Moje fiołki i inne zielone towarzystwo.
Re: Moje fiołki i inne zielone towarzystwo.
No, witamy, jagoda1, z powrotem
Widzę, że od razu z grubej rury! Kwitnienia piękne! Nie wiedziałam, że fiołek botaniczny jest taki ładny
Czekam na pełne kwiaty Rob's Humpty Doo. Wygooglałam i... rewelacja!
Ciekawa jestem jak u Ciebie będzie się prezentował!
Widzę, że od razu z grubej rury! Kwitnienia piękne! Nie wiedziałam, że fiołek botaniczny jest taki ładny
Czekam na pełne kwiaty Rob's Humpty Doo. Wygooglałam i... rewelacja!
Ciekawa jestem jak u Ciebie będzie się prezentował!
Śliczne fiołkowe kwiecie, kwiatuszek dischidii - słodki, malutki i sam jeden ale na pewno bardzo cieszy
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękne kwitnienia, i fiołkowe, i pozostałe
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- jagoda1
- 200p
- Od: 9 mar 2012, o 23:22
Melasa dopiero doczytałam Twoje pytanie. U mnie Pow-Pow właśnie zaczyna puszczać pączki. Zasil troszkę swojego nawozem do roślin kwitnących,może ruszy z kwiatkami.A może ma za dużą doniczkę - wtedy będzie szedł w korzenie a nie w kwiaty i liście.
jagoda1,
ruszył mi ten Pow wow. Ponarzekałam, pojojczyłam na forum i efekt taki, że coś tam mikroskopijnego się dzieje
Zasilam większość fiołków nawozem do storczyków. I większość kwitnie, tylko ten Pow wow się ociąga. Ciekawa jestem co z niego wyjdzie. Nie mam ręki do tych czerwonych i raczej jestem sceptycznie nastawiona, ale może się uda i zakwitnie jak Twój
ruszył mi ten Pow wow. Ponarzekałam, pojojczyłam na forum i efekt taki, że coś tam mikroskopijnego się dzieje
Zasilam większość fiołków nawozem do storczyków. I większość kwitnie, tylko ten Pow wow się ociąga. Ciekawa jestem co z niego wyjdzie. Nie mam ręki do tych czerwonych i raczej jestem sceptycznie nastawiona, ale może się uda i zakwitnie jak Twój
- jagoda1
- 200p
Nie miałam dziś przy sobie aparatu ,ale jutro zabiorę i zrobię zdjęcie. Pow Pow ruszył z kwiatkami.
jagoda1,
to czekam na fotki Pow wow U mnie jeszcze jakieś mikruski, a biorąc pod uwagę jak czerwone, przynajmniej u mnie, ciężko rosną, to chyba miesiąc minie, zanim cokolwiek będę mogła pokazać.
Doszły mnie słuchy, że chciałaś robić zamówienie dobroczynka, czy to prawda?
to czekam na fotki Pow wow U mnie jeszcze jakieś mikruski, a biorąc pod uwagę jak czerwone, przynajmniej u mnie, ciężko rosną, to chyba miesiąc minie, zanim cokolwiek będę mogła pokazać.
Doszły mnie słuchy, że chciałaś robić zamówienie dobroczynka, czy to prawda?
-
- Od: 29 sie 2013, o 08:23
Masz urocze fiołeczki, dischidia też ciekawa roślinka . Dla mnie zupełna nowość
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- jagoda1
- 200p
Obiecane zdjęcia Powwow
Piękny!
jagoda1, ale powiedz mi, czy on nosi nazwę Pow Pow, czy Powwow, bo ja mam od Ani S. Powwow, czy nawet pisane Pow wow i on jest taki sam jak Twój ( docelowo), ale może to dwie różne odmiany?
jagoda1, ale powiedz mi, czy on nosi nazwę Pow Pow, czy Powwow, bo ja mam od Ani S. Powwow, czy nawet pisane Pow wow i on jest taki sam jak Twój ( docelowo), ale może to dwie różne odmiany?
- jagoda1
- 200p
Trzymając się opisów w AVSA jest to Powwow http://african-violet.eu/forum/viewtopic.php?f=50&t=93 .
Ale jakoś się przyjęło u nas pisać potocznie Pow Wow ( u mnie pomyłkowo Pow Pow). - już poprawiam
Właściwa nazwa Powwow.
Ale jakoś się przyjęło u nas pisać potocznie Pow Wow ( u mnie pomyłkowo Pow Pow). - już poprawiam
Właściwa nazwa Powwow.
Pow Pow brzmi jak pomponik
Gdyby był bardziej strzępiasty, coś w stylu Ślubnego Bukietu, tylko czerwony, to Pow Pow byłby zasłużoną nazwą
O, a może jest taka odmiana? Duże, strzępiaste kwiaty, ale czerwone?
Gdyby był bardziej strzępiasty, coś w stylu Ślubnego Bukietu, tylko czerwony, to Pow Pow byłby zasłużoną nazwą
O, a może jest taka odmiana? Duże, strzępiaste kwiaty, ale czerwone?
- jagoda1
- 200p
I chociaż miejsca na parapetach nie przybyło ,nie mogłam się wczoraj oprzeć tym dwum kundelkom. Standard i miniaturka.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ależ cudne fiołeczki Złowiłaś