Moje storczyki - galeria zuzulec
Nim pójdę spać - to jeszcze zamieszczę dla Was kilka foteczek na dobranoc. dziś nie napisze zbytnio o tym miejscu - zostawię to na następny dzień. Jutro niestety czeka mnie kolejny długi dzień na uczelni .. cóż poradzić.
Czas więc pójśc spać. Życząc kolorowych snów wklejam jeszcze takie oto cuda:
Mam nadzieję, że teraz to sny będą już kolorowe ;)
Czas więc pójśc spać. Życząc kolorowych snów wklejam jeszcze takie oto cuda:
Mam nadzieję, że teraz to sny będą już kolorowe ;)
Lucynko - b. ciekawa relacja z podróży... Dziękuję również za wspaniałe zdjęcia
Zdecydowanie jednak wolę oglądać storczyki które sobie zdrowo rosną, a nie te cięte i w pęczkach (niezależnie od ceny) !
Dla tubylców to pewnie jednak tak codzienny widok jak dla nas cięte goździki
Pięęęękne kolorki i ta wielka donica z Dendrobium w holu... porwałabym im takie cudo
Fajnie Lucynko, że już jesteś
A sny na pewno będą kolorowe
Pozdrawiam, Joanna
Zdecydowanie jednak wolę oglądać storczyki które sobie zdrowo rosną, a nie te cięte i w pęczkach (niezależnie od ceny) !
Dla tubylców to pewnie jednak tak codzienny widok jak dla nas cięte goździki
Pięęęękne kolorki i ta wielka donica z Dendrobium w holu... porwałabym im takie cudo
Fajnie Lucynko, że już jesteś
A sny na pewno będą kolorowe
Pozdrawiam, Joanna
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
och, latania to ja też się boję .. ale co zrobić, czasami jest to jedyna droga, aby gdzieś być. Więć - strach trzeba było zapakować do kieszeni i tyle. Potem można już było cieszyć się tym, co się widzi i poznaje.
Jak tak Wam się podobały te poprzednie zdjęcia, to dodam jeszcze kilka z tego samego miejsca.
No to jeszcze dwa zdjęcia:
A gdzie je spostałam? Otóż było to podczas jednego z postojów, który był zorganizowany na plantacji kokosa. Rosły sobie tak niepozornie. A jak? Właśnie tak:
Jak tak Wam się podobały te poprzednie zdjęcia, to dodam jeszcze kilka z tego samego miejsca.
No to jeszcze dwa zdjęcia:
A gdzie je spostałam? Otóż było to podczas jednego z postojów, który był zorganizowany na plantacji kokosa. Rosły sobie tak niepozornie. A jak? Właśnie tak:
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Hmmmmmmmmmmmmm ..
nie wiem w sumie od czego zacząć, ale zacząć trzeba. Po wielu przemyśleniach ... oj wierzcie mi naprawdę wielu, postanowiłam pożegnać się z Wami. Może to będzie czasowe, któż to wie.
Nie mogę zaprezentować Wam nic nowego, nic konkretnego nie wnoszę w ten wątek, więc chyba na razie będzie przerwa .. jak dluga, to sie okaże. Poza tym moja doba zdecydowanie sie skróciła, przybyło nowych obowiązków, kolejne mam w planie, więc na wszystko nie starczy czasu.
Wiele z Was było mi bardzo bliskich, dlatego miło mi będzie, gdy czasami zajrzycie do mnie na bloga, może i zostawicie komentarzyk, a zawsze przeciez pozostaje PW (zawsze odpisuję). Ja ze swojej strony mogę obiecać, że od czasu do czasu będę również do Was zaglądała.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
nie wiem w sumie od czego zacząć, ale zacząć trzeba. Po wielu przemyśleniach ... oj wierzcie mi naprawdę wielu, postanowiłam pożegnać się z Wami. Może to będzie czasowe, któż to wie.
Nie mogę zaprezentować Wam nic nowego, nic konkretnego nie wnoszę w ten wątek, więc chyba na razie będzie przerwa .. jak dluga, to sie okaże. Poza tym moja doba zdecydowanie sie skróciła, przybyło nowych obowiązków, kolejne mam w planie, więc na wszystko nie starczy czasu.
Wiele z Was było mi bardzo bliskich, dlatego miło mi będzie, gdy czasami zajrzycie do mnie na bloga, może i zostawicie komentarzyk, a zawsze przeciez pozostaje PW (zawsze odpisuję). Ja ze swojej strony mogę obiecać, że od czasu do czasu będę również do Was zaglądała.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
- Wanda
- Od: 29 mar 2008, o 11:44
Lucynko, bardzo mi przykro, że odchodzisz, mam nadzieję, że tylko na jakiś czas. Mam również nadzieje, że znajdziesz choć raz w tygodniu chwilkę by wpaść na forum i powiedzieć oraz pokazać, co nowego u twoich podopiecznych. Dzięki za wspaniałą sesję zdjęciową. Taki widok cieszy oczy.
Pozdrawiam serdecznie
Alicja Wanda
Pozdrawiam serdecznie
Alicja Wanda
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Lucynko szkoda że nas zostawiasz będzie nam wszystkim Ciebie brakowało
Czasem tak się życie układa że doba jest za krótka...ale liczę na to, jak już Dziewczyny powiedziały, że czasem zajrzysz na forum.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego
Czasem tak się życie układa że doba jest za krótka...ale liczę na to, jak już Dziewczyny powiedziały, że czasem zajrzysz na forum.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki