Moje ARY

Zdjęcia naszych ogrodów.
leszek987
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 23 lut 2008, o 22:29

Rózne sposoby spędzania wolnego czasu

Post »

Chciałe napisac posta i wcisnałem sobie prostokącik nie ten co trzeba, robię więc wpis jeszcze raz, tym razem we właściwym miejscu. A chciałem tyko pokazać że wypocząc na ARACH można w różnoraki sposób. Ja często griluję, pale ognisko, bo oprócz pracy to daje mi zadowolenie. Nie można tylko kopać , plewić , sadzić różne roslinki. Trzeba też umieć klapnąc sobie na krześle, wyciągnąć nogi do góry i trochę poleniuchować. Trzeba tylko uważać, bo czasami może trafić sie jakiś nieproszony gość i to co sie piecze na ogniu może szybko zniknąć.

Pozdrawiam wszystkich Obrazek
Leszek
Moje Ary
leszek987
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 23 lut 2008, o 22:29

Barwy jesieni

Post »

Czyż jesień nie jest piękna, czyż barwy róznych drzew nie zachwycaja swoim kolorytem. Własnie działki i ogródki, które kojarzą się nam o tej porze roku z ostatnimi zbiorami i różnego rodzaju kopaniem gleby, dzięki wspaniałym kolorowym barwom, mogą byc piękne. I na to trzeba teraz zwracać uwagę, nim nadejdą brzydkie deszczowe dni.
Pozdrawiam
Obrazek
Leszek
Moje Ary
Awatar użytkownika
Gosiejka
100p
100p
Od: 22 maja 2008, o 21:52

Post »

Witaj Leszku :D. Jak tam Twój ogródek w tym roku? Bardzo podoba mi się pomysł z obsadzeniem działki choinkami i bardzo podoba mi się Twoje palenisko /chyba odgapię :lol: /.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”