Garden of my dreams 2 :)
- Koleszko
- 500p
- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Garden of my dreams 2 :)
Zuziu Dziękuję za propozycje .Fajnie to wygląda oczywiście ale z nich nie da się tego zrobić . Bo w różnych miejscach są pousychane i najbardziej czubki właśnie .A poza tym to nie mam ich gdzie teraz posadzić .
Moniu Wiesz, jakbym wszystko przekopał to byłoby po niej już .Ta metoda jest skuteczna bo miałem kiedyś łany konwalii . Oczywiście oprysków jak nie muszę , nie używam również .
Meteuszu Oj niedobrze .Cóż , nadziemną część będę usuwał tylko .
Zmiotłem piasek ze ścieżki dzisiaj bo była ładna pogoda .
Poza tym Susan się otworzyła praktycznie całkowicie i ma taki piękny ogromny kwiat . Czekamy teraz na drugi .
Moniu Wiesz, jakbym wszystko przekopał to byłoby po niej już .Ta metoda jest skuteczna bo miałem kiedyś łany konwalii . Oczywiście oprysków jak nie muszę , nie używam również .
Meteuszu Oj niedobrze .Cóż , nadziemną część będę usuwał tylko .
Zmiotłem piasek ze ścieżki dzisiaj bo była ładna pogoda .
Poza tym Susan się otworzyła praktycznie całkowicie i ma taki piękny ogromny kwiat . Czekamy teraz na drugi .
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Susan cudna
Fajnie wygląda ta ścieżka, no i ławeczki ładne masz u siebie
Fajnie wygląda ta ścieżka, no i ławeczki ładne masz u siebie
- sweetdaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
A ta ławeczka to czemu nie na placyku, tylko obok?
Susan to jakaś olbrzymka Ale pod nią widzę sporo dobroci w doniczkach do wysadzenia
Jak tam bez czarny, ile Ci się uchowało? Wiesz już gdzie wysadzisz?
Susan to jakaś olbrzymka Ale pod nią widzę sporo dobroci w doniczkach do wysadzenia
Jak tam bez czarny, ile Ci się uchowało? Wiesz już gdzie wysadzisz?
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Pawle! świetny chodniczek i miejsce pod ławeczkę Też tak uważam,ze cyprysiki miały ciachnięte korzenie i włożone do doniczek . Zdecydowanie za mała doniczka do tej wielkości drzewka, co pozwala sądzić,ze nie rosły w nich. Susan to magnolia o pięknych, dorodnych kwiatach , u mojej średnica kwiatów wynosiła nawet 18 cm. Olbrzymy!
Oj, dzieje się u Ciebie , dzieje Pozdrawiam
Oj, dzieje się u Ciebie , dzieje Pozdrawiam
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Paweł bardzo ładne miejsce na ławeczkę Ci wyszło.Tylko tak myślę czy nie praktyczniej by było zrobić ją ciut poniżej poziomu trawnika ,łatwiej by było kosić Ci trawnik.
- Koleszko
- 500p
Aguś Dziękuję bardzo .
Zuziu Tak jakoś wyszło .Muszę odmalować metalowe elementy jeszcze . Oj tak . Z Bzem chyba nie wyszło mi za bardzo . Sam nie wiem czemu .Warunki miał odpowiednie , nie był przelany ani nic .Listki rosły piękne, zresztą sama widziałaś .Potem czarniały - to naturalne , aż tu nagle z dnia na dzień liście zwiędły . Nie wiem czemu ... Stoi oczywiście w doniczkach , ale wątpię , żeby coś jeszcze z niego było .
Bogusiu Dziękuję bardzo . Fajnie , że się zgadzasz ze mną . Ooo , nie wiedziałem , że to takie olbrzymy . Dzieje się coś tam . Pogoda niestety przeszkodziła dziś .Nawet nie mam czasu wpaść do Ciebie . Pozdrawiam również .
Alicjo Dziękuję . Tam nie będzie trawnika . Zrobiłem tak specjalnie .naokoło będzie agro. i kora .
