Na piaskach nadwieprzańskich
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Na piaskach nadwieprzańskich
Jak cuda to i ja jestem. Gdzie Ty taką zimę znalazłeś ? U mnie nawet na lekarstwo nie ma.
Iwonko tak to tz. włosy anielskie, dokupiliśmy w tym roku bo jak się trafiły to trzeba było brać ...teraz to towar deficytowy a na choince musi być. Pozdrawiamy serdecznie
Beata ta zima to w Iwoniczu Zdroju..tak nam Sanatorium "wykurowało" synową że wylądowała w szpitalu i trzeba ją było do domu zabrać
..czwartek..
...w końcu wyjrzało, co prawda nie na długo ale aż chce się żyć
Beata ta zima to w Iwoniczu Zdroju..tak nam Sanatorium "wykurowało" synową że wylądowała w szpitalu i trzeba ją było do domu zabrać
..czwartek..
...w końcu wyjrzało, co prawda nie na długo ale aż chce się żyć
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Andrzejku, dobrze ze zdążyłeś zrobić słoneczku zdjęcie bo teraz nie wiadomo za ile dni go zobaczymy . Ale mamy trochę śniegu - czy Ty może go przywiozłeś?
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Danusiu Andrzeju witajcie
Jak tam inspekcja na działce, wiosnę już widać ?
Jak tam inspekcja na działce, wiosnę już widać ?
Tadeusz, słoneczko od dwóch dni ale niestety i mroźne poranki, dziś było -8...
Iwonko witaj, inspekcja przeprowadzona, widać pojedyńcze krokusy wychodzące z ziemi...jeszcze z miesiąc pewnie i się zacznie
..dzisiejszy, przedświt, księżyc był niesamowicie nisko nad horyzontem..fotka z 5.30 rano.. wcześniejsze fotki niestety nie wyszły ..był na wysokości drzew...
Iwonko witaj, inspekcja przeprowadzona, widać pojedyńcze krokusy wychodzące z ziemi...jeszcze z miesiąc pewnie i się zacznie
..dzisiejszy, przedświt, księżyc był niesamowicie nisko nad horyzontem..fotka z 5.30 rano.. wcześniejsze fotki niestety nie wyszły ..był na wysokości drzew...
Że też Tobie się chce o tej porze wyłazić z ciepłego łóżka ?
..dzisiejszy, przedświt, księżyc był niesamowicie nisko nad horyzontem..fotka z 5.30 rano..
...a kto tę lepszą połowę do pracy odwiezie..z piesiorem wyjdzie.. 5.30 to juz po kawie porannej
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
cudny ten księżyc a na działeczce już tak zielono?
Piękne te fotki -księżycowe ,choć troszkę mnie zastanawia dlaczego nie spałeś o 5,30 czy tylko z powodu księżyca.
..starość Kasiu..starość...