Kolekcja dalii ze Śląska
Re: Kolekcja dalii ze Śląska
Niedziela dobiega końca...a ja już mam kolorowy zawrót głowy
rano sobie myślałam..wybiorę ze 20 odmian, chwilka i po sprawie...ale to nie jest wcale takie łatwe, gdy tyle piękności się ogląda. Boju, chyba na wiosnę znów trawnik pomniejszę, bo jak tu skończyć na kilku sztukach...nie ma szans
rano sobie myślałam..wybiorę ze 20 odmian, chwilka i po sprawie...ale to nie jest wcale takie łatwe, gdy tyle piękności się ogląda. Boju, chyba na wiosnę znów trawnik pomniejszę, bo jak tu skończyć na kilku sztukach...nie ma szans
Pozdrawiam
Beata
Beata
- man211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2007, o 08:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem ciekawy jakie odmiany przypadły Ci do gustu z tak ogromnej oferty
Pozdrawiam Grzegorz
Kolekcja dalii ze Śląska Kolekcja dalii ze Śląska cz.2
Mój garnek Poszukuję dalii Lajkonik
Faworytkę już poznałeś, jest nią Kenora Makop B że tak powiem, ten typ urody mi wpadł w oko
a reszta...ze względu na to że dopiero zaczynam, podzieliłam swoje zachcianki na kolory, starając się by znalazło się coś w różnych odcieniach. Nie było łatwo
Dziś, kończyłam studiować ten wątek...no i znów mam kilka nowych wybranek, straszne choróbsko mnie dopadło
a reszta...ze względu na to że dopiero zaczynam, podzieliłam swoje zachcianki na kolory, starając się by znalazło się coś w różnych odcieniach. Nie było łatwo
Dziś, kończyłam studiować ten wątek...no i znów mam kilka nowych wybranek, straszne choróbsko mnie dopadło
Pozdrawiam
Beata
Beata
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Beato,jeszcze wiele ciekawych odmian i cudnych zdjęć Grzegorza-zaskoczy Ciebie wiele razy,tak jak mnie dzisiaj "Czarny kot" zaprezentowany w "Katalogu odmian naszych dalii"
Lodziu,
Grzegorz dodał również dodatkowe zdjęcia do odmiany Cheyenne. Równie pięknie się prezentują...
Grzegorz dodał również dodatkowe zdjęcia do odmiany Cheyenne. Równie pięknie się prezentują...
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- man211
Staram się w uzupełniać nasz katalog w fotki o innym spojrzeniem na daną odmianę.
Pod warunkiem że mam coś do dodania.
Od czasu do czasu staram dodawać nową odmianę z fotkami do naszego katalogu dalii .
Zapraszam wszystkich do przeglądania tego wątku .
Jest tam dużo moich fotek pięknych odmian , ale też pozostali forumowicze nie śpią i coraz to pokazują tam
cudowne odmiany wraz z jeszcze piękniejszymi fotkami
Pod warunkiem że mam coś do dodania.
Od czasu do czasu staram dodawać nową odmianę z fotkami do naszego katalogu dalii .
Zapraszam wszystkich do przeglądania tego wątku .
Jest tam dużo moich fotek pięknych odmian , ale też pozostali forumowicze nie śpią i coraz to pokazują tam
cudowne odmiany wraz z jeszcze piękniejszymi fotkami
Pozdrawiam Grzegorz
No właśnie widziałam kilka cudeniek, ale co do niektórych mam wątpliwości, czy aby na pewno są daliami. Ale może warto zaryzykować - zawsze coś przecież wyrośnie
- lanceta
Grzegorzu,Twoje dodawane fotografie w "katalogu" oglądam i korzystam również z zawartych w nim informacji dot. poszczególnych odmian.
To dobry pomysł z fotografiami tej samej odmiany w różnych fazach rozwoju kwiatu i autorstwa kilku osób.Wszak każdy ma inne spojrzenie,a oglądający katalog ,mają możliwość obiektywnie ocenić daną odmianę.
To dobry pomysł z fotografiami tej samej odmiany w różnych fazach rozwoju kwiatu i autorstwa kilku osób.Wszak każdy ma inne spojrzenie,a oglądający katalog ,mają możliwość obiektywnie ocenić daną odmianę.
- man211
Lodziu - Tak właśnie z Miłką i Basią ,a także innymi autorami fotek staramy się aby nasze zdjęcia były różne .
U każdego z nas odmiana jest taka sama ,a jednak w fleszu obiektywów każda inna.
U każdego z nas odmiana jest taka sama ,a jednak w fleszu obiektywów każda inna.
Pozdrawiam Grzegorz
- lanceta
Obie "Marty" interesujące ,Grzegorzu,pisząc,że Twoja " kiedyś wyglądała tak", należy zrozumieć,że się rozstaliście
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ciiii byle nie tak głośnolanceta pisze:Obie "Marty" interesujące ,Grzegorzu,pisząc,że Twoja " kiedyś wyglądała tak", należy zrozumieć,że się rozstaliście
Grzegorzu no fotki strzelasz profesjonalnie. Marta podzieliła sie juz kilkakrotnie i ciągle ładna i zdrowa tylko mam wrażenie porównując zdjęcia, że moja jaśniejsza i to nie tylko na fotkach.
To też Twoje-moje
- man211
Lodziu - Pisząc że,,moja kiedyś wyglądała tak,, - miałem na myśli poprzednie sezony
Prawdzie jeszcze nie mam pewności jak przezimowała ,ale gdyby co zgłoszę się do Ewy
Odm . Marta jest bardzo ładna , lecz najładniejszą ma chyba nasza Basia
Ewo -
Odm Marta lubi się przebarwiać , rodzaj gleby i nasłonecznienia , faza kwitnienia ,a nawet przesłona w aparacie fotograficznym wszystko wpływa na efekt końcowy fotki .
Za to Twoja fotka to odm. Pineland's Princess bardzo ładna .
Fotka mogła by robić jako model w katalogach
No to moja :
Prawdzie jeszcze nie mam pewności jak przezimowała ,ale gdyby co zgłoszę się do Ewy
Odm . Marta jest bardzo ładna , lecz najładniejszą ma chyba nasza Basia
Ewo -
Odm Marta lubi się przebarwiać , rodzaj gleby i nasłonecznienia , faza kwitnienia ,a nawet przesłona w aparacie fotograficznym wszystko wpływa na efekt końcowy fotki .
Za to Twoja fotka to odm. Pineland's Princess bardzo ładna .
Fotka mogła by robić jako model w katalogach
No to moja :
Pozdrawiam Grzegorz
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.