Oj, to fajnie, trochę koloru bardzo by się tu przydało Zapomniałam Ci powiedzieć...kupiłam ognika Na razie jednego, pomarańczowego do P_O, jutro go wsadzę, to się pochwalę zdjęciami :Pkogra pisze:A ja bym Ci poleciła moją Gold Fasade. Kwitnie na żółto cały rok i nieziemsko pachnie.
Też rośnie w półcieniu i całkiem dobrze sobie radzi.
Moje ogródki - Gucia.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Bożenko a która to słonecznica ?
Wszystko mi ładnie na pierwszy rzut okiem wygląda, więc słonecznica chyba też.
Wszystko mi ładnie na pierwszy rzut okiem wygląda, więc słonecznica chyba też.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gucia
- Przyjaciel Forum
Jak na złość nie mam w tej chwili zdjęcia, ale to taka najjaśniejsza roślinka, małe żółciutkie listki. Taka nazwę podała mi bratowa, bo od niej ją przywiozłam.
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Jutro zrobię fotkę wszystkich roślinek od Ciebie, to sama zobaczysz jak rośnie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gucia
- Przyjaciel Forum
I jeszcze trochę jesieni w moich ogródkach...
Na dachu garażu niewiele się zmieniło, ale dzisiaj uzupełniliśmy już ziemię w skrzyniach ... będę mogła w końcu wsadzić hiacynty i karłowate iglaki.
W parko- ogrodzie do wykopania zostały tylko kanny i dalia. Liście wygrabiam jedynie z alejek, tych dębowych już się prawie pozbyłam, ale z brzozowymi będzie zabawa do pierwszych śniegów
Marcinki i chryzantemki od Izy i Bożenki ślicznie kwitną... nareszcie P_O jesienią już nie jest takie bure
Grażynko, kupiłam pierwszego ognika
Powojniki znowu kwitną, szkoda tylko, że 'Beauty of Worcester' / to ten ciemniejszy/ powtarza kwitnienie pojedynczymi kwiatami...te wiosenne pełne, były jeszcze piękniejsze.
Na dachu garażu niewiele się zmieniło, ale dzisiaj uzupełniliśmy już ziemię w skrzyniach ... będę mogła w końcu wsadzić hiacynty i karłowate iglaki.
W parko- ogrodzie do wykopania zostały tylko kanny i dalia. Liście wygrabiam jedynie z alejek, tych dębowych już się prawie pozbyłam, ale z brzozowymi będzie zabawa do pierwszych śniegów
Marcinki i chryzantemki od Izy i Bożenki ślicznie kwitną... nareszcie P_O jesienią już nie jest takie bure
Grażynko, kupiłam pierwszego ognika
Powojniki znowu kwitną, szkoda tylko, że 'Beauty of Worcester' / to ten ciemniejszy/ powtarza kwitnienie pojedynczymi kwiatami...te wiosenne pełne, były jeszcze piękniejsze.
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Guciu a może obok ognika laurowiśnię posadzisz. Kwitnie dość długo i też ma / czarne / owoce.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj!
Piękna jesień u Ciebie. Zgadzam się z Jolą...na mnie też ta fotka wywarła największe wrażenie
Powojnik i tak ślicznie kwitnie Mój w ogóle nie zakwitł ale pewnie jeszcze za młody.
Cieszę się, że powiększyłaś swój ogród o ognika Na przyszłą jesień będzie pięknie obsypany owocami - w większej ilości. I tak co roku...coraz więcej. A zimą można sobie spoglądać jak ptactwo robi z niego użytek
Piękna jesień u Ciebie. Zgadzam się z Jolą...na mnie też ta fotka wywarła największe wrażenie
Powojnik i tak ślicznie kwitnie Mój w ogóle nie zakwitł ale pewnie jeszcze za młody.
Cieszę się, że powiększyłaś swój ogród o ognika Na przyszłą jesień będzie pięknie obsypany owocami - w większej ilości. I tak co roku...coraz więcej. A zimą można sobie spoglądać jak ptactwo robi z niego użytek
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.