Thuja Brabant kupno
Thuja Brabant kupno
Witam kupilem 50 szt thuji brabant na allegor po 80gr szt 20cm myslalem ze cos wyrosna, poki co sa w ziemii juz pol roku i nie wiem czy wybija sie czy nie ale poki co nie uschly, no moze jeden usechl, tlyko nie wiem czy jest sens je dalej trzymac czy kupic wieksze sztuki? czy warto na allegro dalej kupowac np. za 5zl 60cm?
czy lepiej w szkolce? jeśli tak to zna ktos cene brabantow w szkolkach? kawalek do jednej mam wiec nie chce mi sie jechac w ciemno
czy lepiej w szkolce? jeśli tak to zna ktos cene brabantow w szkolkach? kawalek do jednej mam wiec nie chce mi sie jechac w ciemno
- PiotrekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Thuja Brabant kupno
Myślisz że w pół roku 2m wystrzelą? Ceny uzależnione są od szkółki i ilości zamawianego towaru. Ja za 1,2m sztuki płacę 7zł, kopane z gruntu. Popraw trochę tą pisownię.
-
- 500p
- Od: 3 mar 2012, o 16:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Odcień mi się troszkę nie podoba. Poza tym zawsze lepiej kupić roślinę rosnącą w doniczce...
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Kontakt:
Odcień typowo pozimowy - nic im nie jest. Natomiast jeśli chodzi o cenę ,to jakiej są wysokości? Kupując rośliny z odkrytym systemem korzeniowym nie mamy gwarancji kiedy były kopane i czy nie leżały długo niepodlewane - chyba, że wiesz kiedy?
( mówię o pierwszym zdjęciu, bo drugiego też nie widzę )
( mówię o pierwszym zdjęciu, bo drugiego też nie widzę )
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- PiotrekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
Kolor kolorem ale nikt nie patrzy na wielkosć korzeni? moje żywotniki wysokości 15cm mają większe korzonki niż te na zdjęciu