Dobry Wieczór
Od rana pada
![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
, to chyba pierwszy prawdziwy deszcz w tym roku
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
, popędziliśmy rozsiać nawóz na trawniku , póki padało
Madziu - tnąc irysy wiosną zawsze się boję że przy okazji przytnę te nowe , świeżutkie , wyłażące z ziemi listeczki , żurawki rozsadziłam , niech się dzieje co chce , poczytałam też w innych wątkach o żurawkach i zmartwiłam się , wydawało mi się że są bardziej bezproblemowe a tu czym nowsza i bardziej kolorowa odmiana tym jej żywotność jest krótsza
![nie ! ;:185](./images/smiles/no.gif)
, niektórzy już traktują je jak rośliny sezonowe
Beatko - no do koszenia jeszcze trochę czasu upłynie , ale wertykulacja to najgorsza robota
![o-ścianę ;:223](./images/smiles/wallbash.gif)
, niby maszyna z koszem , ale za bardzo tego siana nie zbiera więc z grabiami za Misiem się naganiałam , szczególnie że w dwie strony
Grażynko - no wygląda na to że się starzeją , dwie podzieliłam i nie bawiłam się w doniczki , wsadziłam bezpośrednio do ziemi , co ma być to będzie
Aneczko - no nie podżera
![nie ! ;:185](./images/smiles/no.gif)
, rozsadziłam
Sweetdaisy - bardzo dziękuję za podpowiedź z puszkinią , ten drugi też taki maciupki , na pewno nie tulipanek ani narcyz
Madziu - kiedy moje pigwowce rosły w cieniu - też były nie zadowolone , teraz są w słoneczku i chyba im lepiej , bo strasznie dużo odrostów z korzeni puszczają
Colli - przypomnij mi proszę , jakie spotkanie
![wystraszony ;:202](./images/smiles/scared.gif)
, bo ja ostatnio SKS
Dorotko ![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
- jak się da to jutro przytnę , ale pewności czy pogoda pozwoli nie mam
Małgoś - taaaa leżaczek
Aniu - za późno - wsadziłam do ziemi
Scio- zapraszam
Miedzy opadami ;
![Obrazek](http://images67.fotosik.pl/754/d4dcca81689f4ffcmed.jpg)