Zuziu Tak jakoś wyszło .Muszę odmalować metalowe elementy jeszcze . Oj tak . Z Bzem chyba nie wyszło mi za bardzo . Sam nie wiem czemu .Warunki miał odpowiednie , nie był przelany ani nic .Listki rosły piękne, zresztą sama widziałaś .Potem czarniały - to naturalne , aż tu nagle z dnia na dzień liście zwiędły . Nie wiem czemu ... Stoi oczywiście w doniczkach , ale wątpię , żeby coś jeszcze z niego było .
Bogusiu Dziękuję bardzo . Fajnie , że się zgadzasz ze mną . Ooo , nie wiedziałem , że to takie olbrzymy . Dzieje się coś tam . Pogoda niestety przeszkodziła dziś .Nawet nie mam czasu wpaść do Ciebie . Pozdrawiam również .
Alicjo Dziękuję . Tam nie będzie trawnika . Zrobiłem tak specjalnie .naokoło będzie agro. i kora .
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
Aaaaa... to zupełnie inna sprawa.
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Oj, to przykro, że bez nie dał rady. Może jakiś insekt lub grzyb
Mój za to szaleje, jakby w ogóle nie był przycinany i kwitnie obłędnie, jak się pąki pootwierają to będzie cudnie
Mój za to szaleje, jakby w ogóle nie był przycinany i kwitnie obłędnie, jak się pąki pootwierają to będzie cudnie
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Paweł straty, choć bolą, to nieuniknione. Jak tam patyki.
- Koleszko
- 500p
Alicjo
Zuziu Coś od ziemi pewnie, bo był bardzo zdrowy .Nie wątpię w to .
Soniu Masz rację . Dziękuję . Oczywiście wszystkie patyki i sadzonki , trawy i inne rosną jak na drożdżach . Tylko ten Bez poległ ...
Ja dzisiaj kosiłem na "podwórku" trawę .Masakra .Zacząłem od południa - trawa i tak była mokrawa po wczorajszych i nocnych ulewach .Zapychało się co kilka metrów .No ale skosiłem wszystko .Kosiłem dzisiaj 4 godziny z koszem oczywiście + 1h wywoziłem trawę .Żeby nie było za pięknie to kosiarka zaczęła mi robić fochy i nie bardzo chodzi .Jutro rozbieram i postaram się ją zrobić .Trzymajcie kciuki . Poza tym u mnie zaczyna padać . Jutro zaczynam robić winko z mniszka .
Wierzby ładnie puściły .
Jeden pączek Susan już przekwita , ale już niedługo drugi się rozwinie .
Zuziu Coś od ziemi pewnie, bo był bardzo zdrowy .Nie wątpię w to .
Soniu Masz rację . Dziękuję . Oczywiście wszystkie patyki i sadzonki , trawy i inne rosną jak na drożdżach . Tylko ten Bez poległ ...
Ja dzisiaj kosiłem na "podwórku" trawę .Masakra .Zacząłem od południa - trawa i tak była mokrawa po wczorajszych i nocnych ulewach .Zapychało się co kilka metrów .No ale skosiłem wszystko .Kosiłem dzisiaj 4 godziny z koszem oczywiście + 1h wywoziłem trawę .Żeby nie było za pięknie to kosiarka zaczęła mi robić fochy i nie bardzo chodzi .Jutro rozbieram i postaram się ją zrobić .Trzymajcie kciuki . Poza tym u mnie zaczyna padać . Jutro zaczynam robić winko z mniszka .
Wierzby ładnie puściły .
Jeden pączek Susan już przekwita , ale już niedługo drugi się rozwinie .
Na szybko przeczytałem ,,rozbieram się"
Lepiej byłoby użyć ,,rozkładam"
A mleczy gdzie tyle masz?
Lepiej byłoby użyć ,,rozkładam"
A mleczy gdzie tyle masz?
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Wino z mniszka?