Witajcie, z przyjemnością pooglądałam Wasze nowe nabytki.
Dana Jezusek cacko, bzy to bym natychmiast wzięła ( nie pamiętam , czy pokazywałam moje dalie? dam jeszcze raz z zazdrości o bzy he he ) ;
stoliczek
Krystyny świetnie odnowiony; jak nie kupisz ptaszka do klatki to może tam jakieś kwiatki wiszące by dać?
Marzeny formy babowe to bym zaraz wypróbowała - a może to zrobiłaś? masz fotki jak wyjmujesz z pieca? Pozdrowienia dla Babci za makutrę, swoją drogą nie widziałam makutry z pokrywą?
Bożena dzbanek z bluszczykiem bardzo gustowny! Widziałam niedawno w necie dzbanek z ciemnej glinki, powieszony za ucho na drzewie, robi za budkę dla ptaszków - zamieszkały! dzióbkiem skierowany w dół, to się ewentualna deszczówka wyleje;
Baśka a mnie się pozytywka podoba, i może jeszcze z jakiejś dobrej porcelany?
Amba rama się przyda, że też ja wypatrzyłaś! jak by tam takie stare zdjęcie młodożeńców dać? albo kompozycje z suszonych kwiatów?
To się pochwalę najnowszym nabytkiem, fotka jeszcze w piwnicy u zegarmistrza starego, muszę po niego specjalnie pojechać - kupiłam na niewidząco, kuzyn pojechał do znajomego, szkoda tylko , że szafka nie jest oryginalna.