Moje oczko w głowie cz.6
- TerDob
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje oczko w głowie cz.6
Witam Was Kochane i bardzo się cieszę że do mnie zaglądałyście pomimo mojej nieobecności
Właśnie wróciłam , myślałam że wiosna już na całego a tu zimnica
Trochę odpocznę i jutro zajrzę na moje działki zobaczyć co tam słychać - może wiosnę znajdę
Elu troszkę się pocieszyłam wnusiem ale czas wracać i brać się za robotę na działce i sianie - Ty już pewnie masz wszystko porobione ??
Jadziu troszkę chciałam jej pomóc bo małe dziecko i praca to trudno jej wszystko ogarnąć a dla mnie to wielka przyjemność popracować w ogrodzie
Dziękuje bardzo i wzajemnie
Iwonko masz rację -te chwile z wnusiami bezcenne Twoje są trochę bliżej a ja teraz muszę czekać jak one przyjadą
Gosiu Dzięki - trochę się pocieszyłam ale rozstania najtrudniejsze
Dzidziu dzięki wielkie mam nadzieję że Twoje zdrowie się poprawiało ? Mnie też długo trzymało , już myślałam że nie pojadę ale dałam radę i w końcu przeszło . Dużo zdrówka Ci życzę i dbaj o siebie , wszystko zdążysz zrobić
Obiecuję nadrobić zaległości w Waszych wątkach ale mam tak dużo zaległości że nie wiem jak szybko do Was dotrę
Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej nocy
Właśnie wróciłam , myślałam że wiosna już na całego a tu zimnica
Trochę odpocznę i jutro zajrzę na moje działki zobaczyć co tam słychać - może wiosnę znajdę
Elu troszkę się pocieszyłam wnusiem ale czas wracać i brać się za robotę na działce i sianie - Ty już pewnie masz wszystko porobione ??
Jadziu troszkę chciałam jej pomóc bo małe dziecko i praca to trudno jej wszystko ogarnąć a dla mnie to wielka przyjemność popracować w ogrodzie
Dziękuje bardzo i wzajemnie
Iwonko masz rację -te chwile z wnusiami bezcenne Twoje są trochę bliżej a ja teraz muszę czekać jak one przyjadą
Gosiu Dzięki - trochę się pocieszyłam ale rozstania najtrudniejsze
Dzidziu dzięki wielkie mam nadzieję że Twoje zdrowie się poprawiało ? Mnie też długo trzymało , już myślałam że nie pojadę ale dałam radę i w końcu przeszło . Dużo zdrówka Ci życzę i dbaj o siebie , wszystko zdążysz zrobić
Obiecuję nadrobić zaległości w Waszych wątkach ale mam tak dużo zaległości że nie wiem jak szybko do Was dotrę
Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej nocy
- Ewakora
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
Tereniu witaj po powrocie. Dobrze że już jesteś zdrowa i szczęśliwa po wizycie u najbliższych.
Wiosenka na Ciebie poczekała i zapewne jutro Cię przywita na działce.
Spokojnej nocy i pięknego wiosennego słoneczka na jutro.
Wiosenka na Ciebie poczekała i zapewne jutro Cię przywita na działce.
Spokojnej nocy i pięknego wiosennego słoneczka na jutro.
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Ewuniu bardzo gorąco Cię witam
Dziękuję z wzajemnością obiecuję jutro Cie odwiedzić i zobaczyć co u Ciebie
Dziękuję z wzajemnością obiecuję jutro Cie odwiedzić i zobaczyć co u Ciebie
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Tereniu - fajnie ,że jesteś
Ja już popracowałam w ogrodzie , teraz twoja kolej
Ja już popracowałam w ogrodzie , teraz twoja kolej
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tereniu wróciłaś , fajnie, cieszę się, ale Ty pewnie już tęsknisz, no cóż takie życie, ja syna raz w roku widuję, i na Skypie tylko, a jak daj Boże kiedy przyjdzie na świat wnuczę to też będę strasznie tęskniła, blisko mam dwoje wnuków, trzeci niby nie daleko, ale już 3 m-ce jak nie widziałam, tylko na Skypie, tęsknię za tym bardzo, on zresztą też, no ale do przedszkola chodzi, ale na święta przyjedzie
Tereniu chwal się co widziałaś, co przywiozłaś
Tereniu chwal się co widziałaś, co przywiozłaś
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Tereniu witaj
Cieszę się ,że jesteś cała zdrowa i szczęśliwa
Odpoczywaj kochana
Cieszę się ,że jesteś cała zdrowa i szczęśliwa
Odpoczywaj kochana
Pozdrawiam Alicja
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Tereniu!
