Pomoc dla Szkoły moich dzieci cz.2
- Anitaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Pomoc dla Szkoły moich dzieci cz.2
UWAGA ! UWAGA!
JUTRO O 10 .00 WIELKIE OTWARCIE SALI DOŚWIADCZENIA ŚWIATA TO DZIĘKI WAM KOCHANI !!!
GŁOSOWALIŚCIE SYSTEMATYCZNIE
pS.
Jestem zaproszona na otwarcie
Porobię zdjęcia.
JUTRO O 10 .00 WIELKIE OTWARCIE SALI DOŚWIADCZENIA ŚWIATA TO DZIĘKI WAM KOCHANI !!!
GŁOSOWALIŚCIE SYSTEMATYCZNIE
pS.
Jestem zaproszona na otwarcie
Porobię zdjęcia.
- Anitaaa
- Kontakt:
SALA DOŚWIADCZENIA ŚWIAT W KĄKOWEJ WOLI OTWARTA !!!
Jest bajerów że ho ho
Było warto głosować.
Nie widać mnie na zdjęciu więcej zdjęć i filmy na stronie fundacji za dwa tyg.
PS.
Nie nadaje się na wywiady przed kamerami )-:
Jest bajerów że ho ho
Było warto głosować.
Nie widać mnie na zdjęciu więcej zdjęć i filmy na stronie fundacji za dwa tyg.
PS.
Nie nadaje się na wywiady przed kamerami )-:
- Anitaaa
- Kontakt:
UROCZYSTE OTWARCIE SALI DOŚWIADCZANIA ŚWIATA
Dziś gościliśmy u siebie panią Katarzynę Kępę z Fundacji Aviva, która przybyła do nas na uroczyste otwarcie Sali Doświadczania Świata. Przypomnijmy - na jesieni braliśmy udział w konkursie organizowanym przez Fundację Aviva "To dla mnie ważne" i w ramach tego konkursu powstał nasz projekt "Zmysłowy świat dziecka", którego celem było stworzenie Sali Doświadczania Świata. Udało nam się wygrać (spośród 400 projektów z całej Polski) i dzisiaj właśnie oddaliśmy do użytku naszą SDŚ. Razem z panią Katarzyną przyjechała także ekipa filmowców ze studia nagraniowego ON z Warszawy, którzy nakręcili film o naszej Sali oraz o naszych placówkach. Odwiedził nas także redaktor z Polskiego Radia PIK, który przeprowadził z nami wywiad dotyczący naszego projektu oraz naszej pracy.
Wkrótce umieścimy zdjęcia z całego wydarzenia, w późniejszym czasie będziemy mogli obejrzeć także film, a już teraz zapraszamy do wysłuchania audycji radiowej w Radiu PIK, która będzie emitowana jutro (wtorek) o godzinie 12.20.
FUNDACJA AVIVA - TO DLA MNIE WAŻNE!
DZIĘKUJEMY!!!
Dziś gościliśmy u siebie panią Katarzynę Kępę z Fundacji Aviva, która przybyła do nas na uroczyste otwarcie Sali Doświadczania Świata. Przypomnijmy - na jesieni braliśmy udział w konkursie organizowanym przez Fundację Aviva "To dla mnie ważne" i w ramach tego konkursu powstał nasz projekt "Zmysłowy świat dziecka", którego celem było stworzenie Sali Doświadczania Świata. Udało nam się wygrać (spośród 400 projektów z całej Polski) i dzisiaj właśnie oddaliśmy do użytku naszą SDŚ. Razem z panią Katarzyną przyjechała także ekipa filmowców ze studia nagraniowego ON z Warszawy, którzy nakręcili film o naszej Sali oraz o naszych placówkach. Odwiedził nas także redaktor z Polskiego Radia PIK, który przeprowadził z nami wywiad dotyczący naszego projektu oraz naszej pracy.
Wkrótce umieścimy zdjęcia z całego wydarzenia, w późniejszym czasie będziemy mogli obejrzeć także film, a już teraz zapraszamy do wysłuchania audycji radiowej w Radiu PIK, która będzie emitowana jutro (wtorek) o godzinie 12.20.
FUNDACJA AVIVA - TO DLA MNIE WAŻNE!
DZIĘKUJEMY!!!
- Anitaaa
- Kontakt:
WYWIAD Z NAUCZYCIELAMI NSP W KĄKOWEJ WOLI
Zapraszamy na wysłuchanie nagrania w Polskim Radiu PIK:
http://www.radiopik.pl/42,0,dwunasta-dwadziescia
Zapraszamy na wysłuchanie nagrania w Polskim Radiu PIK: