Twój ideał Mężczyzny...
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Twój ideał Mężczyzny...
Twój ideał Mężczyzny
Zapraszam do dyskusji.
Zapraszam do dyskusji.
Mający własne zasady, umiejący podejmować ryzyko, twardy i konkretny ale jednocześnie czuły i szarmancki. Poza tym nie fałszywy , potrafiący szanować innych ludzi po każdym względem i zachować się odpowiednio w każdej sytuacji oraz z dużym poczuciem humoru. 8)
Tak ogólnie to np. Bruce Willis, Val Kilmer, Laurence Fishburne
Tak ogólnie to np. Bruce Willis, Val Kilmer, Laurence Fishburne
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Musi mieć poczucie humoru, musi, musi, musi!!!
Poza tym młody, zdrowy, inteligentny, piękny, bogaty, rozrzutny, bez nałogów, tolerancyjny, wielojęzyczny (bez podtekstów proszę!), o słowiańskiej duszy i południowym typie urody, szczupły, szczery, hetero, średniego wzrostu, z wyczuciem stylu, wolny, z niezłym słuchem, ale bez głosu. To chyba najważniejsze, czy jest coś jeszcze?
Poza tym młody, zdrowy, inteligentny, piękny, bogaty, rozrzutny, bez nałogów, tolerancyjny, wielojęzyczny (bez podtekstów proszę!), o słowiańskiej duszy i południowym typie urody, szczupły, szczery, hetero, średniego wzrostu, z wyczuciem stylu, wolny, z niezłym słuchem, ale bez głosu. To chyba najważniejsze, czy jest coś jeszcze?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cholera,jestem za wysoki.Nalewka pisze:Musi mieć poczucie humoru, musi, musi, musi!!!
Jajcarski temat. Wygląd jedno a dusza drugie.
Nie lubię napakowanych łysych facetów o twarzy niezbyt rozgarnietęj.Na pierwszym miejscu jest ciało i dążenie do pseudo ideału. Bałabym sie takiego chłopa bo jakby mi gwizdnął w przypływie złości......
Za to podobają mi się długie włosy. I nie ważne ile mężczyzna ma lat. Są osobniki którym długie włosy dodają charakteru i czegoś ciekawego.
I jeśli widzę faceta z długimi włosami związanymi w kitę myślę sobie "super nie uległeś głupiej modzie na łysonia. Masz chłopie charakter"
Wyjątkiem od reguły ( tak zwykle jest) jest Arnold S. którego uwielbiam w roli Terminatora.
Nie lubię napakowanych łysych facetów o twarzy niezbyt rozgarnietęj.Na pierwszym miejscu jest ciało i dążenie do pseudo ideału. Bałabym sie takiego chłopa bo jakby mi gwizdnął w przypływie złości......

Za to podobają mi się długie włosy. I nie ważne ile mężczyzna ma lat. Są osobniki którym długie włosy dodają charakteru i czegoś ciekawego.
I jeśli widzę faceta z długimi włosami związanymi w kitę myślę sobie "super nie uległeś głupiej modzie na łysonia. Masz chłopie charakter"

Wyjątkiem od reguły ( tak zwykle jest) jest Arnold S. którego uwielbiam w roli Terminatora.

Być wolnym to móc nie kłamać
(Albert Camus)
(Albert Camus)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Muszę przyznać, że ten ideał mnie zaintrygował.Nalewka pisze:Musi mieć poczucie humoru, musi, musi, musi!!!
Młody, piękny, bogaty- rozumiem

Nie lubisz Naleweczko męskiego gadania, lub śpiewania ?

- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
"Ale bez głosu?"
Bo to jest tak: facet, który ma głos, za dużo gada i się szarogęsi. Rozumiem, że trochę musi, ale w moim domu mówię JA!!! Poza tym to miał być opis osobnika idealnego, a taki, jak wiadomo w przyrodzie nie występuje, niestety. A może właśnie dobrze, że tak jest, nie byłoby do czego dążyć i zrobiłoby się nudno.
Nelu
Czy możesz wystawić już kwiaty na zewnątrz, bo inaczej do Ciebie nie trafię
A raczej do tego urobionego przez wiele lat ideału) 
Erazmie
Jesteś idealny niezależnie od tego, czy masz jakiekolwiek więzy, czy nie. Jesteś wyjątkiem i należy Cie traktować wyjątkowo, wystarczy że masz ogród, reszta się jakoś dotrze
"jestem za wysoki"
Jurku, odstajesz jeszcze jedną cechą, za daleko mieszkasz. Nasz związek nie miałby szans
<to jest tarzanie się z rozpaczy, a nie radocha>
Bo to jest tak: facet, który ma głos, za dużo gada i się szarogęsi. Rozumiem, że trochę musi, ale w moim domu mówię JA!!! Poza tym to miał być opis osobnika idealnego, a taki, jak wiadomo w przyrodzie nie występuje, niestety. A może właśnie dobrze, że tak jest, nie byłoby do czego dążyć i zrobiłoby się nudno.
Nelu
Czy możesz wystawić już kwiaty na zewnątrz, bo inaczej do Ciebie nie trafię

Erazmie
Jesteś idealny niezależnie od tego, czy masz jakiekolwiek więzy, czy nie. Jesteś wyjątkiem i należy Cie traktować wyjątkowo, wystarczy że masz ogród, reszta się jakoś dotrze

"jestem za wysoki"
Jurku, odstajesz jeszcze jedną cechą, za daleko mieszkasz. Nasz związek nie miałby szans

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."