Storczykowy festiwal kwiatów -Lady H
- maryjan13
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2010, o 22:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczykowy festiwal kwiatów -Lady H
Na początku Halino życzę szybkiego powrotu do zdrowia i by wszystkie operacje zakończyły się pomyślnie.
Kwiaty storczyków masz bardzo ładne,a Dendrobium miłą niespodziankę Ci sprawiło.
Kwiaty storczyków masz bardzo ładne,a Dendrobium miłą niespodziankę Ci sprawiło.
- Iwona 0103
- 500p
- Od: 9 sie 2014, o 16:12
Ojej Halinko strasznie Ci współczuję
. Głowa do góry musi się w końcu szczęście uśmiechnąć. Zdróweczka Ci życzę i udanych operacji
.
Choć Masz rączki chore to jednak bardzo zdolne, storczysie Ci pięknie kwitną
Magical 

Choć Masz rączki chore to jednak bardzo zdolne, storczysie Ci pięknie kwitną

- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
Halinko życzę Ci zdrówka
I żeby wszystko się dobrze skończyło
Kwiatuszki masz śliczne
Brawa dla Dendrobium 

Kwiatuszki masz śliczne

Życzę Ci wytrwałości w chorowaniu i szybkiego powrotu do zdrowia! Mi , kiedy byłam chora, bardzo pomogły moje storczyki. Opiekowanie się nimi i ich pielęgnacja uspokajały mnie i wyciszały, wiem, ze Tobie też to pomoże.
To cudownie, że Bremen będzie miał keiki. Marzę o nim od dawna, jeszcze zanim zrobił się "modny" na forum. Czy mogłabym odkupić od Ciebie keiki, kiedy podrośnie? Spełniłabyś moje storczykowe marzenie
.
To cudownie, że Bremen będzie miał keiki. Marzę o nim od dawna, jeszcze zanim zrobił się "modny" na forum. Czy mogłabym odkupić od Ciebie keiki, kiedy podrośnie? Spełniłabyś moje storczykowe marzenie

-
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Mam nadzieje, że już jest lepiej 

-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 19 kwie 2015, o 04:57
Pani Halino,
Po pierwsze ufam,że doszła Pani szczęśliwie do zdrowia
Po drugie, toż to świętokradztwo mięć tyle cudów w jednym miejscu...To Ja wyrzuty sobie robie o drugiego storczyka a u Pani cała plejada niczym kwitnąca oaza.Widać ma Pani dużo słońca dla swych kochanych podopiecznych.Dobre słoneczne okna i Pani oddanie a rośliny ma Pani piękne.Gratuluję i życzę dużo zdrowia.Justa
P.S.
Bardzo miło tu u Pani
Po pierwsze ufam,że doszła Pani szczęśliwie do zdrowia

Po drugie, toż to świętokradztwo mięć tyle cudów w jednym miejscu...To Ja wyrzuty sobie robie o drugiego storczyka a u Pani cała plejada niczym kwitnąca oaza.Widać ma Pani dużo słońca dla swych kochanych podopiecznych.Dobre słoneczne okna i Pani oddanie a rośliny ma Pani piękne.Gratuluję i życzę dużo zdrowia.Justa
P.S.
Bardzo miło tu u Pani

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa
Niestety z moimi rękami i ogólnie ze zdrowiem jest coraz gorzej a najbliższa operacja już w lipcu
Oglądam Wasze piękności ale mój wątek obrósł pajęczyną ponieważ nie mam zbyt wiele do pokazania
.Nie mam nic nowego a ostatnio kilka kolejnych storczyków musiało opuścić mój dom
Zostawiłam tylko botaniczne krzyżówki i ulubione hybrydki.Wprawdzie wszystko u mnie teraz kwitnie albo wypuszcza pędy kwiatowe ale zdjęć już nie robię no bo ileż razy można focić to samo?Ale żeby nie było całkiem pusto w tym wątku wrzucam kilka niedawno pstrykniętych fotek ...
Jeden z moich parapetów tydzień temu

