Witam w moim egzotycznym świecie
- lucy23-61
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2011, o 21:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w moim egzotycznym świecie
Zaległości mam,jak stąd do Australii.
Ale masz tego, zazdroszczę,pięknie zielono, kolorowo i smacznie.
Rośliny rosną w oczach, no i ta różnorodność i cytrusy i passi i inne cudactwa i dziwadełka.No i te vivaria .
Ale masz tego, zazdroszczę,pięknie zielono, kolorowo i smacznie.
Rośliny rosną w oczach, no i ta różnorodność i cytrusy i passi i inne cudactwa i dziwadełka.No i te vivaria .
-
- 200p
- Od: 8 sty 2011, o 17:48
Przeczytałam cały wątek i jestem w niebie tyle różnorodności jesteś przecudowną kobietką o niesamowicie zielonych rączkach do roślin.Wszystko piękne bez zarzutu można tak oglądać i oglądać.Cytrusy i laur cudowne ja mam do nich pecha podchodziłam do nich już 3 razy i padły.Ale jak widzę Twoje to znowu mnie bierze Ach jak ja już bym chciała wiosnę Atak w ogóle to jak porosną Ci te wszystkie maluchy to będziesz musiała ścieżki wyznaczyć w domku do przechodzenia taki busz będzie ale to nic bo jest przepięknie.
- krysia1503
- 200p
- Od: 26 kwie 2010, o 21:27
Lucynko, zaległości szybko nadrobisz . U mnie coraz więcej różności, bo gdzieś nie mogę się nigdy oprzeć nowościom. Kuurcze, wiecznie szperam po półkach sklepowych i czegoś szukam.
Rozalka_74 - Nie jesteś jedyna co marzy o wiośnie. Ja już się nie mogę doczekać. Chyba na starość zimy nie toleruję.........a może to ze względu na rośliny. Tak mi się już tęskni do tego by posiedzieć nad oczkiem. I te biedne cytrusy by trochę odżyły, bo zimą mają przechlapane.
A póki co, moja nowa zdobycz. Aż mi się gęba hahała jak zobaczyłam w kwiaciarni w gliwickiej palmiarni tego krokodylka.
Microsorum musifolium
Rozalka_74 - Nie jesteś jedyna co marzy o wiośnie. Ja już się nie mogę doczekać. Chyba na starość zimy nie toleruję.........a może to ze względu na rośliny. Tak mi się już tęskni do tego by posiedzieć nad oczkiem. I te biedne cytrusy by trochę odżyły, bo zimą mają przechlapane.
A póki co, moja nowa zdobycz. Aż mi się gęba hahała jak zobaczyłam w kwiaciarni w gliwickiej palmiarni tego krokodylka.
Microsorum musifolium
- crazydaisy
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Niekoniecznie "na starosc" - mnie tam zima przestala bawic gdzies kolo 20 roku zycia, czyli chyba jeszcze stara nie bylam. Chyba.
Strasznie fajny Twoj "krokodylek". Wrzucilam sobie w Google jak to wyglada z bliska, wieksze itd. Bajka!
Strasznie fajny Twoj "krokodylek". Wrzucilam sobie w Google jak to wyglada z bliska, wieksze itd. Bajka!
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Dawno mnie tu nie było
i muszę nadrobić zaległości
i po podziwiać twoje piękne i dorodne okazy
i muszę nadrobić zaległości
i po podziwiać twoje piękne i dorodne okazy
Pozdrawiam Marcin
- krysia1503
- 200p
Cześć Marcin . Fajnie że wpadłeś bo trafiłeś na nową dostawę . Tak się zawsze kończy u mnie wypad na zakupy. I wcale nie miały być roślinne, no ale grzechem by było nie kupić.
Peperomia - jeszcze nie wiem jaka bo nie było czasu szperać i szukać nazwy.
I moje chciejstwo którego szukałam - Ficus panama .
Peperomia - jeszcze nie wiem jaka bo nie było czasu szperać i szukać nazwy.
I moje chciejstwo którego szukałam - Ficus panama .
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super nowosci Krysiu zwlaszcza fikus
- lucy23-61
Jeju, gdzie ty wyszukujesz takie dziwadła?
Masz chyba do tego nosa, jak pies tropiący .
Pooglądałam sobie jeszcze raz twoje pokoje, fajnie, jak w oranżerii .
Masz chyba do tego nosa, jak pies tropiący .
Pooglądałam sobie jeszcze raz twoje pokoje, fajnie, jak w oranżerii .
Masz Peperomię sarcophylla - nie przelej jej
- krysia1503
- 200p
Patusia, dzięki za rozpoznanie tej ślicznotki , pewnie się dogadamy.
Dorotko, szukałam go do mojego wiwarium i nawet bym nie przypuszczała że kupię w końcu w Netto.
Lucynka, A żebyś wiedziała, idę za węchem jak mój pies .
Dorotko, szukałam go do mojego wiwarium i nawet bym nie przypuszczała że kupię w końcu w Netto.
Lucynka, A żebyś wiedziała, idę za węchem jak mój pies .
Krysiu, z wielką przyjemnością pospacerowałam po Twoim królestwie. Podoba mi się i ten busz ogrodowy i domowy. Tyle pięknych roślinek, do pozazdroszczenia
- krysia1503
- 200p
Hej Iza , miło że wpadłaś. Zaglądaj częściej bo jeszcze wszystkiego nie pokazałam .
Ciepło się robi i aż mnie łapki swędzą żeby wyskoczyć do ogródka. No ale jeszcze za wcześnie, więc na poprawę nastroju zajrzałam do Kauflanda na zakupy. Kuurcze, może lepiej by było gdybym z domu nie wychodziła tylko zleciła dzieciom zrobienie zakupów. Oni tacy nieroślinni to by nic mi nie przywlekli. A tak to znów mi przybyło .
Kalathea za 2,99
Senecio rowleyanus
Ciepło się robi i aż mnie łapki swędzą żeby wyskoczyć do ogródka. No ale jeszcze za wcześnie, więc na poprawę nastroju zajrzałam do Kauflanda na zakupy. Kuurcze, może lepiej by było gdybym z domu nie wychodziła tylko zleciła dzieciom zrobienie zakupów. Oni tacy nieroślinni to by nic mi nie przywlekli. A tak to znów mi przybyło .
Kalathea za 2,99
Senecio rowleyanus
Krysiu, no wcale się nie dziwię A jescze taka cena .
A ten starzec jest świetny
A ten starzec jest świetny
Super udany zakup Krysiu:), pokaż w całej okazałości rhipsalisa za seneccio wiszącego
- lucy23-61
Niektórzy to mają dobrze
Za prawie darmo TAKIE rośliny.Senecio ekstra.
Za prawie darmo TAKIE rośliny.Senecio ekstra.