Ogródek AGNESS
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogródek AGNESS
Kochani witam w kolejnej odsłonie mojego ogrodu
Dziś przepiękny słoneczny i cieplutki dzień. Prawdziwa wiosna
Wspaniale kwitną kępy krokusów, ranników, zaczynają ciemierniki, pokazują się pierwsze kwiaty na prymulach.... no i to co jest dla mnie kwintesencją wiosny.... uwijające się w kwiatach roje pszczół
Zacznę pierwszymi kwiatami, które pojawiły się w tym sezonie na moich rabatkach , są to ranniki.
Zdjęcia są sprzed kilku dni, teraz kwiecia dużo więcej, ale te jako pierwsze, zasługują na oddzielny post
Nawet nie wiecie jak ogromną radość sprawił mi ich widok.... na całej dużej szarej rabacie, małe złociste słoneczka.... oto one
Dziś przepiękny słoneczny i cieplutki dzień. Prawdziwa wiosna
Wspaniale kwitną kępy krokusów, ranników, zaczynają ciemierniki, pokazują się pierwsze kwiaty na prymulach.... no i to co jest dla mnie kwintesencją wiosny.... uwijające się w kwiatach roje pszczół
Zacznę pierwszymi kwiatami, które pojawiły się w tym sezonie na moich rabatkach , są to ranniki.
Zdjęcia są sprzed kilku dni, teraz kwiecia dużo więcej, ale te jako pierwsze, zasługują na oddzielny post
Nawet nie wiecie jak ogromną radość sprawił mi ich widok.... na całej dużej szarej rabacie, małe złociste słoneczka.... oto one
Re: Ogródek AGNESS
Witaj Aguś Tak dawno mnie nie nie było,że pewnie już zapomniałaś A tu miła niespodzianka,pierwsza strona nowego wątku i piękna kobieta spogląda ze zdjęcia.Zasyłam buziaki
Pięknie złocą się Twoje ranniki.
Ach...czuć już wiosnę.
Ach...czuć już wiosnę.
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cię, Twój ogród urzekł mnie przepieknymi liliami. Uwielbiam te kwiaty. Życzę Ci udanego sezonu i wspaniałych upraw
Pozdrawiam Ela
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguś ,super ,że do nas dołączyłaś wiosennie ,zaraz buzia się uśmiecha do miłej i pięknej dziewczynki i pięknych wiosennych kwiatuszków,jestem w Twoim ogrodzie bo bardzo go lubię,pozdrawiam ,buziaczki i dużo słoneczka życzę
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Coś mnie tknęło żeby jeszcze raz sprawdzić dostępność i jesteś
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Aguś bardzo się cieszę, że otworzyłaś już furtkę do swojego ogrodu. Miło spojrzeć na przesympatyczną buźkę w awatarku.
Wczesnowiosenne cebulowe mają teraz swoje pięć minut. Po zimie człek spragniony kolorów i każdy najmniejszy kwiatuszek raduje oczy.
Wczesnowiosenne cebulowe mają teraz swoje pięć minut. Po zimie człek spragniony kolorów i każdy najmniejszy kwiatuszek raduje oczy.
Pozdrawiam Hala
- AGNESS
Aga jakże bym mogła zapomnieć Bardzo się cieszę, że jesteś i mam nadzieję, że już teraz, z rozpoczęciem sezonu ogrodowego , będziesz często
Lagotis witaj
Dziś jest prawdziwie wiosenny , cieplutki i słoneczny dzień.... dosłownie jak w raju
Elizo bardzo dziękuję
Po tak łagodnej zimie, lilie na pewno będą dorodne i okazałe, już się nie mogę doczekać ich widoku
Martusiu witaj , dziękuję Ci bardzo za cieplutkie słowa
Dziś tak cudnie na dworze, że aż do domu nie chce się wchodzić Niestety ogródek musi jeszcze chwilkę poczekać, bo dziś kończę sprzątanie po remoncie... na szczęście to już finisz i jutro łapię za grabeczki
Jolu witaj
Pojawiły się pierwsze kwiatuszki, więc i bramka do mojego ogródka stanęła otworem
Zaraz wyskoczę na polowanie z aparatem, bo już pięknie kolorowo się zrobiło, od całej masy krokusów
Również cieplutko pozdrawiam
Halinko witaj wiosennie , dziękuję za miłe słowa
Faktycznie w ogródku zrobiło się już cudnie kolorowo.... wprawdzie te pierwsze kwiatuszki są drobniutkie i z daleka niewidoczne, ale jak bardzo cieszą Te łany krokusów powodują, ze nie mogę przestać się uśmiechać
Lagotis witaj
Dziś jest prawdziwie wiosenny , cieplutki i słoneczny dzień.... dosłownie jak w raju
Elizo bardzo dziękuję
Po tak łagodnej zimie, lilie na pewno będą dorodne i okazałe, już się nie mogę doczekać ich widoku
Martusiu witaj , dziękuję Ci bardzo za cieplutkie słowa
Dziś tak cudnie na dworze, że aż do domu nie chce się wchodzić Niestety ogródek musi jeszcze chwilkę poczekać, bo dziś kończę sprzątanie po remoncie... na szczęście to już finisz i jutro łapię za grabeczki
Jolu witaj
Pojawiły się pierwsze kwiatuszki, więc i bramka do mojego ogródka stanęła otworem
Zaraz wyskoczę na polowanie z aparatem, bo już pięknie kolorowo się zrobiło, od całej masy krokusów
Również cieplutko pozdrawiam
Halinko witaj wiosennie , dziękuję za miłe słowa
Faktycznie w ogródku zrobiło się już cudnie kolorowo.... wprawdzie te pierwsze kwiatuszki są drobniutkie i z daleka niewidoczne, ale jak bardzo cieszą Te łany krokusów powodują, ze nie mogę przestać się uśmiechać
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to skoro otwarty, to ja się wpraszam na kawkę
- AGNESS
Iwonko serdecznie zapraszam, bardzo się cieszę, że jesteś
I ja się wpisuję,bo uwielbiam Aga Twój ogród i zdjęcia
Ranniki cudne,faktycznie jak małe słoneczka
Ranniki cudne,faktycznie jak małe słoneczka
Pozdrawiam Amelia
- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
Piękne powitanie wiosny pokazałaś..Optymistycznie, słonecznie, oby tak dalej! Każdy nawet najmniejszy kwiatuszek raduje, ja mam tylko jednego rannika, a przyciąga wzrok z daleka. Cała rabata u Ciebie- to dopiero widok!
- AGNESS
Amelko witaj kochana, bardzo dziękuję za ciepłe słowa
Uwielbiam ranniki, bo nie tylko są śliczne, ale i pojawiają się u mnie jako pierwsze, więc cieszą w dwójnasób
Buniu witaj w moim wiosennym ogrodzie
U mnie ranników też nie ma zbyt dużo, są 3 kępki, takie jak na zdjęciach, ale bardzo mocno się wysiały. Na fotkach widać troszkę drobniutkich sieweczek. Bardzo ciekawa jestem jak długo trzeba czekać, aż zaczną kwitnąć te maleństwa .
Uwielbiam ranniki, bo nie tylko są śliczne, ale i pojawiają się u mnie jako pierwsze, więc cieszą w dwójnasób
Buniu witaj w moim wiosennym ogrodzie
U mnie ranników też nie ma zbyt dużo, są 3 kępki, takie jak na zdjęciach, ale bardzo mocno się wysiały. Na fotkach widać troszkę drobniutkich sieweczek. Bardzo ciekawa jestem jak długo trzeba czekać, aż zaczną kwitnąć te maleństwa .