Witaj jesteś kolejną osobą u której będę podziwiać eszynantusa twistera. Jest naprawdę piękny. Muszę na niego koniecznie zapolowac, tylko jeszcze nie wiem jak i gdzie hihihi Ja mam zwykłego eszynantusa, małego, ale już mi raz kwitł. Fikusy też niczego sobie. Podziwiam kwitnące, ale jakoś te zielone są moimi ulubionymi. Pozdrawiam
Justus 27 u mnie snieg, byl moze ze 4 dni jak na razie ( tfu tfu ) i mam nadzieje, ze juz nie wroci, bo mi roslinki pomrozi. U mnie okolo 8 stopni na plusie i pochmurno, ale nie pada....
Ludzie to nie rośliny, z czubków już nic nie wyrośnie?
Bebeluch, mam nadzieje, ze juz na dobre zawitala, ale wiesz jak to jest. Dzisiaj pogoda byla mocno jesienna, chlodno, wietrznie, mokro i pochmurno... Ale trzymam kciuki i byle do wiosny.
nieulozona-tak; Dziekuje bardzo . Oslonki kupione uzywane na targu, ale moim zdaniem takie sa najlepsze... Mam jeszcze inne krotony, ale te akurat wyprzedaje... Ten kojarzy mi sie z Polska i moja mlodoscia ( mialam takiego u siebie w mieszkaniu ). Jak chcesz to moge je pozniej Ci pokazac . Pozdrawiam.