Twój ideał Mężczyzny...

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Twój ideał Mężczyzny...

Post »

Twój ideał Mężczyzny
Zapraszam do dyskusji.
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Mający własne zasady, umiejący podejmować ryzyko, twardy i konkretny ale jednocześnie czuły i szarmancki. Poza tym nie fałszywy , potrafiący szanować innych ludzi po każdym względem i zachować się odpowiednio w każdej sytuacji oraz z dużym poczuciem humoru. 8)
Tak ogólnie to np. Bruce Willis, Val Kilmer, Laurence Fishburne
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Musi mieć poczucie humoru, musi, musi, musi!!!

Poza tym młody, zdrowy, inteligentny, piękny, bogaty, rozrzutny, bez nałogów, tolerancyjny, wielojęzyczny (bez podtekstów proszę!), o słowiańskiej duszy i południowym typie urody, szczupły, szczery, hetero, średniego wzrostu, z wyczuciem stylu, wolny, z niezłym słuchem, ale bez głosu. To chyba najważniejsze, czy jest coś jeszcze?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Jurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2006, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nalewka pisze:Musi mieć poczucie humoru, musi, musi, musi!!!

Poza tym młody, zdrowy, inteligentny, piękny, bogaty, rozrzutny, bez nałogów, tolerancyjny, wielojęzyczny (bez podtekstów proszę!), o słowiańskiej duszy i południowym typie urody, szczupły, szczery, hetero, średniego wzrostu, z wyczuciem stylu, wolny, z niezłym słuchem, ale bez głosu. To chyba najważniejsze, czy jest coś jeszcze?
Cholera,jestem za wysoki.
Erazm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2005, o 13:10

Post »

A do mnie pasuje idealnie. Szkoda tylko, że nie jestem "wolny". ;:113
Pozdrawiam Andrzej.
Jurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Erazm pisze:A do mnie pasuje idealnie. Szkoda tylko, że nie jestem "wolny". ;:113
Jeśli Nalewka dysponuje tym samym,czego wymaga,to gotów jestem się dla niej rozwieść i obciąć stopy :D
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09

Post »

:D :D Hej- czy wy znacie mojego mężusia? Wszystko co piszecie pasuje jak ulał !! :D :D
Dla mnie to właśnie facet, na którym zawsze i wszędzie polegam/ :wink: /. Towarzysz i opiekun! ! :D :D Słowo!!

Obrazek
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
Jurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nela pisze::D :D Hej- czy wy znacie mojego mężusia? Wszystko co piszecie pasuje jak ulał !! :D :D
Nela,ja na Twoim miejscu bym go tak nie reklamował,bo a nuż jeszcze któraś z Pań zechce skonfrontować to z rzeczywistością :D :D
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Nela pisze::D :D Hej- czy wy znacie mojego mężusia? Wszystko co piszecie pasuje jak ulał !! :D :D
Dla mnie to właśnie facet, na którym zawsze i wszędzie polegam/ :wink: /. Towarzysz i opiekun! ! :D :D Słowo!!

Obrazek
No to szczęściara z Ciebie Nelu ;:6 Zdrówko za Twojego lubego i Ciebie ;:18
Awatar użytkownika
Eliza
---
Od: 7 wrz 2005, o 14:19

Post »

Jajcarski temat. Wygląd jedno a dusza drugie.
Nie lubię napakowanych łysych facetów o twarzy niezbyt rozgarnietęj.Na pierwszym miejscu jest ciało i dążenie do pseudo ideału. Bałabym sie takiego chłopa bo jakby mi gwizdnął w przypływie złości...... ;:219
Za to podobają mi się długie włosy. I nie ważne ile mężczyzna ma lat. Są osobniki którym długie włosy dodają charakteru i czegoś ciekawego.
I jeśli widzę faceta z długimi włosami związanymi w kitę myślę sobie "super nie uległeś głupiej modzie na łysonia. Masz chłopie charakter" :wink:
Wyjątkiem od reguły ( tak zwykle jest) jest Arnold S. którego uwielbiam w roli Terminatora. ;:163
Być wolnym to móc nie kłamać
(Albert Camus)
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09

Post »

:D :D Oczywiście- 34 lata małżeństwa gwarancji do końca nie daje- ale pracuję nad tym, pracuję... :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nalewka pisze:Musi mieć poczucie humoru, musi, musi, musi!!!

Muszę przyznać, że ten ideał mnie zaintrygował.
Młody, piękny, bogaty- rozumiem :lol: - ale bez głosu ?
Nie lubisz Naleweczko męskiego gadania, lub śpiewania ? ;:224

;:113
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

"Ale bez głosu?"
Bo to jest tak: facet, który ma głos, za dużo gada i się szarogęsi. Rozumiem, że trochę musi, ale w moim domu mówię JA!!! Poza tym to miał być opis osobnika idealnego, a taki, jak wiadomo w przyrodzie nie występuje, niestety. A może właśnie dobrze, że tak jest, nie byłoby do czego dążyć i zrobiłoby się nudno.

Nelu
Czy możesz wystawić już kwiaty na zewnątrz, bo inaczej do Ciebie nie trafię :( A raczej do tego urobionego przez wiele lat ideału) :D

Erazmie
Jesteś idealny niezależnie od tego, czy masz jakiekolwiek więzy, czy nie. Jesteś wyjątkiem i należy Cie traktować wyjątkowo, wystarczy że masz ogród, reszta się jakoś dotrze :D

"jestem za wysoki"
Jurku, odstajesz jeszcze jedną cechą, za daleko mieszkasz. Nasz związek nie miałby szans :;230 <to jest tarzanie się z rozpaczy, a nie radocha>
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Promyczek

Post »

Jurek pisze:
Erazm pisze:A do mnie pasuje idealnie. Szkoda tylko, że nie jestem "wolny". ;:113
i obciąć stopy :D
Problem tylko w tym, że wtedy nie byłbyś już zupełnie zdrowy :lol: :lol:
Jurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Promyczek pisze:Problem tylko w tym, że wtedy nie byłbyś już zupełnie zdrowy :lol: :lol:
może by nie zauważyła?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”