Dendrobium phalaenopsis hybryda

Pięknie pachnąca Anna Green

Oczywiście byłam tydzień temu na Wystawie Storczyków
.Nacieszyłam oczy pięknymi okazami i narobiłam mnóstwo fotek które udostępniłam na Facebooku ...Dokonałam też drobnego zakupu ...Kupiłam kwinącą C#1 oraz małego śpioszka Wine Delight

Ponieważ ze względu na chore ręce mam problem z przenoszeniem doniczek ze storczykami do namaczania zdecydowałam się przenieść 18 sztuk do hydro żeby nie musieć pozbywać się kolejnych .Czas pokaże czy była to słuszna decyzja

Jeden z moich parapetów tydzień temu
Dendrobium phalaenopsis hybryda
Pięknie pachnąca Anna Green

Oczywiście byłam tydzień temu na Wystawie Storczyków

Ponieważ ze względu na chore ręce mam problem z przenoszeniem doniczek ze storczykami do namaczania zdecydowałam się przenieść 18 sztuk do hydro żeby nie musieć pozbywać się kolejnych .Czas pokaże czy była to słuszna decyzja

-
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko przepiękne kwitnienia
co do robienia zdjęć tym samym storczykom mam trochę inne zdanie, bo z każdym dniem coś się zmienia
Poza tym twoje piękności mogłabym oglądać cały czas
Nowy zakup zacny 

-
- 20p - Rozkręcam się...
Z całego serca życzę zdrowia!!!
Tak piękne dzieciaczki muszą mieć zdrową mamę.
Ja mam tylko północne okno do zagospodarowania i o takich kwiatach mogę tylko pomarzyć...I podziwiać u Pani...
Justa
Tak piękne dzieciaczki muszą mieć zdrową mamę.
Ja mam tylko północne okno do zagospodarowania i o takich kwiatach mogę tylko pomarzyć...I podziwiać u Pani...

Justa
Justa My się tutaj zwracamy po imieniu
Ja mam parapety południowo-zachodnie.Słoneczko świeci teraz od 12-tej aż do zmroku ale w zimowych miesiącach też jest go za mało i storczyki kiepsko rosną i kwitną .Ale do zimy daleko.Cieszmy się tym co mamy teraz 

-
- 20p - Rozkręcam się...
Bardzo mi miło Halinko:-)
Jestem człowiekiem wielkiej wiary.l ufam,że opatrzność będzie nad Tobą czuwać.Tak byś mogła cieszyć się zdrowiem i życiem bo w pełni na to zasługujesz.Rośliny masz tak piękne że brak mi słów.Będę Ci bardzo wdzięczna za kilka słów jakie storczyki mogła bym mieć u siebie na parapetach okien północnych.
Pozdrawiam serdecznie:D Justa
Jestem człowiekiem wielkiej wiary.l ufam,że opatrzność będzie nad Tobą czuwać.Tak byś mogła cieszyć się zdrowiem i życiem bo w pełni na to zasługujesz.Rośliny masz tak piękne że brak mi słów.Będę Ci bardzo wdzięczna za kilka słów jakie storczyki mogła bym mieć u siebie na parapetach okien północnych.
Pozdrawiam serdecznie:D Justa
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
Halinko przede wszystkim życzę Ci powrotu do zdrowia
Trzymam kciuki za Ciebie
Kwiatuszki piękne
Anna Green skradła moje serce 

Kwiatuszki piękne

-
- 20p - Rozkręcam się...
Witaj Nasza Kochana Halinko,
nie wiem, czy się nie zezłościsz, ale mojej mamie pokazałam zdjęcia Twoich wspaniałości. I wyobraź sobie, że mama "złapała" bakcyla. Nie muszę już chyba pisać, co kupiłam jej na Dzień mamy:)))
Pozdrawiam Cię serdecznie i zdrowiej Nam:)
Justa
nie wiem, czy się nie zezłościsz, ale mojej mamie pokazałam zdjęcia Twoich wspaniałości. I wyobraź sobie, że mama "złapała" bakcyla. Nie muszę już chyba pisać, co kupiłam jej na Dzień mamy:)))
Pozdrawiam Cię serdecznie i zdrowiej Nam:)
Justa