Moje hobby to uprawa wszelakiej roslinnosci miedzy innym rowniez w domku.
A takze posiadam kilka storczykow i kaktusow dokladne moje fotki na moich pozostalych fotkach bo nie wiem czy mozna jeszcze raz je pokazywac na innych watkach.
pozdrawiam aga
POZDRAWIAM AGNIESZKA "Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy, łagodzi gniew, namiętności i daje przyjemność, która jest przedsmakiem raju"
Zazdroszczę ręki do kwiatów i warunków chyba, widać że masz sporo światła w domu. Każda roślina zdrowa i dorodna. Co to jest ta pierwsza roślina? Pamiętam miałem ją kiedyś jak byłem dzieckiem i chyba się zmarnowała.
Dzięki za miłe słowa.
Jakoś sobie radzą ale w domu nie mam za wiele światła niestety.
Fabian
To szeflera.
Pozdrawiam Aga
POZDRAWIAM AGNIESZKA "Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy, łagodzi gniew, namiętności i daje przyjemność, która jest przedsmakiem raju"
Widzę Agnieszko,że roślin wszelakich u Ciebie mnóstwo.
Nawet kaktusy i sukulenty widzę u Ciebie.
Najokazalej jednak prezentują się pięknie kwitnące storczyki.
Agnessj
Bardzo lubie zamiokulkasy ,wszystkie te sa z 2 malych sadzonek ,rozmnozylam je jak byly mniejsze nawet kilkakrotnie zakwitly .