Tak myslalam ze konczy sie Twoj wyjazd, a tu czytam u Jadzi ze wrocilas
Ile korzysci z wyjazdu, kontakt z rodzinka, odzyskane zdrowie, popracowalas w ogrodku, dwa razy przezyjesz wiosne i jeszcze pewnie co nieco przywiozlas ze soba
Pozdrawiam Cie serdecznie
p.s. przepraszam, ale pisze na pozyczonym sprzecie i nie mam polskich liter
Tak myslalam ze konczy sie Twoj wyjazd, a tu czytam u Jadzi ze wrocilas
Ile korzysci z wyjazdu, kontakt z rodzinka, odzyskane zdrowie, popracowalas w ogrodku, dwa razy przezyjesz wiosne i jeszcze pewnie co nieco przywiozlas ze soba
Pozdrawiam Cie serdecznie
p.s. przepraszam, ale pisze na pozyczonym sprzecie i nie mam polskich liter
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Witaj Tereniu jak ten czas szybko płynie , dopiero się z nami żegnałaś a już jesteś z powrotem , słoneczka do ogrodowych poczynań życzę Ci
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Tereniu fajnie ,ze już wróciłaś na forumowe łono Popatrz jak wszyscy Cię serdecznie witają
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Tereniu
nacieszyłaś się rodzinką , chwile z wnuczętami są najcenniejsze
a teraz czas brać się za ogród na pewno zastaniesz juz u siebie w ogrodzie dużo oznak wiosny
pochwal się po powrocie
nacieszyłaś się rodzinką , chwile z wnuczętami są najcenniejsze
a teraz czas brać się za ogród na pewno zastaniesz juz u siebie w ogrodzie dużo oznak wiosny
pochwal się po powrocie
Nie ma co się spieszyć, jeszcze są przymrozki, ale wiosna już jest, ładną masz kolekcję kwiatów
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj w kraju Tereniu
Wiesz co?,aż miło poczytać w Twoim wątku jak serdecznie witają Cię Twoje forumowe koleżanki po powrocie z Jersey
Ponieważ i ja nie wyobrażam sobie nie przywitać Cię podobnie jak One dlatego właśnie to teraz czynię-witam Cię Tereniu bardzo a to bardzo serdecznie a może nawet jeszcze bardziej serdecznie
A o czym może świadczyć tak serdeczne powitanie?,tylko i wyłącznie o tym,że jesteś bardzo miłą,przesympatyczną i bardzo lubianą
dziewczynką-dziękujemy Ci,że już jesteś ale........czekamy niecierpliwie na pierwsze zdjęcia z wyspy a tymczasem odpoczywaj po podróży
Pozdrówka.
Wiesz co?,aż miło poczytać w Twoim wątku jak serdecznie witają Cię Twoje forumowe koleżanki po powrocie z Jersey
Ponieważ i ja nie wyobrażam sobie nie przywitać Cię podobnie jak One dlatego właśnie to teraz czynię-witam Cię Tereniu bardzo a to bardzo serdecznie a może nawet jeszcze bardziej serdecznie
A o czym może świadczyć tak serdeczne powitanie?,tylko i wyłącznie o tym,że jesteś bardzo miłą,przesympatyczną i bardzo lubianą
dziewczynką-dziękujemy Ci,że już jesteś ale........czekamy niecierpliwie na pierwsze zdjęcia z wyspy a tymczasem odpoczywaj po podróży
Pozdrówka.