Ogród Marty cz. VI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. VI

Post »

Jakie piękne i dorodne Twoje żurawki, moje muszę odmłodzić bo się robią brzydkie. ;:124 teraz wyglądają strasznie.........
Piękne widoczki i jeszcze z pięknym słoneczkiem. :tan Martusia są piękne nasionka od Ciebie. ;:196
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Martuś cudne żurawki. Bardzo je lubię, chociaż u mnie słabo rosną te z ciemnymi liśćmi. Chyba za dużo słońca mają. Może w tym roku drzewa trochę bardziej je osłonią i będą lepiej wyglądały. I ta wielka kępa cleome ;:167
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Marto a jak długo masz Fire ALarm? dobrze rośnie u Ciebie ? moja pierwsza dwa lata temu zimy nie przetrzymała ,musiałam kupić w zeszłym roku kolejną,jestem ciekawa jak się ma
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś żurawki masz niesamowite widać, że im u Ciebie dobrze, każda odmiana pięknie wybarwiona, ciemne, sasne, pomarańczowe cudo.
Zakątek brzozowy ;:215 naturalnie dziki, a grzybek - czemu u mnie rosną psiaki ;:223 , grzybnię jaką dawałaś?.
Awatar użytkownika
garden11
1000p
1000p
Od: 3 gru 2014, o 10:16

Post »

Martuś i jak tu człowiek ma mieć silną wolę??? Co chwilę jakieś śliczności pokazujesz :D
Pozdrawiam Ewa

W ogródku u Ewy
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale one śliczne, ale śliczne, ja swoje jesienią przesadzałam, może w tym roku mając więcej miejsca pokażą się z najlepszej strony :heja
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś piękne zdjęcia, podwójna sesja mi się trafiła. ;:196 Cudowności, że chyba tysiąc zdjęć robisz w ogrodzie. Tyle kwiatów i użytkowych roślin. Zagajnik urokliwy, mam podobny za płotem. Śmieci cały rok, ale i tak mi się podoba. Niestety koło mnie grzyby zbiera pan, który zaczyna o czwartej rano, bo już mu się chce pić. ;:131 Żurawki pięknie rosną ;:215 i te znaczniki wszędzie. ;:180 Posiałam białą kleome, bo Twoja jest tak piękna, że mus ją mieć. :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuś przespałam żurawki jakoś zapomniałam, że ich tyle masz ;:306 a może nie doszłam znowu do nich ;:65 Miłego wieczoru Ci życzę i buziaki zostawiam ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Aniu,super jak grzybki leśne są pod ręką ,właśnie po to zasadziłam brzozy ,sosny i dąbki :heja

Iwonko,może na wiosnę zrobię jak piszesz z tym nacięciem ,pozdrawiam, :wit

Aniu,ciągle nam będzie czegoś brakować to dziwne ,ale tak trudno nas roślinnie zaspokoić :uszy

Tereniu,witaj nie mam dużo żurawek ,ale troszkę trzeba mieć ,żeby dopełnić kompozycje,Michałki też lubię w jesieni ,gdy już wszystkiego mniej,buziaczki dla Ciebie ;:196

Beatko,myślę ,że żurawki spokojnie przetrwają zimę,pięknych snów życzę ;:168

Kasiu,dobrze ,że dotarły to teraz niech tylko rosną ,żurawki jak odmłodzisz to znowu powinny być piękne,pozdrawiam buziaczki ;:196

Aniu,Andzia 84,u mnie te ciemne żurawki też rosną w słońcu i dość im nic nie jest,Cleome też pojechało do Ciebie,więc myślę ,że będzie piękne ;:108

Dorotko,Rire A jest u mnie 2 lata bez problemu przetrwała tamtą zimę ,myślę ,że i w tą nic jej nie będzie,jeszcze nigdy nie wypadła mi przez zimę żadna żurawka,jedną tą bardzo ciemną zjadła mi mysz w środku lata,podchodzę ,bo żurawka leży zwiędnięta ,dotykam ją a ona została mi w ręce bez korzonka,zjedzone były wszystkie korzonki ;:145

Dorotko,wszystkie odpadki z grzybów zakopuję w tym lasku na głębokość połowy łopaty,jak jest wysyp to zbieramy ich 40 dziennie,żurawki to same rosną ,nic się nimi nie przejmuję ;:168

Ewciu,ale ,mnie też wszystko kusi i też wielu roślin nie mam i kupuję ;:306 i nie ma chyba końca,bo ciągle coś nowego pokazuje się na rynku ,producenci wiedzą jak nas oczarować ,i tak po kolei jeden drugiego czaruje tymi pięknościami,a my jesteśmy zniewoleni ;:306

Iwonko,nawet nie wiedziałam,że żurawki mają tylu zwolenników i tak sie podobają ,pozdrawiam ;:168

Soniu,jak wychodzę do ogrodu i widzę morze kwiatów to lecę po aparat,dopiero jak włożę do laptopa to widzę,że przecież wczoraj też robiłam zdjęcia tym samym kwiatom i tak wygląda,jakbym powtarzała te zdjęcia ,a ja po prostu ciągle fotografuję ,żeby czegoś nie przeoczyć ;:306 i tak się nazbierało,nieraz to już się powstrzymuje z tymi zdjęciami ,ale za to teraz jest co wspominać :tan ,jeżeli chcesz nasionka różowych i fioletowych i jeszcze innych roślin to daj adres,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196

Marysiu,jak pokazywałam te wszystkie zdjęcia to ich trochę mijałam ,bo wydawało mi sie ,że może nie będą się podobać i jestem zaskoczona zainteresowaniem ,i tym ,że tyle osób je lubi,pozdrawiam i duża buźka dla Ciebie ;:79
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś dzięki, ;:196 ale mam kilkanaście pudełek na parapetach. Muszę przystopować. ;:223 W tym roku obiecuję sobie już świadome robienie zdjęć, żeby mieć co oglądać zimą.
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martuś ;:196 a ja zwykle czekam na spacerek a tu nie ma gdzie pospacerować :(
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Dzisiaj też zapraszam na spacer w otoczeniu,pięknych kolorów i zapachów

jesienna Ingrid Bergman na pniu
Obrazek

Obrazek

Obrazek

nachyłek Ruby Frost
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pięknokwiat błękitny(,Deinanthe Caerula)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

szałwia omączona
Obrazek

Pomponella
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuś no śliczności ;:63 a najbardziej zadziwiły mnie kwiaty pięknotki, bo każdy pokazuje fioletowe kuleczki, ale nie widziałam chyba u nikogo kwiatków. Pierwsza róża w moim ulubionych kolorze, a po róży to onętek ? Buziaczki zostawiam ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”