bez dwóch zdań.
I tylko żal, że aż pół roku czekałeś ze swoim pierwszym wpisem.
Dokumentuj swoje prace przy budowie grilla jak najdokładniej, bo sam jestem tym tematem wielce zainteresowany.
Fachowa robota bez dwóch zdań.
I tylko żal, że aż pół roku czekałeś ze swoim pierwszym wpisem.
Dokumentuj swoje prace przy budowie grilla jak najdokładniej, bo sam jestem tym tematem wielce zainteresowany.
Fajne i naturalne. Jak wychodzi to z kosztami w porównaniu z gotowymi wyrobami dla dzieci np. drewnolandia pl. Jak zwykle brak czasu i gotówki. Odkładam z czasem zbudowanie, ewentualny zakup na działkę. Mam jednak nadzieje, że w tym roku córka bedzie miała coś dla siebie. Może na dzień dziecka się uda. Chciałbym zrobić niespodziankę, żeby po powrocie do domu "budowla" stała w ogródku.
Link usunięto, pomid.
Link usunięto, pomid.
[quote="domin3"] Jak wychodzi to z kosztami w porównaniu z gotowymi wyrobami
witaj,nigdy tego nie liczyłem,ale myśle że moim sposobem na pewno wyszło taniej,stemple i deski w większości były zdobyczne,jedynie namacalny koszt to podbitka i płyty na dach.podbitki też szukałem w rozsądnych pieniądzach,będąc kiedyś w Żywcu i okolicach udało mi się wyrwać tanio
witaj,nigdy tego nie liczyłem,ale myśle że moim sposobem na pewno wyszło taniej,stemple i deski w większości były zdobyczne,jedynie namacalny koszt to podbitka i płyty na dach.podbitki też szukałem w rozsądnych pieniądzach,będąc kiedyś w Żywcu i okolicach udało mi się wyrwać tanio
- kusnier
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 22 kwie 2010, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Stefan ,
a stemple są wbite czy wbetonowane ?
a stemple są wbite czy wbetonowane ?
Witam, po dłuuuugim czasie. Postaram się, jak mnie ktoś prosił, uzupełnić zdjęcia, które odeszły były z czasem... A tak w ogóle, to z sentymentem przeczytałem ten wątek.
- vivien333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 paź 2015, o 12:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Domek dla dziecka
Też chętnie zobaczyłabym te fotki.
Interesują mnie zwłaszcza te z domkiem na dachu, bo sama wpadłam na szalony pomysł zagospodarowania dachu i przeszukuję forum pod tym kątem.
Wątek truskawkowy też śledzę- od dawna zresztą i widzę, że tam również fotki wyparowały...
Wielka szkoda, masz ciekawe pomysły.
Interesują mnie zwłaszcza te z domkiem na dachu, bo sama wpadłam na szalony pomysł zagospodarowania dachu i przeszukuję forum pod tym kątem.
Wątek truskawkowy też śledzę- od dawna zresztą i widzę, że tam również fotki wyparowały...
Wielka szkoda, masz ciekawe pomysły.
Pozdrawiam,Vivien333